Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Разбира се, че ще го дават. И то най-вероятно когато е писала Адриана, т.е. след две седмици. Ше пусна утре февруарската тема, за да можем да ъпдейтнем програмата, ако има нужда.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Изгледах го снощи и ми хареса. Учудващо за толкова евтин филм беше доста хубав. И въпреки че се разбира кои са въпросните двама още по-средата на филма ако внимаваш внимателно във флашбеците пак е доста интересно. А накрая се оказва че совите не са това което са.passer-by wrote: Гледах и "Отвлечени" (Unknown) с Грег Киниър, Джим Кавийзъл, Бриджит Мойнахан и Джо Пантолиано. Петима мъже се събуждат в заключен склад, от който не могат да излязат. Заради изтичане на някакъв газ петимата са изгубили временно паметта си. Малко по малко се разбира, че двама от тях са били отвлечени от другите трима, но дълго време не е ясно кои са добрите и кои - лошите. Някои неща всъщност се разбират в съвсем последните кадри.
Страхотен филм като сюжет. Препоръчвам горещо.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around
Гледах Записки по един скандал. Хубав филм, макар и да не ми беше някакво откровение. Актьорски етюд на Джуди Денч и ужасно безлична роля на Кейт Бланшет, за което доста ме е яд, но просто се вижда как персонажът й е умишлено орязан, за да блесне този на Денч. Иначе радва де...
And you can't dance with a devil on your back...
Изгледах The Freedom Writers, много добър филм от серията "перспективен учител помага на деца от гетата". Като се замисля май е най-добрият филм на такава или подобна тематика. Интересна много емоционална история по истински случай, поднесена без капка баналност, която на моменти просто ти трогва сърцето. А и музиката беше подходяща.
Казвах ти аз отдавна да го изгледаш.Muad_Dib wrote:Изгледах The Freedom Writers, много добър филм от серията "перспективен учител помага на деца от гетата". Като се замисля май е най-добрият филм на такава или подобна тематика. Интересна много емоционална история по истински случай, поднесена без капка баналност, която на моменти просто ти трогва сърцето. А и музиката беше подходяща.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!
- herairness
- Jaghut Tyrant
http://imdb.com/title/tt0374089/
Е ако беше на Форман, щях да забележа, нали.
Филмчето е по-скоро казахстанско и не е нищо особено, обаче баш руския "Монгол" взе номинация за Оскар за чужд филм току що и оправда добрите ми чувства от трейлъра. Дано ни го внесат (скоро).
Е ако беше на Форман, щях да забележа, нали.

passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- herairness
- Jaghut Tyrant
Е трябваше ви предупредя навремето, ма не ми се занимаваше пък и другите щяха ме изядат. Занапред ше пускам инфо и за най-заспалите филми.