Жанрова дискусия

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Feb 13, 2008 5:18 pm

passer-by wrote:
Muad_Dib wrote:Суини Тод, който не го гледа на кино ме оствая без думи.
Аз няма да го гледам. Не само на кино, а изобщо. А да видим как ще останеш без думи :lol:
Ти си ми ясен горе-долу в това отношение, бях на 90% сигурен, че ще изръсиш нещо подобно. Говоря за останалите хора.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Feb 13, 2008 5:24 pm

Оооокей. Не знаех, че говориш на "останалите хора".
Извинявай, че изобщо казах нещо по повод драгоценния филм. Няма повече.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Feb 13, 2008 5:30 pm

To и аз ше го скипна за са, с пълно съзнание.
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Feb 13, 2008 6:47 pm

passer-by wrote:Оооокей. Не знаех, че говориш на "останалите хора".
Извинявай, че изобщо казах нещо по повод драгоценния филм. Няма повече.
Не се обиждай, просто щом не дойде в петък и не спомена нищо в събота, ми стана ясно. За мен да гледаш този филм или поне да го погледнеш си е въпрос на обща кино култура баси. И аз не харесвам мюзикъли, ама този филм е толкова далеч от стандартния такъв, че не е риба. Освен това не виждам кое точно в "темата му" не може да ти хареса при условие, че на двд-то си гледаш почти наред... :roll:

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Feb 13, 2008 6:52 pm

Както казах на предишната страница - не ме влече историята. Бръснар коли клиенти, а съседката му си прави с тях плънка за месен пай. Не, благодаря.

Всички разбрахме, че този филм те е грабнал. Айде и ти разбери, че не всички споделят лудия ти възторг от него, а някои дори не държим да го гледаме. Аз така скипнах и Американски гангстер, и 300. И какво, да не е свършил светът?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Feb 13, 2008 6:57 pm

Просто не очаквай аз специално или някой друг да ти взема насериозно мнението за даден филм, това е :wink:
Бръснар коли клиенти, а съседката му си прави с тях плънка за месен пай. Не, благодаря.
Ето ИМЕННО заради тоталното си заблуждение трябва да го гледаш, изписаното от теб е около 20% от филма и то БЕЗ да имаме предвид, че сюжетът в един мюзикъл е тотално уотевър.

Всички разбрахме, че този филм те е грабнал.
Не мисля, че съм си изразил субективно мнение чак толкова, че да се опитваш да отсвирваш с доброто старо "говорене" от името на всички, при условие, че повечето за разлика от теб са си направили труда да го гледат ;).

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Feb 13, 2008 6:59 pm

Викаш да не говоря от името на всички, а в първото си изречение заявяваш, че не само ти, а и другите щели да престанат да вземат мнението ми за филми насериозно. Мале, ква драма - мнението ми не е "авторитетно". :lol:

Иначе си прав, поправям се - АЗ разбрах, че този филм те е грабнал. :wink:

Ясно ми е, че с теб нямаме еднакви филмови вкусове. Голямо чудо, случва се. Просто престани да ми четеш мненията в кинофорума. :)

Прочее, всяко мнение е субективно. :)

Cheers! :beer:
My pal. (Това от последната страница на подаръка ти :wink: )

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Wed Feb 13, 2008 8:28 pm

За да върнем зловещия офтопик в темата: Суини навързва четири от петте основни жанрови категории (без екшъна) в перфектен баланс. Ицо, ти говориш все едно очакваш само ужассъспенс). Повярвай ми, комедията - и най-вече драмата - са много по-силно застъпени. Филмът е безкрайно далеч от 300 и Гангстера и много близо до универсална творба, която би се харесала на всеки с вкус. Виж го, ще ти хареса, честно. :) Най-много като Жоро да не се влюбиш в него, но ще те удовлетвори.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Wed Feb 13, 2008 8:30 pm

Имам слабо сърце и не понасям кървища. :rofl: Та комбинацията от жанрове ще я гледам в други филми, благодаря.

Пък и не съм се засилил да трупам кинокултура - нито обща, нито частна. :mrgreen:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Thu Feb 14, 2008 8:56 am

Така де, друго са си най-добрите голове...
And you can't dance with a devil on your back...

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Feb 14, 2008 5:02 pm

Roland wrote:Така де, друго са си най-добрите голове...
Не ми напомняй...
Пък и ги изхвърлих, нали? :mrgreen:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Feb 14, 2008 5:04 pm

Добре си направил. :wink: Аз пък в духа на спора по-горе да споделя че ще ходя за втори път на Суйни Тод. Преди малко го разбрах. :shock:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Thu Feb 14, 2008 6:38 pm

Ице,освен всичко друго,не харесваш и Бригада:D

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Thu Feb 14, 2008 6:43 pm

Ицо, за да не се чувстваш самотен - и аз няма скоро да гледам Суини Тод. :wink: Макар и прекрасно да ми понася и кървища и всичко, отдавна открих че трудно диша Тим Бъртън. :P Добрееее де, не го понасям изобщо! Освен ако филмите му не са с марионетки. :lol: Та колкото и да има Джони, аз съм пас.
Но е много интересна изявената от Muad_Dib толерантност. :bigtongue:

Този петък ще гледам да отида на 30 дена през ноща, или както са го превели на български. И после ще споделя.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

passer-by
Elder God

Post by passer-by » Thu Feb 14, 2008 6:47 pm

Skywalker wrote:Ице,освен всичко друго,не харесваш и Бригада:D
Така е, не ме грабна. Хем гледах няколко епизода, включително (май) последния.

Иначе ти и особено Колето на тройния рожден ден ми дръпнахте мощна тирада как в тоя сериал се говорело за приятелството и прочие големи и красиви теми. Ама пак не ме убедихте. Мафиоти и туйто. :mrgreen:
Просто се впечатляваме от различни неща. И НЕ, НЕ Е ВЪПРОС НА ВЪЗРАСТ, КОЛЕ, А НА ПРЕДПОЧИТАНИЯ. :lol:

А на тема приятелство предлагам сцената в началото на Мюнхен, в която един от спортистите имаше възможност да избяга през прозореца, но в последния момент видя нож на пода. Поколеба се, после грабна ножа и се върна да помага на приятелите си. Уби единия терорист и беше застрелян. А можеше да си спаси живота...

Лек офтопик (да прощава ръководството) - Иначе темата за приятелството според мен е страхотно поднесена в комикси като Preacher и Chronicles of Wormwood. Тези две поредици са външно адски гадни, но вътрешно адски красиви. Колкото повече ги препрочитам, толкова повече свалям шапка на Гарт Енис.

Бая, не се чувствам самотен, спокойно. :) Ако аз не харесвам нещо, може и целият форум да ми реве, че нямам вкус, но това няма да ми промени нехаресването. Същото е и когато направо реша, че няма да гледам/чета нещо.
А за кървищата лекичко се майтапех. :lol: