Форумно футболче

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 22, 2008 1:52 am

Шпагатите, да! :shock: Мета се кат скумрия на сухо, дет викат у Бургаз. Тоя човек просто нема страх.

Иначе точно този мач ме спечели обратно за каузата. Особено ако сме предимно наши хора, както сега. В смисъл: бройте ме за всякакви бъдещи срещи, най-вече щото сега с топлото почвам наново безкрайната серия гладове, а колкото и странно да изглежда, по време на глад имам неизтощима енергия - пък и е несравнимо по-голям кеф да движа 80 кила мускули вместо настоящите 110. :wink: Те поне ми позволяват да съм непробиваем като вратар, де - най-малкото щото физически закривам половината врата, дори да не мърдам. :lol:

Въпреки тва бях принуден да пропусна с почести бомбения шут на Емо, щото иначе щеше да ми отнесе главата - вече трижди чупена. :roll: Но един пропуснат гол за цял мач с/щу един вкаран (след ювелирна асистенция на Жоро) си е далавера. (Жоро&Бро бяха бахси демоничното дуо. :mrgreen: )

Имаше я и драмата, да. Адашът падна в двубой за топката и се опасява, че е с изкълчен глезен. :( Закарахме го до Пирогов, надявайки се, че е само навехнат. После аз останах сам на студената улица и червените светлини на Велвет (с/у Пирогов) ме притеглиха към себе си. Отидох да си доизразходвам адреналина и току що се върнах, подсвирквайки.

Наистина хубава вечер. :)
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Feb 22, 2008 9:05 am

Равносметка от мача - много голове във вратата на нашия отбор и два месеца гипс за Сашко. Счупване, да не поверваш. :neutral:

Искам да изкажа големи благодарности на термит, че ни закара до Пирогов, а също и на лицето с магическия шпрей за футболисти, което даде на Сашко два по-търпими часа престой пред травматологията. Кажете с какво да ви черпя.
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Feb 22, 2008 10:03 am

стига бе - счупен крак от настъпване на топката :(

баси каръка...
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Fri Feb 22, 2008 10:10 am

Какви ги правите, бе :shock: :( Бързо оздравяване на Алдим...
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Feb 22, 2008 10:11 am

Съкс ту би хим, факт.
Май тук е много на място да използвам следната дума: ШАНС.

Oui. Je suis garbage.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Feb 22, 2008 10:56 am

А толкова не я обичаш, представи си :lol:

Баси яд ме е че не дойдох за шоуто :roll:

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Feb 22, 2008 10:57 am

еми като го доведеш на форумно събиране ще му надраскаме гипса с пожелания за бързо оздравяване...

Какво е строшил? Глезена нещо? Някоя от 100000000 кости в стъпалото?

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Feb 22, 2008 11:02 am

Малко над глезена се пада и счупването е диагонално, което ще рече повече площ за зарастване.
Иначе, слава-богу не се беше разместило и му се разминаха по-болезнените процедури.
Но сега въобще му е забранено да стъпва на тоя крак - не му сложиха токче, май няма и да му сложат. Ще трябва да крета с патерица фор дъ тайм биинг. Скоро няма да го видите на събиране.

Oui. Je suis garbage.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Feb 22, 2008 11:12 am

Баси просто отвратително за Сашко. Много поздрави и бързо да се оправя. Скапан късмет... :roll:

Random
Ascendent

Post by Random » Fri Feb 22, 2008 11:24 am

Хубаво мачле стана, само контузията на АлДим да не се беше случвала :( Иначе аз съм доволен, че успях да се задържа сравнително добре през целия мач, мислех си че като не съм играл от 2 години, ще лазя по терена още след първите 10 минути. Определено мисля да повторя, а може и баскетче някога, ако има навити, там по ме бива :)
Random's 23 cents.
===
S.M.I.²L.E.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Feb 22, 2008 11:32 am

Леле, ужас :( :shock:
Не мога да повярвам счупване от подхлъзване по топката :(
Дано зарасне по-бързичко, почивка и тва е :(
This is it. Ground zero.

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Feb 22, 2008 11:46 am

мда, и аз 2-3 години не бях играл, пък и в училище наблягах на баскетбол/волейбол (не е много очевидно при ръст 175, знам :)). Но след началото си поприпомнихме всички за какво става въпрос. Баскет - с удоволствие, но друга зала, не тази, че кошовете ги беше хванала липсата :)

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Fri Feb 22, 2008 11:52 am

ееее Саше,мое ли крака да строшиш!Баси,дано бързо се оправиш!

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Feb 22, 2008 2:05 pm

А аз наистина си вярвах до последно, че му се е разминало на адаша. :( Пуст оптимизъм. Животът ни показва чат-пат как стоят нещата.

Бързо оправяне и интересни занимания междувременно!!

П.П.: И аз съм баскетбудала (специалност тройки). Майка ми ме спря да отида в Спортното с най-добрия си приятел след 5 клас (и слава богу :roll: ), но в гимназията си наваксах.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Trip
Moderator

Post by Trip » Fri Feb 22, 2008 5:02 pm

Доста добре се получи, наистина, доста тичахме най-вече. Или аз поне, или така ми се струва, де да знам...

Жоро и брат му бяха зли, мамицата му! Жоро мноу бяга...

Жалко за Сашо, и аз се изсипах по същия начин първи курс, но успях само да пукна костица и я карах на ледени компреси. Ама като се появи ше му отправим много благопожелания и ше се оправи бързо ;)