Дано се оправиш бързо.
Moderator: Moridin
Ъъъ, в такъв случай не му се любуваш на окосмяването, а автоматично даваш пълна газ и го буторясваш. И без тва обикновено се шашкат в дългите и замръзват. Некои по-подли се опитват да се измъкнат с маневри, де, но трябва да си по-бърз и опитен от тях и да ги предвидиш. И после на вечеря: крехко заешко!Roamer wrote:А пък вчера вечерта, докато се прибирах към къщи по пътя от Бояна към Драгалевци, точно пред входа на Киноцентъра (и на Ботаническата градина срещу него) през пътя, пред колата ми, пробяга заек!Истински жив скоклив дългоух късоопашат пухкав заек!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
shayhiri wrote:Ъъъ, в такъв случай не му се любуваш на оперението, а автоматично даваш пълна газ и го буторясваш. И без тва обикновено се шашкат в дългите и замръзват. Некои по-подли се опитват да се измъкнат с маневри, де, но трябва да си по-бърз и опитен от тях и да ги предвидиш. И после на вечеря: крехко заешко!Roamer wrote:А пък вчера вечерта, докато се прибирах към къщи по пътя от Бояна към Драгалевци, точно пред входа на Киноцентъра (и на Ботаническата градина срещу него) през пътя, пред колата ми, пробяга заек!Истински жив скоклив дългоух късоопашат пухкав заек!
![]()
Бащата със старата жигулка беше истински ловец. Селското ни имение беше на има-нема 20 км. от Търново, които се земаха делник сутрин и вечер. Средните 10 от тях бяха в рамките на резерват, където ест. беше тъпкано с дивеч. На практика през вечер нагъвахме фазани, яребици, зайци-майци и даже леконоги сърнички. Аз най си обичах глиганчетата. Само дето за по-едрите си трябваше стабилна броня.
Всичко това абс. законно, разбира се. Гадината изскача зверски на пътя, бащата прави всичко възможно - с риск за живота ни - да я избегне, но тя се изкамикадзва м/у фаровете, а той после фърла останките в багажника, за да не пречат другиму на пътя. Е, верно че един едришък глиган ни натресе с гърба си доста извън платното, чак на ръба на мантинелата, ма тва да видиш кви са коварни.Замалко да изхвърчим в люцерната, но не беше за изпускане.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests