Wii&PSP
Wii&PSP
Продавам:
Fat PSP черно, хакнато, 2Г памет, с калъфче, зарядно и усб към мини кабелче. Запазено, калъфчето е малко оръфано. Всичко ми излезе около 480 лева, предлагам го за 300.
Wii, базов пакет с Wii Sports, почти ново, играна е една игра на него. Цената му в момента е около 480 лева, предлагам го за 380.
Guitar Hero 3 за Wii с китара, напълно запазено, на две седмици, продажна цена 170 лева, предлагам го за 120.
Fat PSP черно, хакнато, 2Г памет, с калъфче, зарядно и усб към мини кабелче. Запазено, калъфчето е малко оръфано. Всичко ми излезе около 480 лева, предлагам го за 300.
Wii, базов пакет с Wii Sports, почти ново, играна е една игра на него. Цената му в момента е около 480 лева, предлагам го за 380.
Guitar Hero 3 за Wii с китара, напълно запазено, на две седмици, продажна цена 170 лева, предлагам го за 120.
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Re: Wii&PSP
Зиам го, ма дано утре дадат заплата. Ако не в понеделник.Corwin wrote:Продавам:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Хехе, ше идваме у вас начи
Еми на 2 гб за са само worms и локото съм турил. Има ли английска версия на патапон? Годеца утре ше го вкарам

Еми на 2 гб за са само worms и локото съм турил. Има ли английска версия на патапон? Годеца утре ше го вкарам

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Бтв, най-забавното в днешните 'свалки' и всякакви такива е, че ВСЕКИ си мисли, че другият насреща има и ползва Скайп. На такива как им се дразня. 'Ей, мило (или пиле), хайде метни едно Скайпче да сечуем'.
Тва малко офф-топик, сори.

Тва малко офф-топик, сори.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Ами аз въобще не съм писал (само да пращат ЛС и толкоз) и веднага ми отговориха около 3ма човека. Разбира се като готин човек го продадох на много ниска цена на БЛИЗЪК приятел и сега съм по-доволен, КХЪМ 30ТЕ МИ ЛЕВА, КХЪМRoland wrote:Ся точно им гледам форума за покупкопродажби и се шашнах - трябвало да даваш задължително телефон, скайп, кю и не знам си кво още, като продаваш нещо. От къде на къде, ебати?

Иначе - форумът е невероятен. След като се регнете излизат секциите с линкове за филми и игри, каталозите са ПОТРИСАЩО огромни и всичко е за директен даунлоуд. Да не говорим, че определено има 4-5 пича, които не са на 13 и винаги ми отговаряха на технически въпроси.