Очаквания за 2008

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Apr 04, 2008 12:15 pm

Аз именно заради интересната роля на Дауни Дж. се чудя дали въобще да го гледам филма. Ако не беше той щях да го пропусна със страшна сила. Не знам как ще се примиря с, ужасно дразнещите ме по принцип, Стилър и Блек обаче. :?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Apr 04, 2008 12:30 pm

Значи, виж са... Филмът е на Дриймуъркс. С тоа бюджет хващам бас, че дори само екшънът в екшън-комедия-пародията, която е, ше отвее секви Рамбо Б-филмета. :roll: Стилър и Блек могат да са много (дразнещо) смешни, ако са в подходящи роли, а тук сценарият е писан специално за тех. Да не говорим пък за десетината камеота (Том Круз в ролата на тлъст плешив нагъл дъртак и т.н.)

Очаквам минимум 8/10 (главно заради Дауни, разбира се), а тва за комедия е нечувано.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Fri Apr 04, 2008 12:44 pm

Ти мани, то и Стийв Куган е вътре, голям кеф :) Да не говорим, че и Ник Нолти се появява в роля, която адски много се бъзика с тази на Крис Кристоферсън в Blade :) И разбира се, Робърт Дауни като негър кърти мифки, поне от трейлъра :) Сигурно ще е нещо напълно безмозъчно, но поне се надявам да не са сложили най-смешните моменти в трейлъра, та да е забавно.
This signature is not yet rated

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Fri Apr 04, 2008 10:15 pm

Ааааааааа Хелбой ще стигне при нас чак есента! :? Подшмръъъъъъъъъъък, пък!!! :wink: Дел Торо следва комиксите - йеееехааа!!! А и на мен Миньола много ми харесва!! :heart:
А с тоя на Дауни Дж. ме хвърлихте в оркестъра!!! :shock:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 05, 2008 11:56 am

Blindness http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1183&item=0

Тва е само некъв тийзър и хич не впечатлява - за разлика обаче от всички имена, свързани с проекта.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Apr 05, 2008 8:05 pm

На пък ми изглежда доста обещаващо. Само че нищо не показват почти. :(

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 05, 2008 11:45 pm

Забравих да спомена въпросните имена:
Oscar-nominated director Fernando Meirelles (City of God) is working on his next film, called "Blindness," which stars Mark Ruffalo, Julianne Moore and Gael Garcia Bernal.

In the movie, a doctor's wife becomes the only person with the ability to see in a town where everyone is struck with a mysterious case of sudden blindness. She feigns illness in order to take care of her husband as her surrounding community breaks down into chaos and disorder. Based on a novel by Nobel Prize winner Jose Saramago.

At this point, Miramax has scheduled for "Blindness" to hit theaters on September 19th.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Apr 06, 2008 7:36 pm

Дано да издадат и книгата покрай филма. Звучи доста интересно. 8-)

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sun Apr 06, 2008 11:42 pm

А Сарамагу дори ми е уж в четивните в оригинал автори. Друг е въпросът, че е един от най-трудните за четене и вероятно нищо няма да разбера. :oops: :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Apr 07, 2008 10:41 am

Space Chimps http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1137&item=0

Ей от тоя трейлър само, и малкото ми рецептори за хумор и интелект умряха с позорна смърт. Сега вече спокойно ще мога да удържа на принципа си да гледам (почти) всяко анимационно пуснато ни на голям екран. 8-)

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Apr 07, 2008 11:07 am

На мен пък ми се стори готино. :mrgreen:

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Mon Apr 07, 2008 5:14 pm

И на мен ми се стори симпатично :)
Image

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Apr 12, 2008 1:05 pm

Не, ето ви нещо по-добро: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=547&item=9 Новият "Постал" на Уве Бол.

Поне на ниво трейлър е точно 100 пъти по-добър. И май ше трябва да се види, поне на компа.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Sat Apr 12, 2008 5:02 pm

На ниво трейлър е умиляващо зле. Подозирам, че има шанс Уве да е дори по-зле в правенето на комедии, отколкото в това на хоръри.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Apr 13, 2008 12:46 pm

Даже ми стана симпатично накрая. Може и аз да го пробвам на комп. 8-)