Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Tue Dec 25, 2007 9:55 am

The Invasion и аз го гледах току що. Израдва ме в общи линии, макар че оценката и коментарът ти са точни. И все пак много ме увлече, което ме кара да му дам малко над средното :roll:

Другото, което гледах е Klass, естонски филм правен по истински случай... Отказвам се да навлизам в дълбоки коментари. Само ще кажа, че е вярно че е тежък, хареса ми, хич не пасна на коледното настроение. Накара ме и да потъна в разни спомени за училището и да се позамисля доколко нашата педагогическа система въобще е адекватна... И така... Въобще доста мислих. Абе филмът не е като за коледа, ама го препоръчвам.
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Dec 25, 2007 12:06 pm

Shattered и аз го изгледах. Абсолютно посредствен филм от типа които сме гледали вече н на брой пъти. Става за убиване на времето но като цяло може и без него. :?

Изгледах и Стардъста за четвърти път вече и продължавам да му се радвам. :yo: :bigtongue:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Dec 25, 2007 12:10 pm

SHOOT EM UP! размазах се просто размазах сеееееееее :mrgreen:

Чудя се ся над I.Am.Legend.PROPER.DVDSCR.XviD, че принципно не гледам такъв тип филми, ма мое и да стане тоя. :shock:
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Dec 25, 2007 12:15 pm

Браги запази си Аз съм Легенда за кино. 8-)

Иначе аз отивам да си пусна най-накрая SHOOT EM UP-а. Писна ми само да слушам суперлативи за него и ще взема да го изгледам вече. :mrgreen:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Tue Dec 25, 2007 12:24 pm

Ти нямаше ли някакъв сериал да гледаш?
And you can't dance with a devil on your back...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Dec 25, 2007 5:16 pm

Имам. :wink: Ама сега съм на вълна филми че имам да навксвам. :lol:

Shoot 'Em Up- напълно безмозъчен, абсолютно безмислен и кефещ на макс. Вече гледам на морковите по друг начин. :lol:Моника Белучи е невероятно красива. :oops:

The Kingdom - хареса ми. Знам че е американска пропаганда срещу исляма, но е добра такава. Хубав филм. 8-)

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Tue Dec 25, 2007 6:02 pm

Морковите rokz ;) Ма Моника колкото и да ме дърви по принцип малко слабо игра ;(

Иззяпах днеска трите минисерии на Tin Man, доста прятно направена трактовка за ОЗ ;). Малко дълга на едно гледане, но кефи отсекъде.

http://www.scifi.com/tinman/
„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”

Elayne
Elder God

Post by Elayne » Tue Dec 25, 2007 6:42 pm

Xellos wrote: Иззяпах днеска трите минисерии на Tin Man, доста прятно направена трактовка за ОЗ ;). Малко дълга на едно гледане, но кефи отсекъде.

http://www.scifi.com/tinman/
Супер е :wink:.
I dont care if it hurts
I want to have control
I want a perfect body
I want a perfect soul
I want you to notice
When Im not around

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Tue Dec 25, 2007 7:41 pm

Xellos wrote:Морковите rokz ;) Ма Моника колкото и да ме дърви по принцип малко слабо игра ;(
Абе не знам за играта и ама показа страхотни гърди по едно време. :mrgreen:

Изгледах 3:10 to Yuma - и нещо не схванах последните 15 минути. Иначе дотогава всичко ми хареса супер много. Страхотна игра на Ръсел Кроу. :yay: Слага в джоба си Бейл, но то ролята на последния беше малко дървена. :? Като цяло съм много доволен от филма само моля ако някой го е гледал да ми обясни защо стана това в последните минути. Изглеждаше супер нелогично и ми развали впечатлението от филма. :cry:

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Wed Dec 26, 2007 1:20 am

Още 3 бързи, като последното не толкова:

1. License to Wed - ромкомка (поздрав, Морве:)) за влюбена двойка с аспирации за женитба и пастор, който ги гайдва, в ролята Робин Уилямс. Който всъщност е и единствената причина въобще да се доближите до този филм, steals the show както обикновено.

2. Elizabeth: The Golden Age - днес го гледах с майка ми най-после на кино и съм доволен. Много добър филм, може би прекалено актьорски за нагласта за епика, с която аз бях отишъл. Също така в сценарно отношение не съм съвсем доволен, защото цялата линия с Уолтър Райли и рандъм придворната забременена дама почти ме накара да заспя...И Джефри Ръш ОУНЗ БЕД ЗАВИНАГИ.

3. Gone Baby Gone - баси най-после да гледам нещо, на което искрено да се накефя от месеци насам. Бен Афлек ни показва, че освен калпав актьор, всъщност е един доста добър режисьор. Почти нямам критики към филма - страхотна история, много добри актьори (макар на моменти Кейси да слабееше), изключително плавен сюжет, който те държи прикован от а до я (с лееееко развлачване съвсем на края). Препоръчвам СИЛНО (който не е разбрал - става въпрос за филма с отвлеченото момиченце в Бостън, преведен ИЗКЛюЧИТЕЛНО ХИТРО от наш'те като "Жертва на Спасение"). Гледах го с двд-качество, да не ме зафлеймите сега, че не съм чакал.

Толкоз от мен.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Wed Dec 26, 2007 1:46 am

Опитах се да гледам Лигата на Необикновените и издържах само до 45-тата минута. Комикса уж го водят бая добър, но филма едвам се издържа. :evil:

Ники изгледай набързо 3:10 за Юма че да ми обясниш края. :mrgreen:

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 26, 2007 10:49 am

О, Лигата е от доста приятните боклучави комикс-адаптации според мен :) Класи над Жената котка и Електра...

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Wed Dec 26, 2007 10:50 am

Е ти гледа ли ги въобще въпросните две?
This is it. Ground zero.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Wed Dec 26, 2007 10:52 am

Електра отчасти, Жената котка, уви - да.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Wed Dec 26, 2007 11:04 am

А стига бе, не мое да има по-зле от Електра :shock: Освен Електра 2 недай боже :cry: