Март '08

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
shayhiri
Elder God

Март '08

Post by shayhiri » Fri Mar 07, 2008 5:35 pm

Значи, Асан, дотука няме почти никво инфо, така че почвам директно със спел "Summon Distributor". :idea: Адриана, хельп, казвай кво излиза останалите 2-3 седмици на тоз месец.

Аз знам само за Точен прицел днес, както и 10 000 мамута, но той е на предпремиера до другия петък, когато ше можем да се нахендрим групово. Нищо друго няма. :roll:

Не че тва е зле де. Претенциозен екшън трилър и Годзила/Старгейт си е добро безмозъчно комерс начало на блокбъстър сезона. Ако пуснат и Спайдъруишките хроники, още по-добре. (Инкхарт обаче е отложен за 2009!! :roll: :evil: ) Има и разни филми, дето артисаха от фебруарската програма. Бе изобщо, няма да останем на сухо, въпреки че там не излиза почти нищо свястно до майския онслот: The Bank Job, Horton Hears A Who! (тва ше го забавят 2 месеца+ заради дублажа :roll: ), 21, The Other Boleyn Girl.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Mar 07, 2008 6:23 pm

Ъпдейти от блога на Прооптики, докато чакаме призоваването на боса да подейства:

:thumbsup: РЕВОЛВЕР / REVOLVER 21.03.2008 // Знаете си какво може да очаквате от Гай Ричи, тъй че ако ви кефи, скачайте в погото

Значи ВСЕ ПАК го пускат. Само дето май няма много общо с другите Ричита, ма аз си бях решил да го гледам.

:evil: ХРОНИКИТЕ НА СПАЙДЪРУИК / THE SPIDERWICK CHRONICLES 04.04.2008 // Ако сте харесали Хрониките на Нарния, това определено е вашия филм (този път наистина, сори, че ви изментихме с Мост до Терабития, но такава си беше световната стратегия ;-)

Неее, няма НИЩО, ментете си. :? :roll: Хрониките значи - април.

:evil: СЪОБЩЕНИЕ: "Ловецът на хвърчила" отпадна от програмата ни за кино. На негово място отива "In the Valley of Elah".

Сега проучвам дали резервата си заслужава гледането на кино. (тва пак за април)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Mar 07, 2008 11:05 pm

Точен прицел ОСТРО не беше излязъл днес, с Дима бяхме принудени да гледаме Непроследим....

Бтв ставаш като Маншон от 2008 година вече - постваш тема, отговаряш й сам, въобще....

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Mar 07, 2008 11:08 pm

МАНШОООООООООН :), Полу-обувка и Мъхена брада, йей!

В долината на Ила Никола го беше гледал, мисля, че не се беше изказал твърде зле за него. За 'Другата Болейн' съм първа писта :).
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Mar 08, 2008 12:21 am

Muad_Dib wrote:Точен прицел ОСТРО не беше излязъл днес, с Дима бяхме принудени да гледаме Непроследим....

Бтв ставаш като Маншон от 2008 година вече - постваш тема, отговаряш й сам, въобще....
Значи ОСТРО сте се нацепили, предполагам. Кво означава не е излязъл? След като си има програми и го гледах току що?

Ако искаше да няма два поредни мои поста (вторият е допълнение, а не отговор на първия), просто трябваше да отговориш по-скоро, за да се вклиниш м/у тях. :mrgreen:

Слушам отзиви за "Долината" с Томи Лий, щото още нямам стабилно мнение за нея. И за "Непроследим" оценчица, ако държите, щом тъй и тъй сте се минали да го гледате. :(

Не си качвайте много очакванията за "Другата Болейн". Ниска оценка, макар и не колкото 10-те % на 10 000. :roll:

Ревюто за Vantage Point в следващия мой пост. 8-)

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Mar 08, 2008 12:35 am

Страхотно....

Баси а гледахме такава тъпня. :roll:

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Mar 08, 2008 1:17 am

Споко, не сте изпуснали, макар вероятно Vantage point да е с 2-3 идеи по-приемлив от предполагаемата Б среднящина на Untraceable.

