Иначе ще си правя лок и поп
WoW:Следващото поколение
Moderator: Moridin
Аз съм малко кът с парите, трябва да се опарича колкото за припейд карта, но не знам точно кога (скоро ще да е, ама, зависи си от спестовните ми умения).
, винаги са ме кефели.
Тъй де, ако добарам ВоВа скоро >.<...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
хехе.. като моето дуоИначе ще си правя лок и поп
Ксели, нещо, което е много удобно, това е подобреният questlog. Просто оригинална версия е направена адски безумно. Налага ти се да скролваш непрекъснато, за да изчиташ заданието. Имаше един период, в който не можех да намеря актуализирана версия на тая добавка, поради което преминавайки от подобрена на оригинална версия, се изнервях ужасно много.
Юда, егоист, луда и wow-холик 
изтегли от тук аддона за кустите...
http://wowui.incgamers.com/?p=mod&m=4536
Шами губиш
той бе предположил, че ще направиш маге, Елейн 
http://wowui.incgamers.com/?p=mod&m=4536
Шами губиш
Tais - 80 lvl, human mage
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
Guild: Contaminated
Realm: Zenedar
- RRSunknown
- Elder God
Аз мислех Алианса да е прийст, че уорлоците имат по-добри рейшъли при Ордата, май...
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
- RRSunknown
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Мен ме подлъгаха да развивам енчантинг и през 90% от играта бях най-последния бедняк- хем нямаш добив, хем не можеш да продаваш нищо хем всички премети които намериш отива за материали и не може да се продаде. Обаче в един прекрасен момент всичко се обърна 180 градуса- станах най-търсения в групата ни
- от гилда ми бяха назначили 5-6 noobs на малък левел да ме снабдяват със зелени премдети за съставки, а после енчантвах гилда. Пък и на 40 левел почнах сам да минавам инстансите (слабите) за сини предмети които превръщах на съставки за продан. Другото хубаво е че ако си енчантер няма предмет от инстанс който да не можеш да използваш- ако на никой от партито не му трябва поне за съставките се взема 
- The Dragon
- Elder God
- RRSunknown
- Elder God
Един пич в Сивостен форума изписа 30 поста в опит да докаже че виждаш ли, парите не са проблем на никой който играе ВоВ 
Иначе честно казано далаверата е да си вземеш оригиналната игра която е 30 лева( поне тука) и има 1 месец игра, експанжъна го слагаш пиратски и си готов, с картата за 50 лева - общо 3 месеца игра.
И аз нямах веднага парите, теглих скромен заем и си го изплатих за 6 месеца .
Иначе честно казано далаверата е да си вземеш оригиналната игра която е 30 лева( поне тука) и има 1 месец игра, експанжъна го слагаш пиратски и си готов, с картата за 50 лева - общо 3 месеца игра.
И аз нямах веднага парите, теглих скромен заем и си го изплатих за 6 месеца .