...............Ето ви новината, макар и от испански ветсник.

Лошо няма, мен си ми хареса. Сигурно ще е прикъулче обаче, не виждам сикуъл без сценарна дивотия как ще се направи.
Moderator: Moridin
Аз, важното, демек информацията съм я превела преди това. Туй за болда.Muad_Dib wrote:...............Ето ви новината, макар и от испански ветсник.![]()
Лошо няма, мен си ми хареса. Сигурно ще е прикъулче обаче, не виждам сикуъл без сценарна дивотия как ще се направи.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Според мен филмът по "Сфера" не беше нищо особено, поне сравнен с книгата. Иначе ако искаш да кажеш, че общото е как група учени изследват непознат обект, сюжетът присъства в толкова много филми, че се съмнявам, че точно това ще е проблема. То ако тръгнем по този път, "Среща с Рама" прилича много и на "2001: Една одисея в космоса" като идея ...Moridin wrote:Лошото е, че поне според мен твърде много прилича на Сфера, ерго филм по нея е леко обречен в сравнение, тъй като оня е бая натрупал вече слава.
Users browsing this forum: Ahrefs [Bot] and 3 guests