Гледано напоследък

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jan 01, 2008 1:42 pm

Позяпвам тия дни Get backers пак а, 39-ти, в болницата епизода винаги ме е просълзявал от смях. Ненам що :oops:
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Jan 01, 2008 4:31 pm

Брутален е епизода в болницата. И аз си умирам от смях като го гледам. Голяма изродщина е :lol:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jan 01, 2008 5:02 pm

Аз имам една молба към про-тата тук (старата Амелия и стария Роланд главно, както и Мат, Дем и Алексис) - Avatar the Last Airbender в момента е ПЪРВИ сериал в класацията на tv.com.... Макар да си е скапан американски сайт, КАКВО по дяволите е това и какво прави там? Може ли да ми обясните накратко плс.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Tue Jan 01, 2008 5:09 pm

Muad_Dib wrote:Аз имам една молба към про-тата тук (старата Амелия и стария Роланд главно, както и Мат, Дем и Алексис) - Avatar the Last Airbender в момента е ПЪРВИ сериал в класацията на tv.com.... Макар да си е скапан американски сайт, КАКВО по дяволите е това и какво прави там? Може ли да ми обясните накратко плс.
Еми там е щото е американски анимационен сериал. Не е аниме сиреч. И бтв, за деца е и е много...детско. Поне това, което съм гледала от него. За повече инфо:
http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar:_The_Last_Airbender

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Jan 01, 2008 5:17 pm

Много си е приятничко сериалчето, макар и доста детинско ;) Са излиза 3 сезон ма нещо 13-та се чака от доста време :( Мене ме кефи доста де, ма нищо общо с "аниме". Генерала е баси пича просто ;)
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Tue Jan 01, 2008 5:26 pm

Amelia wrote:
Muad_Dib wrote:Аз имам една молба към про-тата тук (старата Амелия и стария Роланд главно, както и Мат, Дем и Алексис) - Avatar the Last Airbender в момента е ПЪРВИ сериал в класацията на tv.com.... Макар да си е скапан американски сайт, КАКВО по дяволите е това и какво прави там? Може ли да ми обясните накратко плс.
Еми там е щото е американски анимационен сериал. Не е аниме сиреч. И бтв, за деца е и е много...детско. Поне това, което съм гледала от него. За повече инфо:
http://en.wikipedia.org/wiki/Avatar:_The_Last_Airbender
Ясно къде е ключът от палатката значи...

Corwin
Archmage

Post by Corwin » Tue Jan 01, 2008 11:14 pm

Изгледах GTO анимето. Така и не разбрах какво точно ми хареса. Онизука беше тотално неадекватен, половината от героите ме дразнеха, а и засягаха някакви уж сериозни и драматични теми, но ги тъпчеха докрай с абсолютно малоумно кълчене и дебилни простотии. На това отгоре по едно време беше станало яко еднообразно.
Spoiler: show
Появява се поредният ученик с проблемно минало, който се опитва да го набие на Ейкичи, успява щот нашия е тъп на г*з, обаче става няква клизма, Онизука му дава урок и го конвъртва.
От друга страна във всеки епизод имаше по нещо оригинално, с което съм се сцепвал от смях, а и героите след средата стават просто... близки.
Както и да е. Факт е, че го изгледах за 3 дена и сега дърпам мангата... Нервех се по време на почти всеки епизод, ама си пусках веднага следващия. Много тъпо яко аниме. :)
Edit: Уикипедията разправя, че GTO е продължение на Shonan Junai Gumi и Bad Company, където ги има годините на Данма и Ейкичи в бандата. Заслужават ли си?
I like rusty spoons....
I like to touch them...
It's almost orgasmic...

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jan 02, 2008 9:01 am

Ми аз съм чела донякъде Bad Company само. Не помня да ме впечатли с нещо, но може това да е защото съм била в началото. GTO за всеки случай ме кефна МНОООООООГО повече.
Иначе наистина в анимето нещата непрекъснато се повтарят. В мангата също, даже от 17-ти том (който ме смля от кеф между другото) нататък става особено дразнещо (не остана социопат в Токио, който да не се е метнал от някоя височина, ебати!). Но въпреки всичките лиготии и патоса съм се разцепвала от смях, а Онизука си ми остава един от най-любимите любимци заедно с Гатс от Берсерк и Рйо от Сити Хънтър. И ме кефи точно щото хем е абсолютен идиот и изпада в баси малоумните ситуации, хем е потресаващо готин, когато реши да е сериозен. То и това си е типичен шонен похват, ма в ГТО е много добре направено. Май само в Сити хънтър съм виждала по-идиотски постъпки от страна на главния герой. :lol:

Иначе, аз гледам Клеймор и след 6 епизода го свършвам. Очаквайте включване с мнение.

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jan 02, 2008 11:49 am

Изгледах го. Или по-скоро - успях да го издържа. Бахти скодоумието! :neutral:
Не ми останаха сили да го коментирам направо...

Oui. Je suis garbage.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Jan 02, 2008 6:30 pm

Е, то тъкмо последните шест епизода на Клеймор са уникум на малоумието, спор няма. Тя и мангата не кой знае какво, но на фона на това което са "измислили" сценаристите май направо гази. :lol:
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jan 02, 2008 6:41 pm

Бе то само краят да беше зле... От самото начало си е тъпо - иначе нямаше да го зарежа на 6ти епизод. Стана яко към средата - покрай месомелачката с Тереза и появата на други клеймори, но скодоумните шонен похвати тотално ебаха майката на ландшафта...

Oui. Je suis garbage.

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Wed Jan 02, 2008 6:46 pm

Така е, просто краят е забележимо по-тъп от останалото, не че то е нещо запомнящо се.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Jan 02, 2008 7:42 pm

Амелио, гледа ли Black Lagoon ти?
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Wed Jan 02, 2008 7:58 pm

Оуу йес. Таман 2 пъти. Мисля даже, че аз ти го препоръчах...

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Thu Jan 03, 2008 9:31 am

9-и и 10-и Шигуруй. Съвсем умерено болни бяха. Ненам как успяват да ме накарат хем да намразя героите, хем да ми е много жал за тях и да им стискам палци да оживеят. Бати идиотското аниме.

Oui. Je suis garbage.