Случи ми се нещо интересно...

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Feb 25, 2008 1:23 am

E де. Не е въпросът за лока, а че се правите на обидени за нищо.

Има различни типове връзки. Знаеш, вярвам. В които постоянността, верността, чувствата и всичко останало са свободни параметри. Толкова ли е трудно за разбиране?

И толкова ли е важно за вас коя от моите връзки какъв тип е (освен ако не участвате в нея)? И защо изобщо трябва да се обсъжда тук? (Строго лични въпроси пред всички? :roll: ) Да съм казал изобщо нещо за брояч, жени или квото и да е по темата в началния пост - а и после? Цялата ситуация е толкова абсурдна, че я търпя само заради абсурдността й - и щот се водим приятели повечето тук.

Достатъчен ли е отговорът във втория абзац или още ще тупкате с крачета?

Морви, душа, пропусна ли изричния текст, който подчертаваше, че нищо сериозно не съм ти написал? :? Иначе като че ли сме се разбрали, последно - само дето не разбирам защо казваш, че аз съм сменил темата, когато Рол го стори.

Аре, със здраве, ше се чуем след няколко дни.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Mon Feb 25, 2008 2:36 am

shayhiri wrote: И толкова ли е важно за вас коя от моите връзки какъв тип е (освен ако не участвате в нея)? И защо изобщо трябва да се обсъжда тук? (Строго лични въпроси пред всички? :roll: ) Да съм казал изобщо нещо за брояч, жени или квото и да е по темата в началния пост - а и после? Цялата ситуация е толкова абсурдна, че я търпя само заради абсурдността й - и щот се водим приятели повечето тук.
Айде не ми развявай сега тези аргументи. Не и след месеци наред фукане колко ти е дебел пениса, брояча над аватарчето и гръмките изказвания как по-коректен към приятелката си мъж от тебе няма. Боли ме фара за личния ти живот, въпросът е, че хора, които бурно оспамват всички теми, парадирайки с това и онова и противоречейки си също толкова бурно пет минути по-късно, просто ми лазят по нервите. Ако не си искал да ти коментираме личния живот, да не си повдигал темата. На мен нямаше изобщо да ми хрумне иначе.

И отново получих общи приказки вместо конкретен отговор. Лошо, Седларов. Лошо. :roll:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Mon Feb 25, 2008 3:31 am

Ето абс. конкретно тогава: в настоящата ми постоянна връзка сме си дали изрично пълна свобода. Дали се възползваме от нея е съвсем друг въпрос, който аз не съм и докосвал, но отговорът така или иначе е очевидно иррелевантен. Твърдението за "коректността" ми и за принципно себедостатъчната при идеални други условия моногамност си остава. Само че изобщо не трябваше да отива натам разговорът. Не е ставало въпрос от лани - освен на 4 :shock: (четири очи).

В резултат аз ям лока. :? Еми кво да направя? Стари грехове.

П.П.: Надявам се, че адашът се чувства добре? Бързо оздравяване!
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Feb 26, 2008 9:42 pm

А аз видях Шайхири да участва в реклама на 2be. Пееше "Баба Марта, Баба Марта". М: http://www.vbox7.com/play:21730739
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Tue Mar 11, 2008 3:54 pm

Сбъркал съм си професията...

Ама този път го разбрах наистина. Разни колеги тук се оглеждат за жилище, зяпат разни обяви за продажба на апартаменти из София... виждат апартамент в Дървеница, 60 квадрата, 57,940 евро - дотук звучи почти добре, докато не погледнеш скицата и не видиш спалнята, която е 9 квадрата и половина!

Девет. Квадратни. Метра.

На всичкото отгоре вратата се отваря навътре, към спалнята, и както е дадена схемата, вратата ще се отърква с приятен скърцащ звук в ръба на двойното легло, просто защото няма как другояче да бъде разположено то.

