Още 3 бързи, като последното не толкова:
1. License to Wed - ромкомка (поздрав, Морве:)) за влюбена двойка с аспирации за женитба и пастор, който ги гайдва, в ролята Робин Уилямс. Който всъщност е и единствената причина въобще да се доближите до този филм, steals the show както обикновено.
2. Elizabeth: The Golden Age - днес го гледах с майка ми най-после на кино и съм доволен. Много добър филм, може би прекалено актьорски за нагласта за епика, с която аз бях отишъл. Също така в сценарно отношение не съм съвсем доволен, защото цялата линия с Уолтър Райли и рандъм придворната забременена дама почти ме накара да заспя...И Джефри Ръш ОУНЗ БЕД ЗАВИНАГИ.
3. Gone Baby Gone - баси най-после да гледам нещо, на което искрено да се накефя от месеци насам. Бен Афлек ни показва, че освен калпав актьор, всъщност е един доста добър режисьор. Почти нямам критики към филма - страхотна история, много добри актьори (макар на моменти Кейси да слабееше), изключително плавен сюжет, който те държи прикован от а до я (с лееееко развлачване съвсем на края). Препоръчвам СИЛНО (който не е разбрал - става въпрос за филма с отвлеченото момиченце в Бостън, преведен ИЗКЛюЧИТЕЛНО ХИТРО от наш'те като "Жертва на Спасение"). Гледах го с двд-качество, да не ме зафлеймите сега, че не съм чакал.
Толкоз от мен.