Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Thu Jan 24, 2008 6:01 pm

Разбира се, че ще го дават. И то най-вероятно когато е писала Адриана, т.е. след две седмици. Ше пусна утре февруарската тема, за да можем да ъпдейтнем програмата, ако има нужда.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Fri Jan 25, 2008 11:13 am

passer-by wrote: Гледах и "Отвлечени" (Unknown) с Грег Киниър, Джим Кавийзъл, Бриджит Мойнахан и Джо Пантолиано. Петима мъже се събуждат в заключен склад, от който не могат да излязат. Заради изтичане на някакъв газ петимата са изгубили временно паметта си. Малко по малко се разбира, че двама от тях са били отвлечени от другите трима, но дълго време не е ясно кои са добрите и кои - лошите. Някои неща всъщност се разбират в съвсем последните кадри.

Страхотен филм като сюжет. Препоръчвам горещо.
Изгледах го снощи и ми хареса. Учудващо за толкова евтин филм беше доста хубав. И въпреки че се разбира кои са въпросните двама още по-средата на филма ако внимаваш внимателно във флашбеците пак е доста интересно. А накрая се оказва че совите не са това което са. :wink: Добре измислен и направен трилър с две думи. Малко евтин но почти не му личи. 8-)
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Fri Jan 25, 2008 12:06 pm

Вчера гледах Gone baby gone. Много добре направен филм. Брата на Бен Афлек за пореден път важи :).
Look at the darkness...
...around me.

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Fri Jan 25, 2008 2:12 pm

:mrgreen: Bee Movie гледах и всъщност ми хареса. Пчеличките бяха оригинални и забавни и сладурски като графика :). Вярно, че историята намирисваше в голяма степен, но пак беше сладуранско. :roll:
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jan 25, 2008 2:33 pm

Гледах Записки по един скандал. Хубав филм, макар и да не ми беше някакво откровение. Актьорски етюд на Джуди Денч и ужасно безлична роля на Кейт Бланшет, за което доста ме е яд, но просто се вижда как персонажът й е умишлено орязан, за да блесне този на Денч. Иначе радва де...
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Fri Jan 25, 2008 2:39 pm

Не съм съгласен, и нейното изпълнение беше брилянтно, макар Денч да кефи доста повече.
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Fri Jan 25, 2008 2:40 pm

Заеби. Не, че е играла "лощо", просто няма нищо за изиграване, освен да кърши китки и да несигурничи...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Jan 25, 2008 2:42 pm

Съгласъм съм с последното, филмът беше невероятен според мен, джуди Денч се разби просто...Темата ми е малко далеч, иначе бих си го взел за по принцип.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Sat Jan 26, 2008 1:52 am

Изгледах The Freedom Writers, много добър филм от серията "перспективен учител помага на деца от гетата". Като се замисля май е най-добрият филм на такава или подобна тематика. Интересна много емоционална история по истински случай, поднесена без капка баналност, която на моменти просто ти трогва сърцето. А и музиката беше подходяща.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Jan 26, 2008 9:30 am

Muad_Dib wrote:Изгледах The Freedom Writers, много добър филм от серията "перспективен учител помага на деца от гетата". Като се замисля май е най-добрият филм на такава или подобна тематика. Интересна много емоционална история по истински случай, поднесена без капка баналност, която на моменти просто ти трогва сърцето. А и музиката беше подходяща.
Казвах ти аз отдавна да го изгледаш. :wink: Много ми хареса на мен. Определено най-добрия филм на подобна тематика и доста разчустващ. 8-)
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Jan 26, 2008 5:58 pm

Аз гледах Номад - руски филм,но режисиран от Милош Форман.Всъщност се оказа доста добър-как казаците се обединяват и изгонват нашествениците.Единственото,което ми направи впечатление,че главния герой баш обединителя на племената го играе европеец :roll:
Image

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jan 26, 2008 8:05 pm

http://imdb.com/title/tt0374089/

Е ако беше на Форман, щях да забележа, нали. :) Филмчето е по-скоро казахстанско и не е нищо особено, обаче баш руския "Монгол" взе номинация за Оскар за чужд филм току що и оправда добрите ми чувства от трейлъра. Дано ни го внесат (скоро).
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

herairness
Jaghut Tyrant

Post by herairness » Sat Jan 26, 2008 8:10 pm

Еми Шай,дават го в Арената - версията за САЩ,която е на английски и си пише филм на Милуш Форман,плюс Марк Дакаскос(който имаше точно 20 минути екранно присъствие докато го обезглавиха :mrgreen:)
Image

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Jan 26, 2008 9:18 pm

Току що изгледахме с Жоро Across the Universe в Дома на киното. Ми... скучен посредствен, ненужно да е мюзикъл... и окрапавени Бийтълс песни :(

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Jan 26, 2008 9:31 pm

Е трябваше ви предупредя навремето, ма не ми се занимаваше пък и другите щяха ме изядат. Занапред ше пускам инфо и за най-заспалите филми.