Играно напоследък
Moderator: AlDim
- armageddon
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
- armageddon
- Forsaken
- RRSunknown
- Elder God
Има прилики разбира се, но самата идея е много различна. Прочее 1-вия Готик е много по- линеен от втората част. Да не ти разправям - ще видиш сам. За мене лично двойката е BEST GAME EVER без каквато и да е конкуренция. Ако искаш зачети разказчето което съм пуснал в Imagination-са. там доста точно съм описал първите 3 часа геймплей.
Спирам дотук. Все пак ако почнеш да я играеш пусни нова тема да обсъждаме.
Спирам дотук. Все пак ако почнеш да я играеш пусни нова тема да обсъждаме.
Вчера превъртях Dark Sector за х360 (сай-фаи шутър с известно количество паранормални абилитита и прикритие в стил Гиърс). Може би една от най-добрите игри от групата на "заглавия-малко-над-средното-равнище ", които съм играл. С плюсове и минуси набързо, за който има интерес:).
+Зарибяващ геймплей - благодарение на един метален диск за хвърляне (the Glaive) и нови абилитита (почти до самия край на играта) човек въобще не скучае;комбинация от Гиърс + Резидент Ивъл 4 горе-долу
+Стрaхотна графика - не е Крайсис, ама е адски красиво на моменти nonetheless
+Благи 650 точки ачийвмънти на едно изиграване без много зор:)
+4 доста оригинални боса, които изискват добро количество мислене без уолктру
-Умопомрачаващо малоумна история
-безумно клиширан главен герой
-безлична музика и стандартен звук
-не особено оригинален дизайн на гадините, да не споменавам, че някои от тях в лейт-гейма приличат на фекалии
Както казах - една от по-яките 7мички, които съм играл въпреки всичко.
+Зарибяващ геймплей - благодарение на един метален диск за хвърляне (the Glaive) и нови абилитита (почти до самия край на играта) човек въобще не скучае;комбинация от Гиърс + Резидент Ивъл 4 горе-долу
+Стрaхотна графика - не е Крайсис, ама е адски красиво на моменти nonetheless
+Благи 650 точки ачийвмънти на едно изиграване без много зор:)
+4 доста оригинални боса, които изискват добро количество мислене без уолктру
-Умопомрачаващо малоумна история
-безумно клиширан главен герой
-безлична музика и стандартен звук
-не особено оригинален дизайн на гадините, да не споменавам, че някои от тях в лейт-гейма приличат на фекалии
Както казах - една от по-яките 7мички, които съм играл въпреки всичко.
- The Dragon
- Elder God
Феноменална е на баба ми хурката (сори за остротата, ама хич не съм съгласен). Играта си е наистина приятна и аз лично я минах за един следобед много стабилен циклеж, но двойката ми достави много повече кеф. За год моуд нямам нито нерви, нито време, но някой ден ще я тествам.Roland wrote:Глупости става. Феноменален е. В смисъл, GoW 1.5, обаче според мен е най-добрата игра в серията. Минах я на нормал и сега съм към края на год моуд, ма в храма на Персефона вече е твърде небалансирано...
1:1 старата концепция с 4 нови неща на кръст и болезнено безлична история. Не че старата идея не е гениална, ама 3 игри вече едно и също...
- Moridin
- Global Moderator
Съгласен с Никола. Нищо феноменално няма. Минава се просто по инерция от гениалността на истинския Год. Историята е покъртителна, няма нито едно ново оръжие, което да не е рескин на старо, с изключение (май) на Charon's Wrath, което аз поне не ползвах много.
За сметка на това миниигрите са станали дразнещо трудни, постоянно си разменят копчетата, което мен поне ме побъркваше на това ПСП.
Та както казах - става, основно защото лежи на гениална концепция, но концепцията е по-скоро излющена от трикратната употреба и поосрана в принципно слабите си елементи, отколкото надградена.
За сметка на това миниигрите са станали дразнещо трудни, постоянно си разменят копчетата, което мен поне ме побъркваше на това ПСП.
Та както казах - става, основно защото лежи на гениална концепция, но концепцията е по-скоро излющена от трикратната употреба и поосрана в принципно слабите си елементи, отколкото надградена.
This is it. Ground zero.
Ми точно, че аз вече нищо ново не очаквах и докато в началото ме нервираше, че е още от същото, после се накефих максимално. Още повече, че това е най-разнообразната откъм локации игра в серията и НАЙ-сетне такава, дето те оставя с впечатлението, че е достатъчно дълга (заради въпросното разнообразие всъщност, мисля). А историята е омг, ма то се едно на предните беше някаква смислена...
Че осирала стари концепции изобщо не съм съгласен. Ако ти е крива координацията, сърди се на себе си, но мини игрите са си точно каквито са били винаги. А ръкавицата на Зевс за мен е ПЪРВОТО алтернативно оръжие в поредицата, от което не само има смисъл, но в половината време е ПО-добро от мечовете. Но без да снобея излишно (Даниел ше потвърди, че това важи за всички игри в серията), истинският кеф от разнообразието си идва на високите трудности.
Иначе сори, мойто псп е фирмено, не мога да го давам
Че осирала стари концепции изобщо не съм съгласен. Ако ти е крива координацията, сърди се на себе си, но мини игрите са си точно каквито са били винаги. А ръкавицата на Зевс за мен е ПЪРВОТО алтернативно оръжие в поредицата, от което не само има смисъл, но в половината време е ПО-добро от мечовете. Но без да снобея излишно (Даниел ше потвърди, че това важи за всички игри в серията), истинският кеф от разнообразието си идва на високите трудности.
Иначе сори, мойто псп е фирмено, не мога да го давам

