WoW:Следващото поколение

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Feb 12, 2008 12:18 pm

Аз съм малко кът с парите, трябва да се опарича колкото за припейд карта, но не знам точно кога (скоро ще да е, ама, зависи си от спестовните ми умения).

Иначе ще си правя лок и поп :P, винаги са ме кефели. :mrgreen: Тъй де, ако добарам ВоВа скоро >.<...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 12, 2008 12:20 pm

22 April 08 21:01 CEST изтича :metal:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Feb 12, 2008 12:32 pm

Иначе ще си правя лок и поп
хехе.. като моето дуо :) То при мен всъщност тълпата е бая голяма, ама тези са си двойка изначално.

Ксели, нещо, което е много удобно, това е подобреният questlog. Просто оригинална версия е направена адски безумно. Налага ти се да скролваш непрекъснато, за да изчиташ заданието. Имаше един период, в който не можех да намеря актуализирана версия на тая добавка, поради което преминавайки от подобрена на оригинална версия, се изнервях ужасно много.
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Tais
Jaghut Tyrant

Post by Tais » Tue Feb 12, 2008 1:03 pm

изтегли от тук аддона за кустите...

http://wowui.incgamers.com/?p=mod&m=4536

Шами губиш :) той бе предположил, че ще направиш маге, Елейн :wink:
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Feb 12, 2008 1:29 pm

При мене безплатния месец се добави към времето от картата- иначе само него не ми го зачете нещо.

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Feb 12, 2008 2:24 pm

Дима - уорлок. Гном. Мньорство + още нещо. Бужутерия или енчантинг. Шивачество не ти трябва стига да нямаш нищо против да правиш ПвП.
За сериозно ПвП - инжинерство.
Не мое да мъмриш, брат!

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Feb 12, 2008 5:54 pm

:) Чакайте малко, казах, че имам да посъбирам пари, че плановете ми леко се прецакаха ^^. Но ще се оправя де. Дзверо, ще ти звънна, когато се наложи да помагаш, не знам дали ще е тази седмица...

Аз мислех Алианса да е прийст, че уорлоците имат по-добри рейшъли при Ордата, май... :roll:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 12, 2008 6:43 pm

Падат парици от майнинг и бижутерия, пък и си е забавно донейде с кирката особено с гномче :) Макар че за куукинга най-лесно се трупа мат'рял :).
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Feb 12, 2008 6:51 pm

Готвенето си някакво странично занимание , един вид пожелателно.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 12, 2008 10:26 pm

Е да, са падат ти мръвки в краката така или иначе, че и си струват и пари :) Аз съм се зарибил и по фишинг :mrgreen: ма те си влизат така или иначе с фърст ейда допълнително.

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Feb 12, 2008 10:40 pm

Мен ме подлъгаха да развивам енчантинг и през 90% от играта бях най-последния бедняк- хем нямаш добив, хем не можеш да продаваш нищо хем всички премети които намериш отива за материали и не може да се продаде. Обаче в един прекрасен момент всичко се обърна 180 градуса- станах най-търсения в групата ни :) - от гилда ми бяха назначили 5-6 noobs на малък левел да ме снабдяват със зелени премдети за съставки, а после енчантвах гилда. Пък и на 40 левел почнах сам да минавам инстансите (слабите) за сини предмети които превръщах на съставки за продан. Другото хубаво е че ако си енчантер няма предмет от инстанс който да не можеш да използваш- ако на никой от партито не му трябва поне за съставките се взема :)

The Dragon
Elder God

Post by The Dragon » Tue Feb 12, 2008 10:55 pm

Бтв- дима ако нямаш акаунт мога да ти моя - няма да играя повече това чудо, а имам някакви геройчета 15-20 левъл на сървъра на Таис.
The sinking of the Titanic was a miracle to the lobsters in the ship's kitchen.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Feb 12, 2008 10:59 pm

Нямам проблем с акаунта - Валери каза, че ще ми даде неговия, а ето, че и ти :) предлагаш своя. Проблемът е да събера парички за припейд карта, ще се оправя някак :/.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

RRSunknown
Elder God

Post by RRSunknown » Tue Feb 12, 2008 11:06 pm

Един пич в Сивостен форума изписа 30 поста в опит да докаже че виждаш ли, парите не са проблем на никой който играе ВоВ :)
Иначе честно казано далаверата е да си вземеш оригиналната игра която е 30 лева( поне тука) и има 1 месец игра, експанжъна го слагаш пиратски и си готов, с картата за 50 лева - общо 3 месеца игра.
И аз нямах веднага парите, теглих скромен заем и си го изплатих за 6 месеца .

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Feb 12, 2008 11:11 pm

То там големи мислители има :) Са Андраса пак некви бисери ръсел. Добре де експанжъна нали си има сериен номер и той, де пиратски?