Форд... Префект...
Форд... Префект...
... е негър.
Иде ми да плача.
Иде ми да плача.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
LAFORGE: About like you'd expect, sir.
PICARD: Splendid. Splendid. Carry on.
- Lubimetz13
- Mistborn
О, и аз така си казах, когато го прочетох...Но в крайна сметка, след моментната шокова вълна се окопитих, и стигнах до следното решение: Толкова много негри във филми, където не им е мястото съм преживял, че току-що последният пирон се стовари върху капака, последната капка падна на пясъка и се изпари под жежкото слънце ( образно казано ), последната отбранителна стена на душата ми се срути, и прочее, и прочее...та, накратко казано, всякаква чувствителност в мен погина, няма повече да се разстройвам. Съветвам те да постъпиш по същия начин, иначе след някоя и друга година ще се сринеш психически :)
- JaimeLannister
- Forsaken
Gay Negers from Space за вас :р А иначе Форд си го преживявам и като негър, той без друго е The Annoying Funny Guy...
Last edited by Roland on Sat Jul 03, 2004 12:17 pm, edited 1 time in total.
And you can't dance with a devil on your back...
Глей си работата бе, злобо :р Безгрешен да беше, да критикуваш, ма то щото всички много те жалим, да не ти разваляме самочувствието на безгрешен книжен плъх... Следващата твоя хава, която хвана да редактирам, ще получи много голяма публичност, обещавам ти :р
And you can't dance with a devil on your back...
- Daggerstab
- Arcanist
Форд Префект негър? Чий гениално болен мозък измисли това? Червенокос, със остри черти и лунички? (май тях си ги измислям, но така си го представям) Живущ в Англия? (не че и там не е фраш със негри)
Дагърстаб. Точка.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Предупреждение: Имам лошия навик да споря. Освен това страдам от черен хумор и изблици на сарказъм.
Ма не, наистина! Т`ва на нищо не прилича! Просто няма начин Форд да е негър! Нямам книгата под ръка, но си мисля, че наистина се предполагаше да е остронос. А сред негрите тоя тип носове май не се срещат (освен ако не се подложат под ножа). Не, че имам нещо против тях, ама така де! Долу ръцете от Форд Префект! :< И Орфей!
Юда, егоист, луда и wow-холик 

Е, и? Какво лошо има, трябва да се свикне с това, защото такава е тенденцията в киното за в бъдеще.
"Който ни освободи, той ще ни зароби" - Васил Левски
Живот на високи обороти
Живот на високи обороти
AAAAAARRRRRRRRRRRGGGGGGGGGGGGHHHHHHHHHHHH.
Сам, "какво лошо има" не беше правилният въпрос. От теб се очаква да се възмутиш до дъното на душата си :)
Дем, убедена съм, че в книгата не се казва, че не е негър. И си има причина - очевдино е, че не е негър. По дяволите, има червена коса.
Рол, как можа да ми принизиш любимия герой до annoying funny guy...
Просто няма да го гледам този филм.
Сам, "какво лошо има" не беше правилният въпрос. От теб се очаква да се възмутиш до дъното на душата си :)
Дем, убедена съм, че в книгата не се казва, че не е негър. И си има причина - очевдино е, че не е негър. По дяволите, има червена коса.
Рол, как можа да ми принизиш любимия герой до annoying funny guy...
Просто няма да го гледам този филм.
Last edited by Ghibli on Tue Jul 06, 2004 10:03 pm, edited 1 time in total.
PICARD: Now, are we progressing, Mister La Forge?
Честно казано, мен не ме боли негър ли е, или патагонец, пак не смятах да гледам филма.
Сам, такава била тенденцията, а? Че то тенденцията е да се правят филми за хора с коефициент на интелигентност под стайна температура (в неотоплявана стая, през зимата в Сибир, that is
). Това значи ли, че трябва да ми харесва, че даже и да свиквам с тенденциите?

Сам, такава била тенденцията, а? Че то тенденцията е да се правят филми за хора с коефициент на интелигентност под стайна температура (в неотоплявана стая, през зимата в Сибир, that is

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."