На кино с компания :)

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Locked
DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Jan 09, 2008 10:11 am

За теб винаги. :bigtongue: Дано всички да се навият за Арената че ми писна все в Мол-а да хода. То че е най-яко там като разположение е ясно. Просто малко разнообразие от време на време не е лошо да има. :?
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jan 09, 2008 10:11 am

Еми бих се жертвал, като толкоз държите, но наистина само ако има автомобилен транспорт.
And you can't dance with a devil on your back...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jan 09, 2008 10:13 am

Добре до Арена ходи метро, втф с тия коли :)
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jan 09, 2008 10:16 am

И в 11 отказва, да не говорим, че после трябва да си мислиш транспорта от метростанцията. (Ти що не си на легло с махмурлук, бе?)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jan 09, 2008 10:19 am

Е чак пък... по-скоро от преяждане с китайско

бачка до 11.30 май, което покрива повечето филми...

на теб специално (+Рол+Дафи+Ицо+...) не ти е проблем от сердика пеша :mrgreen:
в 11 валката и ники имат трамвай 11 до надежда (а Никола - 11 в другата посока), доста хора живеят по люлин/западен парк (пак метро)

и така...

остават хората в източните квартали, ама Дима каза, че няма пари, а Ланис да иде на екшън с Уил Смит... Тишо е програмист, за него има такси :mrgreen:

И Пъгсела, но ПОНЕ Пенчев е с кола, така че :mrgreen:

соу? :mrgreen:
This is it. Ground zero.

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jan 09, 2008 10:24 am

Ми при тия минусови температури ми е проблем пеша, а около метрото живее само Тънди всъщност.
Ние с Пенчев още не сме сигурни, че ще идваме, онова оспойлване още ни държи. А ти ще идваш ли, че провеждаш такива мащабни организационни дейности?
Last edited by Morwen on Wed Jan 09, 2008 10:26 am, edited 1 time in total.
I don't wanna die

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jan 09, 2008 10:24 am

Мня, аз няма да се дигна до Арената без някой да ме закара, сори. Нямам абс никви щения към дигиталното, а в Арената без друго всичко останало е много по-зле, отколкото в Мола, тъй че да се занимавам с метро - не мерси.

Морв, стига и вие с тва спойлене, ебати, аз и книгата съм чел. Кой изобщо отива да го гледа тва заради историята? :roll:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Wed Jan 09, 2008 10:25 am

В Арената няма книжарница и бутици, от там нататък е същото като храна примерно. Но наистина не си заслужава пътя без кола в повечето случаи.
I don't wanna die

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jan 09, 2008 11:00 am

Спри на "няма книжарница" и вече сме 100 нива назад ;)

не ми се ходи мене много на тоя филм
This is it. Ground zero.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Jan 09, 2008 11:07 am

Всъщност поне откъм храна Арената според мен е дори малко по-добре от Мола - макар и рядко, но ми се е случвало да намеря начин да се докопам там повече от половин час преди началото на филма и да седна в истинската пицария, да не разчитам само на заведения за бързо хранене; а дори и откъм бързо хранене поне на мен тамошните местенца ми харесват повече, някак винаги се оказва, че има поне три неща, които ми се ядат на различните щандове :) Да не говорим за това, че лично за мен един кино-комплекс с едно-две допълнителни магазинчета е малко по-полезен от луксозен mall (то българска дума за това май все още няма), от който единственото, което на практика ме интересува, е книжарницата :)

Иначе специално за петъка аз не съм сигурен по малко по-различни причини; филма искам да го гледам някой път, но не знам как ще се получи с времето и колата, че точно в петък следобяд / вечерта ще имам малко грижи покрай нея. Ако се окаже, че всичко е наред и мога да си взема колата навреме и така нататък, ще ми е почти все едно дали Арена или Мола, макар че може би и по мъничко носталгични причини (освен изложените по-горе) мааааалко си предпочитам Арената :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jan 09, 2008 11:11 am

не съм ял много в Арената, а и не защитавам храната в Мола, но и там си има всякакви разнообразни неща, вкл. готвени манджи, Джимиси, китайско, японско, някакви екзотични сокове и супи етц етц
This is it. Ground zero.

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Wed Jan 09, 2008 11:16 am

Не съм казал, че няма - казах, че лично на мен не ми харесват толкова :) И че понякога ми е приятно да си се разплуя на удобен стол в пицария с обслужване... това е всичко :)

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Jan 09, 2008 11:18 am

Ъм, Пица Хът, Хепи... удобни столове и т.н. В Арената също всичко е на дървени седалки, при това строго определен брой, да не би да сте повече хора случайно...

Roamer
Ascendent

Post by Roamer » Wed Jan 09, 2008 12:03 pm

Ъъъъъъъ... все пак... таковата... бе явно само аз съм забелязал, че в Арената има и "истинската пицария", с която започнах :) Не говоря за частта за бързото хранене, а за пицария Виктория, до ескалаторите :) Ама как бягаме от темата, а :)

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Jan 09, 2008 12:04 pm

Откога Пица Хът (каквато има в мола, заградена с маси и всичко) не е истинска пицария?
This is it. Ground zero.