И аз искам да узная това, на icq само ми се хфали че ходи на ски, ма кога работи не ми е известноBaYa wrote:thunder, не знам дали мога, но да попитам все пак. Как успяваш да си вземеш отпуски толкова често????????????![]()

Moderator: Moridin
DELgado wrote:Аз пък днес катастрофирах с шефа.Той караше.
Skywalker wrote:проблема му мнооо сериозен,сека седмица ходи да му занижават тестостерона, че си ебало фара!!!BaYa wrote:, нънам къф муи проблема на Skywalker, но аз се смях много с транскрипцията!!
Велико.Skywalker wrote:проблема му мнооо сериозен,сека седмица ходи да му занижават тестостерона, че си ебало фара!!!BaYa wrote:, нънам къф муи проблема на Skywalker, но аз се смях много с транскрипцията!!
Абе докато се разправяхме с местното борче с джипарата (дето ни удари) и двамата тотално неграмотни катаджии (аз си мислих че в София са злеPugsley wrote:Сигурно си се усмихнал и си казал: "Ееее шансче"
Аааааааааааахахахахахахахахахахахаха!!!Skywalker wrote:проблема му мнооо сериозен,сека седмица ходи да му занижават тестостерона, че си ебало фара!!!BaYa wrote:, нънам къф муи проблема на Skywalker, но аз се смях много с транскрипцията!!
Users browsing this forum: No registered users and 3 guests