Значи, Точен прицел наистина е тъп превод, а филмът е 6/10 с клизма. НЕ препоръчвам за кино, освен ако не сте подивели за малко оглушителен екшън (но зле заснет и монтиран - и насред баси тъпнята).

Основното е наративната хватка. Главно заради нея отидох на филма, въпреки ниската му оценка. Един вид, по работа. :mrgreen: И добре, че беше така, щот особено удоволствие от филма йок. Тва беше главният му плюс - но и основният му минус.

Знаете ли, че всъщност е доста скучно и дразнещо да гледаш едни и същи 12 минути действие от различна гледна точка осем пъти поред? На третия-четвъртия път половината зала вече псуваше гласно. А тъй като и до края не се случи нещо особено интересно или неочаквано, излиза, че целият филм е един обикновен евтин гимик (номер). Историята му не би струвала нищо, разказана линеарно - а разказана циркулярно пък не оправдава употребата на толкова тежък и показен похват, защото не използва и четвърт от възможностите му. Да не говорим, че похватът в случая по-скоро затормозява зрителите отколкото да буди интерес.

Другият плюс - актьорите - също беше умело трансформиран в минус. Ква полза, че имаш големи имена като Уитакър, Уийвър, Хърт и да, дори Куейд, като ги забичваш в неразработени, прелитащи сенки на стандартни образи? Макар че Уитакър е толкова добър, че успя да блесне за миг дори в тва кофти положение. Направо ми се прииска да го гледам пак в нещо добро. Просто луд.

Та така. Евтин нищоособен екшън трилър за не повече от 5/10, с малко субективен бонус от мен за смелия похват, макар и куцо употребен.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Mar 08, 2008 1:27 am

Абе как сме били сички на кино и не сме се видели? :mrgreen:

Ние с Мели зяпнахме Джъмпъра. Става. Кат цяло. Може би ако билетът беше 3лв, щях да съм настроен по-положително :mrgreen:

Точен прицел си имаше, де.

Абе никой ли не ги гледа тия Борджии?
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Mar 08, 2008 1:32 am

След като предупредих, че са ТВ филм за 1/10, от който си излязох? :? (слава богу, тва беше на "безплатна" прожекция в Дома)

Нали затва ги пускам тия теми и ревюта? :) Засега. :neutral:

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Mar 08, 2008 1:36 am

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ше ми простиш моментното засмиване

а и не съм видял да си писал ениуей.

тематиката е по-интересна от разни уестърни, адвокатски истории и агентски такива, а на ТВ-филмите нищо им няма (стига да не са по 7 лв) принципно, което естествено не го спира да е мулти-тъп...
This is it. Ground zero.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Mar 08, 2008 1:40 am

Ако продължавате да даунплейвате труда ми, макар и шеговито и добронамерено, както Никола, Милена и Жоро в настоящата тема, наистина ще спра да пускам авансови ревюта на премиерите. Няма предлагане без търсене.
Last edited by shayhiri on Sat Mar 08, 2008 1:41 am, edited 1 time in total.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Mar 08, 2008 1:41 am

Бате, къф труд? :shock: :roll:
Гледаш ги така и така и умираш да си споделиш мнението
Стегни се, ако обичаш
This is it. Ground zero.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Sat Mar 08, 2008 1:44 am

Moridin wrote:Бате, къф труд? :shock: :roll:
Гледаш ги така и така и умираш да си споделиш мнението
Стегни се, ако обичаш
+1, не че нещо, но пак се самозабравяш, Шайх. :neutral:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Mar 08, 2008 1:46 am

Вие си решавате. Ако тва мнение натежи до утре, горното ревю ще е последното ми тук.
Last edited by shayhiri on Sat Mar 08, 2008 1:47 am, edited 1 time in total.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Mar 08, 2008 1:47 am

Някой май не чете внимателно...

Шайх, аз ти чета превютата и са ми интересни и информативни, просто не се обаждам. Кийп ит ъп. И спри да се праиш на примадона, че ме дразниш...
And you can't dance with a devil on your back...