Wii&PSP
Wii&PSP
Продавам:
Fat PSP черно, хакнато, 2Г памет, с калъфче, зарядно и усб към мини кабелче. Запазено, калъфчето е малко оръфано. Всичко ми излезе около 480 лева, предлагам го за 300.
Wii, базов пакет с Wii Sports, почти ново, играна е една игра на него. Цената му в момента е около 480 лева, предлагам го за 380.
Guitar Hero 3 за Wii с китара, напълно запазено, на две седмици, продажна цена 170 лева, предлагам го за 120.
Fat PSP черно, хакнато, 2Г памет, с калъфче, зарядно и усб към мини кабелче. Запазено, калъфчето е малко оръфано. Всичко ми излезе около 480 лева, предлагам го за 300.
Wii, базов пакет с Wii Sports, почти ново, играна е една игра на него. Цената му в момента е около 480 лева, предлагам го за 380.
Guitar Hero 3 за Wii с китара, напълно запазено, на две седмици, продажна цена 170 лева, предлагам го за 120.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Re: Wii&PSP
Зиам го, ма дано утре дадат заплата. Ако не в понеделник.Corwin wrote:Продавам:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
taken
ма ше трее още памет да зема за удобство. 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Хехе, ше идваме у вас начи
Еми на 2 гб за са само worms и локото съм турил. Има ли английска версия на патапон? Годеца утре ше го вкарам

Еми на 2 гб за са само worms и локото съм турил. Има ли английска версия на патапон? Годеца утре ше го вкарам

Бтв, най-забавното в днешните 'свалки' и всякакви такива е, че ВСЕКИ си мисли, че другият насреща има и ползва Скайп. На такива как им се дразня. 'Ей, мило (или пиле), хайде метни едно Скайпче да сечуем'.
Тва малко офф-топик, сори.

Тва малко офф-топик, сори.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ами аз въобще не съм писал (само да пращат ЛС и толкоз) и веднага ми отговориха около 3ма човека. Разбира се като готин човек го продадох на много ниска цена на БЛИЗЪК приятел и сега съм по-доволен, КХЪМ 30ТЕ МИ ЛЕВА, КХЪМRoland wrote:Ся точно им гледам форума за покупкопродажби и се шашнах - трябвало да даваш задължително телефон, скайп, кю и не знам си кво още, като продаваш нещо. От къде на къде, ебати?

Иначе - форумът е невероятен. След като се регнете излизат секциите с линкове за филми и игри, каталозите са ПОТРИСАЩО огромни и всичко е за директен даунлоуд. Да не говорим, че определено има 4-5 пича, които не са на 13 и винаги ми отговаряха на технически въпроси.