WoW:Следващото поколение

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 20, 2008 12:18 pm

Даааа... кажи го на онези 3-мата, дето вчера дружно ми биха святото чедо... няколко пъти... Добре, че и едно маге после се пробва да напада Лунел (не ме бива мен да стартирам бой) - даже два пъти. Та имах удоволствието да му изпия животеца... :evil:
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 20, 2008 1:47 pm

При мене поне ловния сезон на крокодили е открит, че са ми останали твърде времеотнемащи куестове в Зомбиленда само :evil: Там поне мога да ги освиткам и след два левъла без да губа експириънс, докато тука съм на границата в уетланда. Поне вчера им помагах вечерта на двама датчани с пиробласта та не скучах ;) Ма нещо ми доскучава леко с магето мое фана до поразгледам и другида :)

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 20, 2008 3:04 pm

:))) Той е много забавен. Но това е поредният клас, за който ще чуеш "НЕ СЛУШАЙ ЛАНИС". Защото масово май хората качват на "звероний"-билда, докато аз, като зряла и балансирана личност, се хванах с балансовата специализация. Има не малък риск да ти поомръзне, защото друидските магии са по-слаби от тези на магето. Но пък има наистина голямо разнообразие. Можеш да биеш магии, да минаваш на различни форми, тръгваш с бърза скорост още от 30 ниво, а и се лекуваш - и себе си, и околните. Всъщност друидът има най-красивата лекуваща магия в цялата игра.

Всъщност така ще хванеш и различни мисии в териториите на елфите. :wink:

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 20, 2008 4:06 pm

Аз обичам разнообразието и слушам с половин ухо така или иначе останалите. Виждам как някой ден ше докараме Таня до истерия, макар че от тебе е тренирана яко :) ма все пак... СТИГА С ТОЯ AMPLIFY MAGIC! някак така невинно половината пъти си го пусках да и чуя гласа как ръмжи в слушалките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Wed Feb 20, 2008 4:17 pm

Един вид, ако ще мрем, да е на инат :lol: :lol: :lol:

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Wed Feb 20, 2008 5:41 pm

Xellos wrote:Виждам как някой ден ше докараме Таня до истерия... СТИГА С ТОЯ AMPLIFY MAGIC! някак така невинно половината пъти си го пусках да и чуя гласа как ръмжи в слушалките :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ах, тииииииииииииииии!!!! магаре такова!!! нарочно си го правил!!! :evil:
а аз си въобразявах, че нещо не можеш да ме чуеш и затова упорито държиш да се бъфкаш с Амплифай!!!
сега ще трябва да изкупиш греха си някак, за да те водя в СМ! :x
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 20, 2008 6:05 pm

Хуу де, набии ме на дуел да ти мине ;р Първите 3 пъти не беше нарочно ма се пак стана зарибяващо. Уф трее изрова некъф нов микрофон, ама с тоя са на теста на играта ми записва идеално гласа ебати. :(( после кое се дъни не знам аз ви чувам доста прилично :roll:

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Thu Feb 21, 2008 12:58 pm

Само не друид!

Ужааааасно бавно се вдига, дори с новите промени в експириънса друида пак се влачи като народна песен.
Когато аз почнах да си левелвам друида един играч от гилда ми каза, че той е искал да се хвърли от някоя скала докато си е левелвал друида и го зарязал на 40 и някой си левел. Като почнах да си левелвам моя го разбрах чудесно какво е имал предвид. Прави малко дмг, драска по мобовете и въобще докато не стигне 50 левел си е невероятна мъка. Дори паладин левелва по-бързо.
Вярно, че на по-голеи левели вече е доста по-приличен за игра и най-важното разнообразен, но тогава идва другата мъка - какъв гиър да му събираш..
Друида е единствения клас който може да бъде и танк и меле дпс и кастър и хийлър.
Той също така е и най-добрия фармър в играта - мининг / хербализъм (с ферал билд). Аз затова се мъчих с моя да го левелна и облека от ПвП.
Ама за мейн герой по-добре нещо друго.

P.S. Следващия път освен себе си, пробвай да бъффкаш и Таис с Амплифай :РРР
Не мое да мъмриш, брат!

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Feb 21, 2008 1:07 pm

Бъфкаше я :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Feb 21, 2008 2:04 pm

Dzvero wrote:Само не друид!

