Не, що, земи си го, че и аз бих го прочелMuad_Dib wrote:Баси сериозно бих боднал Кап. Америка Омнибуса, БЪРЗО някой да ме разубеди! Откакто прочетох, че бил циничен и непатриотичен и главно заради това се водело добро бая съм се навил!

Този не съм го чувалMuad_Dib wrote:Със сигурност е едно и също, но новият Кап. Армения има баси страхотната бляскава МЕТАЛНА броничка, поне на супер разпространената корица на 34ти брой някак си странно ме привлича...
Баси сериозно бих боднал Кап. Америка Омнибуса, БЪРЗО някой да ме разубеди! Откакто прочетох, че бил циничен и непатриотичен и главно заради това се водело добро бая съм се навил!
Бъмпвам малко - Торн, някакви новости за това илюстровано издание, че само заради него още не поръчвам?thorn wrote:Мдам, излязъл е вече - http://www.amazon.com/Gods-Demon-Wayne- ... 0765309858 но се говори и за някаква илюстрована версия и аз мисля да изчакам нея
Ми тогава първите броеве на Стразински трябва да ти харесат още повече,защото Back In Black (по известен като "Да сложим черния костюм на Спайди,за да си помислят хората,че комикса има нещо общо филма и да ги издрусаме с още кинти!") повечето хора го смятат за един от най-малоумните му броеве!Roland wrote:За да върна топика в културно русло![]()
Прочетох Back in Black сториарка на Amazing Spider-Man. Той следва (буквално - в същата секунда е) събитията от края на историята на Спайди от Civil War. Адски качествено написано, ако и нищо кой знае какво да не се случва. Питър не му се занимава с лафчета и не жали особено лошковците. Адски кеф. Изобщо Стречински се справя страшно кадърно с него. Не съм чел почти нищо друго за Спайди, но тоя пич определено пише за него така, както аз бих искал да чета
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Users browsing this forum: No registered users and 13 guests