Филмът е веднъж просто.AlDim wrote:Shoot 'Em Up = most awesome abuse of guns and carrots!
От финалната екшън сцена в Hard Boiled са направили цял филм, деба

Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ето го от 53 страница на темата че ме мързи да го пиша пак:shayhiri wrote:Валка, би ли ми припомнил каква ти е позицията относно действията на главния герой в Into the wild? Бяхме тръгнали да обсъждаме преди, но аз не бях гледал още филма (макар да бях обстойно запознат с книгата), та ми трийнаха мненийцата.
С нарастващо отвращение. Поне да беше на кино, че да има некъв кяр от кинематографията.DELgado wrote:Ти да не си изгледал филма?
Ми кой те спира? Съвсем не е толкова трудно, колкото филмът го представя. Просто си има много по-човешки, разумен начин да се направи.DELgado wrote:Не знам какво повече да кажа. Не знам и защо бях толкова разтърсен от този филм. Може би понеже доста често ми се е искало да зарежа всичко и просто ей така да тръгна нанякъде с една раница на гърба и нищо повече. Без телефони, без ангажименти, без комуникация, без цивилизация дори. Само ти и пътя пред теб. Много ми се иска някой ден да събера смелост и да го направя.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests