Очаквания за 2008
Значи, виж са... Филмът е на Дриймуъркс. С тоа бюджет хващам бас, че дори само екшънът в екшън-комедия-пародията, която е, ше отвее секви Рамбо Б-филмета.
Стилър и Блек могат да са много (дразнещо) смешни, ако са в подходящи роли, а тук сценарият е писан специално за тех. Да не говорим пък за десетината камеота (Том Круз в ролата на тлъст плешив нагъл дъртак и т.н.)
Очаквам минимум 8/10 (главно заради Дауни, разбира се), а тва за комедия е нечувано.

Очаквам минимум 8/10 (главно заради Дауни, разбира се), а тва за комедия е нечувано.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Ти мани, то и Стийв Куган е вътре, голям кеф
Да не говорим, че и Ник Нолти се появява в роля, която адски много се бъзика с тази на Крис Кристоферсън в Blade
И разбира се, Робърт Дауни като негър кърти мифки, поне от трейлъра
Сигурно ще е нещо напълно безмозъчно, но поне се надявам да не са сложили най-смешните моменти в трейлъра, та да е забавно.

This signature is not yet rated
- BaYa
- Forsaken
Ааааааааа Хелбой ще стигне при нас чак есента!
Подшмръъъъъъъъъъък, пък!!!
Дел Торо следва комиксите - йеееехааа!!! А и на мен Миньола много ми харесва!!
А с тоя на Дауни Дж. ме хвърлихте в оркестъра!!!

А с тоя на Дауни Дж. ме хвърлихте в оркестъра!!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Blindness http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1183&item=0
Тва е само некъв тийзър и хич не впечатлява - за разлика обаче от всички имена, свързани с проекта.
Тва е само некъв тийзър и хич не впечатлява - за разлика обаче от всички имена, свързани с проекта.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Забравих да спомена въпросните имена:
Oscar-nominated director Fernando Meirelles (City of God) is working on his next film, called "Blindness," which stars Mark Ruffalo, Julianne Moore and Gael Garcia Bernal.
In the movie, a doctor's wife becomes the only person with the ability to see in a town where everyone is struck with a mysterious case of sudden blindness. She feigns illness in order to take care of her husband as her surrounding community breaks down into chaos and disorder. Based on a novel by Nobel Prize winner Jose Saramago.
At this point, Miramax has scheduled for "Blindness" to hit theaters on September 19th.
Space Chimps http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=1137&item=0
Ей от тоя трейлър само, и малкото ми рецептори за хумор и интелект умряха с позорна смърт. Сега вече спокойно ще мога да удържа на принципа си да гледам (почти) всяко анимационно пуснато ни на голям екран.
Ей от тоя трейлър само, и малкото ми рецептори за хумор и интелект умряха с позорна смърт. Сега вече спокойно ще мога да удържа на принципа си да гледам (почти) всяко анимационно пуснато ни на голям екран.

- herairness
- Jaghut Tyrant
Не, ето ви нещо по-добро: http://www.worstpreviews.com/trailer.php?id=547&item=9 Новият "Постал" на Уве Бол.
Поне на ниво трейлър е точно 100 пъти по-добър. И май ше трябва да се види, поне на компа.
Поне на ниво трейлър е точно 100 пъти по-добър. И май ше трябва да се види, поне на компа.