Всъщност поне откъм храна Арената според мен е дори малко по-добре от Мола - макар и рядко, но ми се е случвало да намеря начин да се докопам там повече от половин час преди началото на филма и да седна в истинската пицария, да не разчитам само на заведения за бързо хранене; а дори и откъм бързо хранене поне на мен тамошните местенца ми харесват повече, някак винаги се оказва, че има поне три неща, които ми се ядат на различните щандове

Да не говорим за това, че лично за мен един кино-комплекс с едно-две допълнителни магазинчета е малко по-полезен от
луксозен mall (то българска дума за това май все още няма), от който единственото, което на практика ме интересува, е книжарницата
Иначе специално за петъка аз не съм сигурен по малко по-различни причини; филма искам да го гледам някой път, но не знам как ще се получи с времето и колата, че точно в петък следобяд / вечерта ще имам малко грижи покрай нея. Ако се окаже, че всичко е наред и мога да си взема колата навреме и така нататък, ще ми е почти все едно дали Арена или Мола, макар че може би и по мъничко носталгични причини (освен изложените по-горе) мааааалко си предпочитам Арената

Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.