Golden Globe Awards 2007
Наистина ли? То принципно каква е схемата - директно ги взимат от постановката предполагам или как?
Иначе ми е кеф, че Рататуи няма НИКАКВА конкуренция в категорията си и ще си вземе оскара както и глобусеца.
И се зарадвах много на Джеръми Пивън, който май за втори и трети път взима наградата за една и съща УБИЙСТВЕНА роля на евреин-аген на звезди от Антураж.
Иначе ми е кеф, че Рататуи няма НИКАКВА конкуренция в категорията си и ще си вземе оскара както и глобусеца.
И се зарадвах много на Джеръми Пивън, който май за втори и трети път взима наградата за една и съща УБИЙСТВЕНА роля на евреин-аген на звезди от Антураж.
- BaYa
- Forsaken
Ахахахаха.Muad_Dib wrote:Моооля? "гледам" и "харесвам" са коренно различни неща, "Бея". И да, понякога разтоварвам с новите олигофрении от Сандлър или Сандлъров тип, но определено не съм тръгнал да взимам втора ръка-кино като Ийстърн Промиси насериозноКазано от човек който харесва Адам Сандлер, минимално трябва да е коплимент.Което си е пълна бутафория за един сериозен човек
.
А бисерът ти за Бъртън просто не бих искал да си го спомням, за да мога въобще да комуникирам с теб

А по темата, най ме радва наградата за Глен Клоуз. Никола, ако не си стигнал до нея, опитай серията - Damages. Лично, не си падам много по адвокатските серии, затова спрях да я гледам. Но пак, няколкото епизода които изгледах бяха ей така

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Бая, то и в двата случая е въпрос на вкус. Идеята е, че да кажеш, че не гледаш Тим Бъртън дори безплатно чисто ОБЕКТИВНО е индикатор за липса на такъв.
Аз вчера изгледах първите два епизода на Mad Men (Валка преди да ми се метнеш - дръпнах си го от външен, няма го на нашите очевидно:) ) и съм с противоречиво усещане. Първи епизод беше страхотен - атмосферата на 60те с всичките й готини неща като позицията на жените и гела за коса; нашият пич, който ей така небрежно изръсва "Love is a slogan invented by people like me to sell nylons" и всички неща, които се случват около тегобите на един рекламен агент...Втори епизод обаче работата отиде към семейна драма и де що има усещане от първи епизод за мен поне отиде на кино. Като ми свършат изпитите ще го погледам нататък.
Аз вчера изгледах първите два епизода на Mad Men (Валка преди да ми се метнеш - дръпнах си го от външен, няма го на нашите очевидно:) ) и съм с противоречиво усещане. Първи епизод беше страхотен - атмосферата на 60те с всичките й готини неща като позицията на жените и гела за коса; нашият пич, който ей така небрежно изръсва "Love is a slogan invented by people like me to sell nylons" и всички неща, които се случват около тегобите на един рекламен агент...Втори епизод обаче работата отиде към семейна драма и де що има усещане от първи епизод за мен поне отиде на кино. Като ми свършат изпитите ще го погледам нататък.
- tigermaster
- Elder God
Значи, като започнете да се плюете и да се обиждате на тема личен вкус, ми ставате направо смешни, честно казано. Не ви ли писна?
Света аз цял обходих
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
и изправен гордо пак стоя.
Срещнах милиони хора
и на всичките им взех ума.
Блог
The Painting
Случаят с изтрития спомен
РЕВЮ: „The Lord of the Rings: The Rings of Power”
Не си го гледал, но със сигурност и двата са хубави!
Извън забавния ти на моменти хумор - не съм съгласен. Едно изречение е отговорът ми на глупостите на Бая, цял параграф съм писал за Мад Мен, който си е ОСТРО по темата и ако не бяха Глобусите едва ли щях да го пусна НЯКОГА.
От който мушнах още две серии и вече мога със сигурност да кажа, че е много, много качествена драма. Главният чейн-смоукващ герой просто маже, баси актьора честно. [/quote]

Това беше добро."ТИ СИ БАХТИ ЖАЛКИЯ ГЕЙ, а между другото гледах еди кво си" постове, дето са "по темата".
Извън забавния ти на моменти хумор - не съм съгласен. Едно изречение е отговорът ми на глупостите на Бая, цял параграф съм писал за Мад Мен, който си е ОСТРО по темата и ако не бяха Глобусите едва ли щях да го пусна НЯКОГА.
От който мушнах още две серии и вече мога със сигурност да кажа, че е много, много качествена драма. Главният чейн-смоукващ герой просто маже, баси актьора честно. [/quote]
Абе ти нали имаше да учиш. Кви са тия сериали сега?
Метни ми на едно ДВД Мад Мен-а като го досвалиш, че външния ми смуче здраво плс.
А на Reign Over Me съм му се наточил от доста време. С тоя висок рейтинг в ИМДБ-и и ако съдя от трейлъра трябва да е доста хубав. Просто досега не съм го изгледал защо не ми се е гледало нещо толкова тежко.

А на Reign Over Me съм му се наточил от доста време. С тоя висок рейтинг в ИМДБ-и и ако съдя от трейлъра трябва да е доста хубав. Просто досега не съм го изгледал защо не ми се е гледало нещо толкова тежко.

I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!