Гледано напоследък
Moderator: Moridin
Позяпвам тия дни Get backers пак а, 39-ти, в болницата епизода винаги ме е просълзявал от смях. Ненам що 

„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Аз имам една молба към про-тата тук (старата Амелия и стария Роланд главно, както и Мат, Дем и Алексис) - Avatar the Last Airbender в момента е ПЪРВИ сериал в класацията на tv.com.... Макар да си е скапан американски сайт, КАКВО по дяволите е това и какво прави там? Може ли да ми обясните накратко плс.
Еми там е щото е американски анимационен сериал. Не е аниме сиреч. И бтв, за деца е и е много...детско. Поне това, което съм гледала от него. За повече инфо:Muad_Dib wrote:Аз имам една молба към про-тата тук (старата Амелия и стария Роланд главно, както и Мат, Дем и Алексис) - Avatar the Last Airbender в момента е ПЪРВИ сериал в класацията на tv.com.... Макар да си е скапан американски сайт, КАКВО по дяволите е това и какво прави там? Може ли да ми обясните накратко плс.
http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar:_The_Last_Airbender
Много си е приятничко сериалчето, макар и доста детинско
Са излиза 3 сезон ма нещо 13-та се чака от доста време
Мене ме кефи доста де, ма нищо общо с "аниме". Генерала е баси пича просто 

„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Ясно къде е ключът от палатката значи...Amelia wrote:Еми там е щото е американски анимационен сериал. Не е аниме сиреч. И бтв, за деца е и е много...детско. Поне това, което съм гледала от него. За повече инфо:Muad_Dib wrote:Аз имам една молба към про-тата тук (старата Амелия и стария Роланд главно, както и Мат, Дем и Алексис) - Avatar the Last Airbender в момента е ПЪРВИ сериал в класацията на tv.com.... Макар да си е скапан американски сайт, КАКВО по дяволите е това и какво прави там? Може ли да ми обясните накратко плс.
http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar:_The_Last_Airbender
Изгледах GTO анимето. Така и не разбрах какво точно ми хареса. Онизука беше тотално неадекватен, половината от героите ме дразнеха, а и засягаха някакви уж сериозни и драматични теми, но ги тъпчеха докрай с абсолютно малоумно кълчене и дебилни простотии. На това отгоре по едно време беше станало яко еднообразно.
Както и да е. Факт е, че го изгледах за 3 дена и сега дърпам мангата... Нервех се по време на почти всеки епизод, ама си пусках веднага следващия. Много тъпо яко аниме.
Edit: Уикипедията разправя, че GTO е продължение на Shonan Junai Gumi и Bad Company, където ги има годините на Данма и Ейкичи в бандата. Заслужават ли си?
- Spoiler: show
Както и да е. Факт е, че го изгледах за 3 дена и сега дърпам мангата... Нервех се по време на почти всеки епизод, ама си пусках веднага следващия. Много тъпо яко аниме.

Edit: Уикипедията разправя, че GTO е продължение на Shonan Junai Gumi и Bad Company, където ги има годините на Данма и Ейкичи в бандата. Заслужават ли си?
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
I like to touch them...
It's almost orgasmic...
Ми аз съм чела донякъде Bad Company само. Не помня да ме впечатли с нещо, но може това да е защото съм била в началото. GTO за всеки случай ме кефна МНОООООООГО повече.
Иначе наистина в анимето нещата непрекъснато се повтарят. В мангата също, даже от 17-ти том (който ме смля от кеф между другото) нататък става особено дразнещо (не остана социопат в Токио, който да не се е метнал от някоя височина, ебати!). Но въпреки всичките лиготии и патоса съм се разцепвала от смях, а Онизука си ми остава един от най-любимите любимци заедно с Гатс от Берсерк и Рйо от Сити Хънтър. И ме кефи точно щото хем е абсолютен идиот и изпада в баси малоумните ситуации, хем е потресаващо готин, когато реши да е сериозен. То и това си е типичен шонен похват, ма в ГТО е много добре направено. Май само в Сити хънтър съм виждала по-идиотски постъпки от страна на главния герой.
Иначе, аз гледам Клеймор и след 6 епизода го свършвам. Очаквайте включване с мнение.
Иначе наистина в анимето нещата непрекъснато се повтарят. В мангата също, даже от 17-ти том (който ме смля от кеф между другото) нататък става особено дразнещо (не остана социопат в Токио, който да не се е метнал от някоя височина, ебати!). Но въпреки всичките лиготии и патоса съм се разцепвала от смях, а Онизука си ми остава един от най-любимите любимци заедно с Гатс от Берсерк и Рйо от Сити Хънтър. И ме кефи точно щото хем е абсолютен идиот и изпада в баси малоумните ситуации, хем е потресаващо готин, когато реши да е сериозен. То и това си е типичен шонен похват, ма в ГТО е много добре направено. Май само в Сити хънтър съм виждала по-идиотски постъпки от страна на главния герой.

Иначе, аз гледам Клеймор и след 6 епизода го свършвам. Очаквайте включване с мнение.
Е, то тъкмо последните шест епизода на Клеймор са уникум на малоумието, спор няма. Тя и мангата не кой знае какво, но на фона на това което са "измислили" сценаристите май направо гази. 

Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."