Хайде на Еврокон :) (организация, какво да се прави)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Kolibri
Sorcerer

Post by Kolibri » Tue Aug 03, 2004 6:12 pm

Ами в такъв случай ще гледам да го доставя жив и здрав. По план ние тримата тръгваме с колата в петък на обед и до довечера все ще дойдем. Няма да бързаме, че не знам как ще е движението, но не би трябвало да се забавим много след 19.00.

Edit: Освен това, нали не сте забравили, че аз мъкна една бутилка Бейлис и все някъде трябва да я изпием?

За съжаление колата е out of service, така че все пак тримата тръгваме с влака. Очаквайте ни някъде в ранните следобедни часове.
Last edited by Kolibri on Wed Aug 04, 2004 8:04 pm, edited 1 time in total.
Ако падна, искам да знам, че съм скочила, а не, че някой ме е бутнал...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Aug 03, 2004 6:19 pm

:D MEРСИ Image
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

ildalina
Adept

Post by ildalina » Wed Aug 04, 2004 1:09 pm

Аз и Волкос пристигаме в Пловдив днес към 17:30. Паи сееееееее :twisted:

Moiraine
Paragon

Post by Moiraine » Wed Aug 04, 2004 4:02 pm

Тайфата се събра така като гледам, много съм доволна, даже Елейн каза, че ще намине, пристига петък вечер с Али.
Пловдив, приготви се - нахлувамеееееееееееееееееее ;р
*Missing someone isn`t about how long it`s been since you´ve seen them last or amount of time since you last talked. It`s about that very moment when you`re doing something and you wish that they were right there with you*

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Thu Aug 05, 2004 9:58 am

Мнияя, "Тримата от Варна" ще сме с влак последно :(. Потегляме след малко от тук с влака от 9 :) Да изперете червения килим, че ей ;ppp
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Fri Aug 06, 2004 7:50 am

Хуубаво, ма ся не знам де си ДЕМ. Ще ни посрещне ли някои? Кво що ? аре някой от ятаците да прати смс на марфа или колибри. ние към 3 сигурно ше сме там. евентуално с книгите :) А и Бейлиса :wink:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Aug 09, 2004 5:02 pm

Ениуей, Бейлиса не го изпихме, ама Евроконът си беше супер като цялостно преживяване, ако и да му понакуцваха разни детайли и ОСОБЕНО разпределението на наградите :р За повече - #25 на SD.
And you can't dance with a devil on your back...

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Mon Aug 09, 2004 6:01 pm

Мдам, по ме е яд мене за бейлиса. ма ще си платят те следващия път, всички ще си платят ;)

ildalina
Adept

Post by ildalina » Mon Aug 09, 2004 6:29 pm

Ксел, защо ли те подкрепям напълно 8-)

Kolibri
Sorcerer

Post by Kolibri » Mon Aug 09, 2004 6:53 pm

Тая бутилка що път видя не е истина просто... Айде следващия път няма да й простим.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Mon Aug 09, 2004 7:15 pm

Ениуей, Бейлиса не го изпихме, ама Евроконът си беше супер като цялостно преживяване, ако и да му понакуцваха разни детайли и ОСОБЕНО разпределението на наградите :р За повече - #25 на SD.
който брой иде...?
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

ildalina
Adept

Post by ildalina » Mon Aug 09, 2004 7:21 pm

Kolibri wrote:Тая бутилка що път видя не е истина просто... Айде следващия път няма да й простим.
Хехехех, току виж от толкова път еволюирал Бейлиса до нещо друго... с изкуствен интелект :twisted:
Снимки??!?!?

Kolibri
Sorcerer

Post by Kolibri » Mon Aug 09, 2004 8:57 pm

Снимките още вчера съм ги свалила и днес съм ги дала на Марфа. Тормозете нея, тя обеща да ги качи. Готини са:)

Edit: За съжаление Марфа има някакъв проблем с нета и каза, че се надява по-късно да се оправят нещата. Явно снимки ще гледаме утре.

Drizzt Do`Urden
Jaghut Tyrant

Post by Drizzt Do`Urden » Mon Aug 09, 2004 9:11 pm

ОК, Марфа, ние от сега те тормозим да си знаиш!:)
-You Said it yourself, Kain.. There Are only two sides to a coin..
-Apparently so. But suppose you throw a coin enough times... But suppose one day, it lands on its edge..

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Aug 10, 2004 11:58 pm

Ей ви ги на, тормозители таквиз:
http://info.datacom.bg/Marfa/Euromagare/
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.