Golden Globe Awards 2007

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jan 14, 2008 10:48 pm

Дам, бтв мен ме устройва да се делят просто в отделни категории. Щото иначе комиците пеят весели песни на Оскарите, ма не е като да имат шансове...
And you can't dance with a devil on your back...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 14, 2008 10:51 pm

Така е за съжаление. И тази година едва ли ще видим суини тод/хеърспрей да помиришат нещо различно от костюми/грим за сметка дори на псевдо-сериозни чекии като Ийстърн Промисис :roll:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Mon Jan 14, 2008 10:54 pm

Бе се пак музика нещо, песен... ма те на Хеърспрея май не са нови, освен една песен...

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Jan 14, 2008 10:59 pm

Наистина ли? То принципно каква е схемата - директно ги взимат от постановката предполагам или как?

Иначе ми е кеф, че Рататуи няма НИКАКВА конкуренция в категорията си и ще си вземе оскара както и глобусеца.

И се зарадвах много на Джеръми Пивън, който май за втори и трети път взима наградата за една и съща УБИЙСТВЕНА роля на евреин-аген на звезди от Антураж.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Jan 15, 2008 1:46 am

След като го изгледах най-накрая Атонмънт-а определено мога да кажа че е доста сгоден и май глобуса му е съвсем заслужен. Ще видим дали ще вземе Оскар. :?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Tue Jan 15, 2008 3:51 pm

Muad_Dib wrote:
Казано от човек който харесва Адам Сандлер, минимално трябва да е коплимент.
Моооля? "гледам" и "харесвам" са коренно различни неща, "Бея". И да, понякога разтоварвам с новите олигофрении от Сандлър или Сандлъров тип, но определено не съм тръгнал да взимам втора ръка-кино като Ийстърн Промиси насериозно :wink: Което си е пълна бутафория за един сериозен човек :lol: .

А бисерът ти за Бъртън просто не бих искал да си го спомням, за да мога въобще да комуникирам с теб :mrgreen:
Ахахахаха. :lol: Ще ме утрепеш от смях!! Само едно нещо не разбирам: Защо когато ти усилено плюеш нещо което на други се е сторило боклук, просто е въпрос на вкус. Но когато на някой друг му е харесало или не, нещо което за теб е боклук/бисер - просто нямаме вкус! Ама няма нужда да ми отговаряш, да знаеш, само си говоря на глас! :plez:

А по темата, най ме радва наградата за Глен Клоуз. Никола, ако не си стигнал до нея, опитай серията - Damages. Лично, не си падам много по адвокатските серии, затова спрях да я гледам. Но пак, няколкото епизода които изгледах бяха ей така :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
:mrgreen:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jan 15, 2008 4:46 pm

Бая, то и в двата случая е въпрос на вкус. Идеята е, че да кажеш, че не гледаш Тим Бъртън дори безплатно чисто ОБЕКТИВНО е индикатор за липса на такъв.

Аз вчера изгледах първите два епизода на Mad Men (Валка преди да ми се метнеш - дръпнах си го от външен, няма го на нашите очевидно:) ) и съм с противоречиво усещане. Първи епизод беше страхотен - атмосферата на 60те с всичките й готини неща като позицията на жените и гела за коса; нашият пич, който ей така небрежно изръсва "Love is a slogan invented by people like me to sell nylons" и всички неща, които се случват около тегобите на един рекламен агент...Втори епизод обаче работата отиде към семейна драма и де що има усещане от първи епизод за мен поне отиде на кино. Като ми свършат изпитите ще го погледам нататък.

tigermaster
Elder God

Post by tigermaster » Tue Jan 15, 2008 5:02 pm

Значи, като започнете да се плюете и да се обиждате на тема личен вкус, ми ставате направо смешни, честно казано. Не ви ли писна?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.

Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jan 15, 2008 5:06 pm

Ми не, ние сме си свикнали ай съпоуз.

Нека спрем с офтопика СЕГА.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Jan 15, 2008 6:06 pm

Не, нека спрем СЕГА, за да ти е гадно, че не е последната дума твоя. И бтв, ше трия вече, аман от "ТИ СИ БАХТИ ЖАЛКИЯ ГЕЙ, а между другото гледах еди кво си" постове, дето са "по темата". Просто по-кротко с личното мнение или на ЛС.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jan 16, 2008 1:19 am

Аз само да кажа че дори и Адам Сандлър има хубави филми. :shock: Визирам Punch-Drunk Love (много ми хареса) и Reign Over Me (който за съжаление все още не съм гледал но съм си дръпнал на компютъра и тия дни ще го мушна). :mrgreen:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 16, 2008 1:24 am

Не си го гледал, но със сигурност и двата са хубави! :lol:
"ТИ СИ БАХТИ ЖАЛКИЯ ГЕЙ, а между другото гледах еди кво си" постове, дето са "по темата".
Това беше добро.

Извън забавния ти на моменти хумор - не съм съгласен. Едно изречение е отговорът ми на глупостите на Бая, цял параграф съм писал за Мад Мен, който си е ОСТРО по темата и ако не бяха Глобусите едва ли щях да го пусна НЯКОГА.

От който мушнах още две серии и вече мога със сигурност да кажа, че е много, много качествена драма. Главният чейн-смоукващ герой просто маже, баси актьора честно. [/quote]

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jan 16, 2008 1:31 am

Абе ти нали имаше да учиш. Кви са тия сериали сега? :twisted: Метни ми на едно ДВД Мад Мен-а като го досвалиш, че външния ми смуче здраво плс. 8-)

А на Reign Over Me съм му се наточил от доста време. С тоя висок рейтинг в ИМДБ-и и ако съдя от трейлъра трябва да е доста хубав. Просто досега не съм го изгледал защо не ми се е гледало нещо толкова тежко. :?

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Jan 16, 2008 1:47 am

Уча си, просто в един момент ми се придрайфва и поприпускам. Ама днес май беше последно.

Филмът е за "жертва" на 11-ти септември, хайде няма нужда...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jan 16, 2008 10:10 am

Не знаех че е свързано с 11 септември. :? Ще го гледам довечера да видя заслужава ли си. :roll:

Иначе гледах трейлъра на Суини Тод и почти не видях песни. Страно като за мюзикъл. Може и нарочно да са го направили така. :shock: