Upcoming Movies, Part II

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 07, 2008 8:31 pm

Ето ви новината, макар и от испански ветсник.
............... :roll:

Лошо няма, мен си ми хареса. Сигурно ще е прикъулче обаче, не виждам сикуъл без сценарна дивотия как ще се направи.

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Jan 07, 2008 8:37 pm

Muad_Dib wrote:
Ето ви новината, макар и от испански ветсник.
............... :roll:

Лошо няма, мен си ми хареса. Сигурно ще е прикъулче обаче, не виждам сикуъл без сценарна дивотия как ще се направи.
Аз, важното, демек информацията съм я превела преди това. Туй за болда. :plez:
Ако искаш да знаеш за концертите на Муньо - наеми Гаро за преводач. :hihi: И без това, Уил Смит има, в/у мен, ефект на заседнала в гърлото костилка!! :twisted:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sun Jan 13, 2008 6:11 pm

...или Снежанка и седемте джуджета в Китай - 7 монаха приютяват британска бежанка:). С Джет Ли и Натали Портман, прирутва като идея

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jan 17, 2008 6:29 am

http://www.imdb.com/title/tt0134933/ Поздрав за Рол. Финчър/Кларк.
Някой чел ли я е скоро, че аз я четох на нещо като 8г. и не помня много? Интересна ми беше, ма то тогава четях и уестърни.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jan 17, 2008 9:34 am

Супер. :lol: Най-накрая Морган Фриймън е успял да постигне мечтата си да се направи филм по "Среща с Рама". :yay: Някъде преди десетина години в едно интервю той каза че отдавна иска да има такъв филм и се опитва да накара Холивуд да го направи. Това че са навили Финчър да е режисьор може само да ме радва. :mrgreen:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu Jan 17, 2008 9:43 am

Ама това си стои поне от началото на миналата година, хептен и Морган Фрийман, даже някой го беше споменал точно в тази тема ... Абе ще видим, поне нека не филмират продълженията, че нещо си спомням как с доста мъка ги прочетох, бяха доста ненужни.
This signature is not yet rated

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jan 17, 2008 10:26 am

Аз разчитам на Финчър да направи един добър сай-фай филм. :lol: Ако разбира се не се окаже поредния сапунен мехур цялата работа. :twisted:

Иначе на мен поне първото продължение ми хареса. По нататък не ги четох обаче. :?

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jan 17, 2008 11:36 am

Рама не е лоша, не е някакъв връх, но все пак е доста стара и си е оригинална. Лошото е, че поне според мен твърде много прилича на Сфера, ерго филм по нея е леко обречен в сравнение, тъй като оня е бая натрупал вече слава.

Но Финчър все пак :)))
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jan 17, 2008 11:40 am

Според мен малко прилича и на Соларис. :? Най-вече с идеята за неразбрания чужд разум. Абе дано направят филма пък после ще му търсим кусурите. Ако въобще има такива. :wink:

zhivik
Archmage

Post by zhivik » Thu Jan 17, 2008 12:53 pm

Moridin wrote:Лошото е, че поне според мен твърде много прилича на Сфера, ерго филм по нея е леко обречен в сравнение, тъй като оня е бая натрупал вече слава.
Според мен филмът по "Сфера" не беше нищо особено, поне сравнен с книгата. Иначе ако искаш да кажеш, че общото е как група учени изследват непознат обект, сюжетът присъства в толкова много филми, че се съмнявам, че точно това ще е проблема. То ако тръгнем по този път, "Среща с Рама" прилича много и на "2001: Една одисея в космоса" като идея ...
This signature is not yet rated

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jan 17, 2008 12:55 pm

В 2001 групата никъде не е изследвала инзвънземен разум, това го направи само Дейв :) групата се бореше с побъркан компютър. По-скоро общото е, че има група оставени на самотек хора с препятствия, което си е класически психологически похват (примерно и Съншайн), а вече допълнително общо е и разумът. Все пак на мен най ми прилича на Сфера, макар че извънземността в Рама май беше по-друг тип, забравил съм вече.
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jan 17, 2008 1:22 pm

То май въобще не се разбираше кой и с каква цел е построил Рама-та? И какво представляваше всъщност? :? И аз съм ги забравил доста книгите. :( Спомням си само основната идея и че наште умираха един по един опитвайки се да изследват кораба. И не успяха да го разберат преди той да се засили покрай Слънцето и да си продължи по пътя. :?

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Thu Jan 17, 2008 1:25 pm

Дам, ма после май има некви продължения... абе стига спойл :mrgreen:
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Thu Jan 17, 2008 1:33 pm

Е те продълженията са изсмукани от пръстите малко. :? Просто минават още два подобни кораба през Слънчевата система доколкото си спомням. Един вид още от същото. :mrgreen: Поне докъдето аз съм ги чел.

Tiaiel
E'lir

Post by Tiaiel » Mon Jan 28, 2008 9:20 pm

http://www.veoh.com/videos/v1699175AXjn ... 112&rank=0
искам да гледам това :P идеалният летен времегуб
Има нещо в съществуването на черна дупка в съседство,което води до безсънни нощи.