Случи ми се нещо интересно...
Moderator: Moridin
Бахти поредния малоумния офисен ден изпълнен с тонове досадна работа, основно несвършена от простите колеги и неква нервна шефка. Деа и ежедневието. Единственото будещо интерес към живота нещо в тоя петък до тука беше сутрешната ерекция. :<
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
конкретизирай
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Нищо куул няма в сутрешната ерекция.
По-куул е да те остави на мира да си спиш до късно.
По-куул е да те остави на мира да си спиш до късно.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- Interpreter
- Forsaken
- BaYa
- Forsaken
Мда. Аз с голямо съжаление ще застана на страната на Клио обаче!!
Не със съжаление че съм на нейна страна, а с това че ние и една мизерна сутрешна ерекция не можем да отпишем в графата ЗА на подобряване на работен ден!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Еми и двете си имате мъже, оптимизирайте ги там сутрин нещо да ви будат
Кви сте такива жени.
Нищо не подобрява кратък момент на неопределеност и напрежение и после цел ден неква неудовлетвореност. Си опраа компа и трее почна некой лев да инвестирам по жени, то се видело.
Комшу - Уасаби. Една хапка и сичко ти се изправя кат в либовен роман.
Ебати още половин час и се махам от тука Дано не влизат клиенти тяхната мама. Но пък е интересно как перспективата за домашно руло стефани и пюренце с ВОВ някак ми осмислят вечерта.

Нищо не подобрява кратък момент на неопределеност и напрежение и после цел ден неква неудовлетвореност. Си опраа компа и трее почна некой лев да инвестирам по жени, то се видело.
Комшу - Уасаби. Една хапка и сичко ти се изправя кат в либовен роман.
Ебати още половин час и се махам от тука Дано не влизат клиенти тяхната мама. Но пък е интересно как перспективата за домашно руло стефани и пюренце с ВОВ някак ми осмислят вечерта.
- Roamer
- Ascendent
- Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...
Мрррррр.
http://gallery.ringlet.net/2008/01/pljachka/
Плячка от една вечер пазаруване...
(в пълен размер)
(в пълен размер)
http://gallery.ringlet.net/2008/01/pljachka/
Плячка от една вечер пазаруване...
(в пълен размер)
- Spoiler: show
(в пълен размер)
- Spoiler: show

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.
Човек ше рече, че чакате момченце