Сега куфея на компа на племеника, а довечера отивам с едни приятелчета на гореспоменатото еротично експо

Утре летя за кой ли път към Англия и тоя път ако всичко е ОК там в БГ ще си идвам само за почивка. Та такива весели работи

Moderator: Moridin
Която подозрително ше съвпада с ежегодните еро-шоута.Syber wrote:Сега куфея на компа на племеника, а довечера отивам с едни приятелчета на гореспоменатото еротично експо![]()
Утре летя за кой ли път към Англия и тоя път ако всичко е ОК там в БГ ще си идвам само за почивка.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Amelia wrote:
РОДИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН!!!
Moridin wrote:Нещо хайпът във форума силно намаля
Amelia wrote:Последната седмица няма да я забравя скоро.
1. Още в понеделник ми тръгна ударно с вестта, че един приятел от групата на шефката ми тук в Бг, с когото бяхме съквартиранти в Калгари, се е пребил до смърт докато е катерел някаква ледена стена. Почивай в мир, Иво, ти беше от ония хора, които Господ ги е пуснал за малко на земята, колкото да им се възхитим и да вземем пример от тях и после си ги прибира, оставяйки познатите им опустошени, зашеметени и като бити с чук по главата! Божке, толкова лайна ходят живи и здрави по тая земя, защо точно той, защо?
На 28 беше, не вярвам някога да го прежаля.
2. После следваха епични спорове с родителите на гаджето по въпроса за износа на магданоса. Обичам, когато хора с манталитет, останал дъбоко закопан в 70-те, ми дават акъл и да ми налагат ултиматуми кфо точно трябва да правим (аз и той), за да преуспеем. Голяма нерва ми образуваха, нихната верица! Ма и това бледнее пред:
3. Истеричните изпълнения на майка ми, която след един скандал с мен зачезна за цяла нощ, оставяйки цялото семейство в неведение за местонахождението и състоянието си и карайки мъжа си да я търси по канавките около Драгичево. Ноу коментс. Ако сте си мислили някога, че животът ми е лесен, помислете пак.![]()
РОДИТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАБРАНЯТ СЪС ЗАКОН!!!
Да, има толкова нелепи случки... ама не ми се навлиза в подробностиDELgado wrote:Лека му пръст на човека.
В пубертета... уф... традиционалист такъв!DELgado wrote:Иначе за родителското тяло малко прекаляваш според мен. И аз мислех като теб, но когато бях в пубертета.
ДА! В един момент се стига до товаDELgado wrote:Сега повече или по-малко ги разбирам...
Така де, и това го има - свиква се с някои неща...DELgado wrote:...или просто ги познавам и съм ги приел такива каквито са - с техните проблеми и недостатъци.
Валери... в последната една година има доста случаи, доста неща, за които съм установявал, че имаме доста подобен поглед към живота и че осъзнавам горе-долу точно защо правиш или казваш едно или друго нещоDELgado wrote:А и относно семейните скандали отдавна съм установил, че полза от тях няма и човек винаги може да се намеси така че да реши проблема и да предотврати нещата да станат толкова зле. Въпрос на избор просто. Аз лично не съм се карал с наште от години. А и съм прекратил огромно количество разправии между тях/и сестра ми.
Добре съгласен съм.Ако в горния абзац замених това "винаги" преди "може да се намеси" с "в огромна част от случаите"
Users browsing this forum: No registered users and 2 guests