До спалнята има кухня, която е 6,40 квадрата. Интересно ми беше как всъщност можеш да побереш хладилник, печка, мивка и поне един шкаф в 6,40 квадрата... но явно има хора, които смятат, че могат.

И... да... май споменах, че това е апартамент, за който строителят иска пренебрежимо по-малко от 1000 евро на квадратен метър. Имаше и друг апартамент, в който кухнята беше 2,86 квадрата. Мдам, няма грешка, два квадратни метра и малко. Е, той не беше за 1000 евро на квадратен метър, но не беше и за много по-малко.

Мдам.

Сбъркал съм си професията.

ПП. А ако някой почувства непреодолим порив да хване това писанийце и да го захвърли в съседната, Абсурдистанска тема - ми знам ли, може.
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Tue Mar 11, 2008 4:43 pm

Добре де, холът 40 квадрата ли е? :shock:

Иначе, кухнята може да се устрои така :plez:
Spoiler: show
Image
или така
Image
или пък
Image
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Mar 11, 2008 5:17 pm

Това последното сигурно японците са го измислили. :shock: Изглежда ужасяващо и ако имам някога такава кухня бих си прерязал вените. 8-)
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Tue Mar 11, 2008 7:21 pm

Roamer wrote:Сбъркал съм си професията.

ПП. А ако някой почувства непреодолим порив да хване това писанийце и да го захвърли в съседната, Абсурдистанска тема - ми знам ли, може.
И каква казваш би следвало да е, професията?

thunder
Forsaken

Post by thunder » Tue Mar 11, 2008 9:07 pm

shayhiri wrote:И каква казваш би следвало да е, професията?
и аз искам да знам :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Wed Mar 12, 2008 2:46 pm

Търговски представител на фирма за продажба на недвижими имоти???? :mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Wed Mar 12, 2008 3:18 pm

BaYa wrote:Търговски представител на фирма за продажба на недвижими имоти???? :mrgreen:
Ако беше такъв щеше да се опитва да ги продаде, а не да разправя колко са малки жилищата :)
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Mar 12, 2008 3:19 pm

Ми да, имах предвид именно това - че съм си сбъркал професията - не е трябвало да стана компютърджия, а вместо това или строител, или препродавателен агент някакъв вид там... Не че съм по-добър в това, а че изглежда малко по-привлекателно :) Мррмдам, знам, че има всякакви видове данъци и такси и други видове оскъпявания, знам, че земята е скъпа, а ми беше и напомнено, че част от апартаментите в нова сграда отиват за хора, чиито досегашни жилища са хванали гората, за да се пръкне новата сграда, ама все пак... щом някой успява да вземе 1000 евро на квадратен метър за това... уф!...

А иначе специално за онзи хапартамент - от 60 квадрата жилищната площ е 51 и е разпределена гоооре-долу като:
- спалня - 9
- дневна - 18
- кухня - 6 и нещо
- тераса към кухнята - 2-3
- мокри помещения - 2-3
- коридор - 10

Явно идеята е кухненските джвъчки да са ти по терасата, а гардеробът и дрешникът - в дневната и в коридора... което не ми се вижда твърде привлекателно, ама... явно има хора, които са готови и за това да дават пари.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Mar 12, 2008 3:25 pm

Ужас - за разпределението. Да не говорим, че в квадратурата се вписват и всички общи части и нежилищни площи: стълбища, тавани, мазета, тераси и т.н.

Аз пък бих ги посъветвал (100% обосновано) колегите ти изобщо и да не помислят да купуват на настоящите цени. Тва ква професия ми задава? :mrgreen:

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Wed Mar 12, 2008 3:29 pm

Е, то това, че апартамент, за който пише "60 квадрата", всъщност има поне 8, а понякога дор' до 15, квадрата общи части, си е съвсем в реда на нещата за пазара на недвижими имоти... или поне всички са се научили да го приемат :)

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Mar 12, 2008 3:42 pm

А трябва ли? При положение, че съществува само в БГетото след 90-те и е форма на измама и рекет?

Чисто риторичен въпрос. :)