WoW:Следващото поколение
Moderator: Moridin
При мене поне ловния сезон на крокодили е открит, че са ми останали твърде времеотнемащи куестове в Зомбиленда само
Там поне мога да ги освиткам и след два левъла без да губа експириънс, докато тука съм на границата в уетланда. Поне вчера им помагах вечерта на двама датчани с пиробласта та не скучах
Ма нещо ми доскучава леко с магето мое фана до поразгледам и другида 

Всъщност така ще хванеш и различни мисии в териториите на елфите.

Юда, егоист, луда и wow-холик 

ах, тииииииииииииииии!!!! магаре такова!!! нарочно си го правил!!!Xellos wrote:Виждам как някой ден ше докараме Таня до истерия... СТИГА С ТОЯ AMPLIFY MAGIC! някак така невинно половината пъти си го пусках да и чуя гласа как ръмжи в слушалките![]()
![]()

а аз си въобразявах, че нещо не можеш да ме чуеш и затова упорито държиш да се бъфкаш с Амплифай!!!
сега ще трябва да изкупиш греха си някак, за да те водя в СМ!

Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Само не друид!
Ужааааасно бавно се вдига, дори с новите промени в експириънса друида пак се влачи като народна песен.
Когато аз почнах да си левелвам друида един играч от гилда ми каза, че той е искал да се хвърли от някоя скала докато си е левелвал друида и го зарязал на 40 и някой си левел. Като почнах да си левелвам моя го разбрах чудесно какво е имал предвид. Прави малко дмг, драска по мобовете и въобще докато не стигне 50 левел си е невероятна мъка. Дори паладин левелва по-бързо.
Вярно, че на по-голеи левели вече е доста по-приличен за игра и най-важното разнообразен, но тогава идва другата мъка - какъв гиър да му събираш..
Друида е единствения клас който може да бъде и танк и меле дпс и кастър и хийлър.
Той също така е и най-добрия фармър в играта - мининг / хербализъм (с ферал билд). Аз затова се мъчих с моя да го левелна и облека от ПвП.
Ама за мейн герой по-добре нещо друго.
P.S. Следващия път освен себе си, пробвай да бъффкаш и Таис с Амплифай :РРР
Ужааааасно бавно се вдига, дори с новите промени в експириънса друида пак се влачи като народна песен.
Когато аз почнах да си левелвам друида един играч от гилда ми каза, че той е искал да се хвърли от някоя скала докато си е левелвал друида и го зарязал на 40 и някой си левел. Като почнах да си левелвам моя го разбрах чудесно какво е имал предвид. Прави малко дмг, драска по мобовете и въобще докато не стигне 50 левел си е невероятна мъка. Дори паладин левелва по-бързо.
Вярно, че на по-голеи левели вече е доста по-приличен за игра и най-важното разнообразен, но тогава идва другата мъка - какъв гиър да му събираш..
Друида е единствения клас който може да бъде и танк и меле дпс и кастър и хийлър.
Той също така е и най-добрия фармър в играта - мининг / хербализъм (с ферал билд). Аз затова се мъчих с моя да го левелна и облека от ПвП.
Не мое да мъмриш, брат!
- RRSunknown
- Elder God
Само дето като мечка не може да задържи агрото, като хилър е леко недъгавичък сравнен с попа, паладина и шамана. А пък демижа му е или като на слаб маг или като на слаб роуг.Dzvero wrote:Само не друид!
И шамана и паладина са едновременно и танкове(шамана с много уговорки) и хилъри и меле дем.
поне аз така ги виждах

Не съм съгласен че паладина дига бавно- не е вярно -като пуснех всички AOE скилове направо жънех по 5-6 моба едновременно.
ъхм... не така с мечката танк! Значи как да кажа.. не съм с толкоз опит като Таис и Дзверо, ама мечката танк си я обичам много в рейда. Ни веднъж не изпусна агро... и това за не един рейд става дума...
За друида хийлър също се изказваш малко неподготвен според мен.
За маге не става, но не е и маге. Като направя моето пиле 70-ка и го облека... а и евентуално да го тествам в групи, ще ти кажа как е. Като си знам темпото, вероятно догодина ще имам отговор
За друида хийлър също се изказваш малко неподготвен според мен.
За маге не става, но не е и маге. Като направя моето пиле 70-ка и го облека... а и евентуално да го тествам в групи, ще ти кажа как е. Като си знам темпото, вероятно догодина ще имам отговор

- RRSunknown
- Elder God
Може да получа инфо точно с кой скил мечката првлича агро?
И точно с кое лечение е по добър от попа, шамана и паладина ?
Не съм казал че не става обаче си е жива мъка.(един приятел игра с друид и се отказа)
За други не знам но аз като играх холи паладин абсолютно на всички рейда им свършваше маната и най-първо на друида. За хероик никога не съм виждал някой да вземе друид пред паладин или шаман (освен ако не са приятели
)
И точно с кое лечение е по добър от попа, шамана и паладина ?
Не съм казал че не става обаче си е жива мъка.(един приятел игра с друид и се отказа)
За други не знам но аз като играх холи паладин абсолютно на всички рейда им свършваше маната и най-първо на друида. За хероик никога не съм виждал някой да вземе друид пред паладин или шаман (освен ако не са приятели

Ако отвориш някой сайт с уменията на друид мечка, сам лесно ще видиш кои точно умения дърпат агро. Аз самата не съм на феръл специализация, защото никак не ме влече, но нашата баба меца си беше идеален танк и не съм забелазала изобщо да отстъпва на уориъра, който също е бил главен танк. Всъщност веднъж съм била и танк с друидката ми
Определено не изпуснах агрото
Но както казах, не ме влече.
Що се касае до друида като лечител, определено не съм съгласна, че е недъгавичък. Играла съм достатъчно в "медицински" екип с друид и мога да кажа, че често е бил предпочитан пред други хийлърски класове при събирането на група. Що се касае до маната, аз, с моя поп с далеч не лоша мана регенерация, съм получавала innervate от друида лечител, наред с всички останали лични мана запаси, дето си имам. Не знам какъв е бил вашият друид лечител, но нашият си се справяше доста добре с mana management-a. Да не говорим, че с по-малко +healing от останалите успяваше да държи доста добре народа с healing over time. Не става дума да го изтъквам пред останалите лекуващи класове, но ми се вижда недомислено да го подценяваш и като лекуващ, че и като танк.

Що се касае до друида като лечител, определено не съм съгласна, че е недъгавичък. Играла съм достатъчно в "медицински" екип с друид и мога да кажа, че често е бил предпочитан пред други хийлърски класове при събирането на група. Що се касае до маната, аз, с моя поп с далеч не лоша мана регенерация, съм получавала innervate от друида лечител, наред с всички останали лични мана запаси, дето си имам. Не знам какъв е бил вашият друид лечител, но нашият си се справяше доста добре с mana management-a. Да не говорим, че с по-малко +healing от останалите успяваше да държи доста добре народа с healing over time. Не става дума да го изтъквам пред останалите лекуващи класове, но ми се вижда недомислено да го подценяваш и като лекуващ, че и като танк.

- RRSunknown
- Elder God