Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
Xellos wrote:Ураа, тамън Амелията малко да фане и тя дикиш

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Ужас!! Елате в нас, днес е свободно.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Е щи дам ключа от люлинския ми /до на жеко блока/ са е свободен. Има двуетажен креват от ковано желязо за секви заигравки. Има и парно и грилче ;р сириъслиAmelia wrote:НЯМА ТЕРЕН ЗА СЕКС!!!Xellos wrote:Ураа, тамън Амелията малко да фане и тя дикиш
![]()
![]()
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Ee, Ксел ме надцакА...
А така, стига са се оплаквали. Екшън.

Ти не си живяла. И аз кат Ваклия притежавам тайно половин софия ма си вода приятелите само в най-малкитеMorwen wrote:Ксел, откога и люлински бе, не беше ли в Младост? Бтв, двуетажни легла от ковано желязо не съм виждала, за протокола...

Хрис, ми не е проблем, банята е малко мизерия ма си има топла вода. Сашко само да внимава там с ковьорчето само

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra