RRSunknown, просто в един момент се заговори за хероици, а те няма как да се правят на по-малко от 70 лвл и понатрупана репутацийка към определени фракции, като се предполага, че добутал ли си се дотам, то няма начин да не си се сдобил и с някаква екипировка, та на тая база заобсъждахме билдовете... поне аз така го приех, предполагам и Дзвера...
не съм коментирала билда по време на левълване - май всички се съгласиха, че не е от особено значение преди Аутлендс... то и аз с шадоу-прийста си предпочитах да хийлвам в БРД и не съм имала проблеми с това, като пример... само дето, ако в хероик го опитам със сегашния си дийп-шадоу-билд па макар и с шийлинг екипировката ми, с която докарвам около +950хийлинг, ще се позадъхам и ще викна "оом" още на траша... а ако и танка ни е толкова танк, колкото аз съм хилър, положението ще е драматично
за ретри паладина - няма лошо, може да си прави кефа в Арена и пвп, колкото си пожелае... че дори и в парти за 5-човека инстанс, и дори ако е достатъчно облечен - в Каразан... и дотам...
никоя гилдия, която прави 25-човека инстанси няма да прахоса рейд-слот за дпс-пала, вместо да си вземе мейдж/лок/шадоу-прийст на неговото място... в 25-човека инстансите битките са дълги, маната на палата няма да издържи, а в дълги битки дпс-кастърите управляват.. и траша е тегав, а битките с босовете - по 10-тина мин... има време и дотовете да подействат на локове и шадоу-прийстове, и магетата да кастват на воля... да не говорим, че с тези класове има и маса СС... в нашата гилдия нямаме ретри-паладини в рейда.. имаме 2 протекшън паладини (единия май за бекап го държат, защото забелязвам, че само с един протекшън пала да офф-танква рейдваме) и маса холи-паладини - Близард да ги благослови!
той Дзвера няма да каже нещо не от опит... магарето от половин година наказва Илидан ежеседмично