Last edited by Roland on Mon Apr 07, 2008 9:40 am, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...
- Bat Garo Still Rots
- Moderator
Аз цикля активно на Жана Дарк за псп и като цяло е приятно, но има доста досадни елементи:
1. Дефакто не убиваш лошите, а ги побеждаваш и след това Най-лошият ги убива за наказание, което е адски досадно, защото обикновено ти си ги бил бил в продължение на 3-4 битки и всеки път уж ги убиваш, но се оказва, че са избягали и после пак и накрая цялото удоволетворение се губи.
2. Имаш твърде огромно парти (12 души в един момент) от които играеш с 5-6 предимно, съответно ти хубаво ще си харесаш една комбинация от герои и ще си ги развиваш тях. Да обаче в един момент ти напускат лека полека и се получава малко сухо.
3. Идеята със скил камъните е супер, както и това че има една жаба, която може да ги миксира и да ти прави нови камъни. Проблемът идва от нормалната екипировка, която е толкова ограничена откъм възможности, че реално нямаш никакъв избор.
4. Като добавиш към горното факта, че вдигането на ниво е автоматично и ти нямаш никакво участие и там вече ми идва в повече ...
5. Диалозите преди всеки инстанс, така да се каже, са доста досадни повечето време, защото историята не е нищо особено, но на първа игра щеш - не щеш гледаш.
Е има и хубави неща в играта, ама минусите много се набиват на очи.
1. Дефакто не убиваш лошите, а ги побеждаваш и след това Най-лошият ги убива за наказание, което е адски досадно, защото обикновено ти си ги бил бил в продължение на 3-4 битки и всеки път уж ги убиваш, но се оказва, че са избягали и после пак и накрая цялото удоволетворение се губи.

2. Имаш твърде огромно парти (12 души в един момент) от които играеш с 5-6 предимно, съответно ти хубаво ще си харесаш една комбинация от герои и ще си ги развиваш тях. Да обаче в един момент ти напускат лека полека и се получава малко сухо.
3. Идеята със скил камъните е супер, както и това че има една жаба, която може да ги миксира и да ти прави нови камъни. Проблемът идва от нормалната екипировка, която е толкова ограничена откъм възможности, че реално нямаш никакъв избор.
4. Като добавиш към горното факта, че вдигането на ниво е автоматично и ти нямаш никакво участие и там вече ми идва в повече ...
5. Диалозите преди всеки инстанс, така да се каже, са доста досадни повечето време, защото историята не е нищо особено, но на първа игра щеш - не щеш гледаш.
Е има и хубави неща в играта, ама минусите много се набиват на очи.
DIABLO 3: AND THE HEAVENS SHALL TREMBLE
ъм, добре дошъл в света на jrpg-тата ?Bat Garo Still Rots wrote:Аз цикля активно на Жана Дарк за псп и като цяло е приятно, но има доста досадни елементи:
1. Дефакто не убиваш лошите, а ги побеждаваш и след това Най-лошият ги убива за наказание, което е адски досадно, защото обикновено ти си ги бил бил в продължение на 3-4 битки и всеки път уж ги убиваш, но се оказва, че са избягали и после пак и накрая цялото удоволетворение се губи.![]()

NGDS вероятно е лесна, за да компенсира ненормалността на оригиналния NG.