Moderator: Moridin
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Това просто не е вярно. Нямам намерение да споря, ако си на диета ябълки > банани, грейпфрут също.shayhiri wrote: Бананите в личния ми опит с плодовия глад с нищо не отстъпват на кой да е плод. Дали ще изям кило банани или кило диня като цялостен дневен прием, сваленият половин кг на ден винаги е бил налице.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Захарта и сметаната очевидно отпадат. Чудех се дали да не пробвам с лимон или портокал примерно за добавяне на някакъв вкус?In many cultures, porridge is eaten as a breakfast dish, often with the addition of salt, sugar, milk or cream.
Ммммм, аз по едно време се бях вманиачил на овесени ядки със сметана и ябълки. Ядките се накисват само във вода за да омекнат. На тези, които вземах насипно от Кауфланд, им трябваха 20-30 минути. Има и по-твърди, които повечко трябва да се киснат.DELgado wrote:Някой знае ли рецепта за овесена каша която да няма вкус на пластмаса?
Users browsing this forum: No registered users and 6 guests