Форд... Префект...
Ех, е нямаше май начин да ми се размине тоя въпрос, като си бях формулирала твърденийцето по тоя начинMoridin wrote:А за втория върви ли?

Ама Форд не го давам, пък!

Юда, егоист, луда и wow-холик 

-
- Paragon
Форд - негър е поредната идиотщина разбира се..
1. В книгата ясно си е описан като бял човек
2. Няма логика. Част от неговата задача на Земята беше да 'вдъхва доверие' на местните жители за да се 'инфилтрира'. Това в Средна Англия забележете не у Горни Бронкс!
3.В Пътеводителя НЯМА негри. (поне не се сещам за някой..). Дъглас Адамс е англичанин човека и (за щастие) не е полит коректен.
4. ...това не е нищо в сравнение с "Аз Робота"
Както казва Щирлиц...Гадове!
1. В книгата ясно си е описан като бял човек
2. Няма логика. Част от неговата задача на Земята беше да 'вдъхва доверие' на местните жители за да се 'инфилтрира'. Това в Средна Англия забележете не у Горни Бронкс!
3.В Пътеводителя НЯМА негри. (поне не се сещам за някой..). Дъглас Адамс е англичанин човека и (за щастие) не е полит коректен.
4. ...това не е нищо в сравнение с "Аз Робота"
Както казва Щирлиц...Гадове!
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...
.
Ne, che ima znachenie i e malko off-topic, no tryabva da vi uvedomya che ponastoyashtem v UK-sko e poveche ot bykano s negri, pakistanci, indiici, i vsevyzmojni afro- i asian- guys... osobenno iz Londonskiya vilaet. 
Koeto ne opravdva Ford-negyr de... ama koi znae - moje da se okaje O.K. nakraya. Da vidim!

Koeto ne opravdva Ford-negyr de... ama koi znae - moje da se okaje O.K. nakraya. Da vidim!
Re: .
За да не се разочароваш после, ще ти кажа отсега. Не, няма да се окаже О.К. накрая!!нецроном wrote:Не, че има значение и е малко off-topic, но трябва да ви уведомя че понастоящем в UK-ско е повече от бъкано с негри, пакистанци, индийци, и всевъзможни афро- и асян- гуъс... особенно из Лондонския вилает.
Което не оправдва Форд-негър де... ама кой знае - може да се окаже О.К. накрая. Да видим!
А относно негрите в Англия. Имам един познат които работи за Jaguar в Лондон. Та той каза че не успява да достави нито една нова кола до клиент без да го спре полицията 3-4 пъти. В един случаите извикали managera му за да потвърди (това с всички документи, визитка на Jaguar и тн) че колата не е открадната. Познай защо си има такива проблеми....
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...