Ужааааасно бавно се вдига, дори с новите промени в експириънса друида пак се влачи като народна песен.
Когато аз почнах да си левелвам друида един играч от гилда ми каза, че той е искал да се хвърли от някоя скала докато си е левелвал друида и го зарязал на 40 и някой си левел. Като почнах да си левелвам моя го разбрах чудесно какво е имал предвид. Прави малко дмг, драска по мобовете и въобще докато не стигне 50 левел си е невероятна мъка. Дори паладин левелва по-бързо.
Вярно, че на по-голеи левели вече е доста по-приличен за игра и най-важното разнообразен, но тогава идва другата мъка - какъв гиър да му събираш..
Друида е единствения клас който може да бъде и танк и меле дпс и кастър и хийлър.
Той също така е и най-добрия фармър в играта - мининг / хербализъм (с ферал билд). Аз затова се мъчих с моя да го левелна и облека от ПвП.
Ама за мейн герой по-добре нещо друго.

P.S. Следващия път освен себе си, пробвай да бъффкаш и Таис с Амплифай :РРР
Само дето като мечка не може да задържи агрото, като хилър е леко недъгавичък сравнен с попа, паладина и шамана. А пък демижа му е или като на слаб маг или като на слаб роуг.
И шамана и паладина са едновременно и танкове(шамана с много уговорки) и хилъри и меле дем.
поне аз така ги виждах :) И преди да ме обориш- да знам че си спец и че си играл много обаче факта си е факт- друида е твърде хардкор. за игра.
Не съм съгласен че паладина дига бавно- не е вярно -като пуснех всички AOE скилове направо жънех по 5-6 моба едновременно.

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Feb 21, 2008 2:13 pm

ъхм... не така с мечката танк! Значи как да кажа.. не съм с толкоз опит като Таис и Дзверо, ама мечката танк си я обичам много в рейда. Ни веднъж не изпусна агро... и това за не един рейд става дума...

За друида хийлър също се изказваш малко неподготвен според мен.

За маге не става, но не е и маге. Като направя моето пиле 70-ка и го облека... а и евентуално да го тествам в групи, ще ти кажа как е. Като си знам темпото, вероятно догодина ще имам отговор :lol:

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Feb 21, 2008 2:17 pm

Може да получа инфо точно с кой скил мечката првлича агро?
И точно с кое лечение е по добър от попа, шамана и паладина ?

Не съм казал че не става обаче си е жива мъка.(един приятел игра с друид и се отказа)

За други не знам но аз като играх холи паладин абсолютно на всички рейда им свършваше маната и най-първо на друида. За хероик никога не съм виждал някой да вземе друид пред паладин или шаман (освен ако не са приятели :) )

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Thu Feb 21, 2008 3:15 pm

Ако отвориш някой сайт с уменията на друид мечка, сам лесно ще видиш кои точно умения дърпат агро. Аз самата не съм на феръл специализация, защото никак не ме влече, но нашата баба меца си беше идеален танк и не съм забелазала изобщо да отстъпва на уориъра, който също е бил главен танк. Всъщност веднъж съм била и танк с друидката ми :) Определено не изпуснах агрото :) Но както казах, не ме влече.

Що се касае до друида като лечител, определено не съм съгласна, че е недъгавичък. Играла съм достатъчно в "медицински" екип с друид и мога да кажа, че често е бил предпочитан пред други хийлърски класове при събирането на група. Що се касае до маната, аз, с моя поп с далеч не лоша мана регенерация, съм получавала innervate от друида лечител, наред с всички останали лични мана запаси, дето си имам. Не знам какъв е бил вашият друид лечител, но нашият си се справяше доста добре с mana management-a. Да не говорим, че с по-малко +healing от останалите успяваше да държи доста добре народа с healing over time. Не става дума да го изтъквам пред останалите лекуващи класове, но ми се вижда недомислено да го подценяваш и като лекуващ, че и като танк.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Thu Feb 21, 2008 4:29 pm

Добре , добре- разбрах че друида е най-добрия :), направо се чудя защо въобще някой се е прецакал да играе с Уориър или Шаман, щом друида не им отстъпва...
Четох им уменията и пак не мога да разбера какво прави друида когато магьосника плясне един як критикал и увлече агрото.

B. Delvig
Sorcerer

Post by B. Delvig » Thu Feb 21, 2008 4:38 pm

Прави "Гррр" ако са повече мобове "Чаленджинг Грр!" :roll:
А какво си чел...ти си знаеш.

А хората се прекарват да играят Уориър или Шаман, защото не са видяли, че могат да ролл-нат Паладин. И сега страдат.
Хеликоптерите са душите на взривени танкове...