Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
Дбрутру, махмурлий!
Снощи обиколихме с един форин френд половината нощна София: Строежа, Джим Бийм, 33, Ялта, Най Клуб - и още толкова стриптийз бара после. Довечера ше дообходим останалото.

Снощи обиколихме с един форин френд половината нощна София: Строежа, Джим Бийм, 33, Ялта, Най Клуб - и още толкова стриптийз бара после. Довечера ше дообходим останалото.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Никола, под 18 не барвам, ако ще сами да ми скaчат на врата. Просто цял живот съм карал на първокурснички, а те са на 18, та се свиква.
Рол, тва е философски въпрос, който - макар и с доста очевиден за мен отговор - си заслужава да пообсъдим следващия път.
Рол, тва е философски въпрос, който - макар и с доста очевиден за мен отговор - си заслужава да пообсъдим следващия път.
Last edited by shayhiri on Sat Feb 23, 2008 4:36 pm, edited 1 time in total.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Задължително.shayhiri wrote:Никола, под 18 не барвам, ако ще сами да ми скочат на врата. Просто цял живот съм карал на първокурснички, а те са на 18, та се свиква.
А иначе ти не беше ли щастлво влюбен последно? И то от доста време? Плюс, ако си спомням правилно, се твърдеше, че си винаги верен на жената, с която излизаш, пък пичкометърът си върти...
And you can't dance with a devil on your back...
Морви, като влизаш с ника на Рол, поне предупреждавай.
едит: добре, тъй като и Амели се интересува, ето кво е вярност:
да не криеш нищо от другия (публичен форум, за бога) очевидно е вярност (точно ние двамата, Амели, сме се опирали на този принцип),
да му имаш доверие - също,
да му даваш пълна свобода - най-вече!
Не сте ли гледали Емануела 2 навремето (бях на 14)?
Защо трябва да обяснявам сериозно общоизвестни принципи?

едит: добре, тъй като и Амели се интересува, ето кво е вярност:
да не криеш нищо от другия (публичен форум, за бога) очевидно е вярност (точно ние двамата, Амели, сме се опирали на този принцип),
да му имаш доверие - също,
да му даваш пълна свобода - най-вече!
Не сте ли гледали Емануела 2 навремето (бях на 14)?

Last edited by shayhiri on Sat Feb 23, 2008 4:03 pm, edited 1 time in total.

Можеш да правиш квото си искаш, стига да не се бъркаш на другиго.
Бтв, горното Мор можеш направо да го пейстнеш в началото на темата с мисли за живота, щото очевидно е единствената смислена и необходима Божа заповед. Според мен. Всичко друго е шит.
- Maledictus
- Warmage
Не ми звучи много много като заповед, по-скоро като липса на такава което не е лошо, зависи от гледната точка и свободомислието,.... ама айде да не Го намесваш.....shayhiri wrote:Ми няма и да й отговоря на очевидността на Рол, колко по-ясно да го кажа:
Можеш да правиш квото си искаш, стига да не се бъркаш на другиго.
Бтв, горното Мор можеш направо да го пейстнеш в началото на темата с мисли за живота, щото очевидно е единствената смислена и необходима Божа заповед. Според мен. Всичко друго е шит.

Last edited by Maledictus on Sun Feb 24, 2008 4:22 pm, edited 1 time in total.
Кефи ме гледната точка "След като имам очи да го обявя публично, значи е морално, законно и от него не се дебелее". Толкова болно сбъркано е... 
Добре дошъл, Базил:)

Добре дошъл, Базил:)
Last edited by Morwen on Sat Feb 23, 2008 5:48 pm, edited 2 times in total.
I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
О, Злословний, ха добре си ни дошъл
ако не бъркам много жестоко в почти несъществуващите си познания върху онзи прекрасен език де 
Мдаааа... а иначе нещо в почти в началото на тази страница ме замисли за пореден път за нещо, което бях писал наскоро на друго място... но сега май ще ходя да поспя малко, че довечера тежко ми се очертава в почти личен план...

Мдаааа... а иначе нещо в почти в началото на тази страница ме замисли за пореден път за нещо, което бях писал наскоро на друго място... но сега май ще ходя да поспя малко, че довечера тежко ми се очертава в почти личен план...
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.