Добре почнаха, ама когато нашите играеха най-силно, мачкаха шведите дето ги добарат на терена и те горките гледаха опулено и тревожно, ни резнаха с 3 бързи жълти картона, като само тактическото нарушение на Росен Кирилов си беше за жълт картон, нищо че през 2-рото полувреме при идентична ситуация на оня швед му беше спестен 2-рия жълт ( и резултат 1:0). Та след тези бързи жълти за убиване на ентусиазма нашите ги беше страх да влязат в единоборство за топката. Направо побеснях като Ларсон си джиткаше с топката на границата на нашето наказателно между 3-ма защитници и те тъпанарите само се гледаха един друг и чакаха другия да влезе за борба за топката. Вярно, че съдията удари лека тесличка тогава ама това не значи да спреш да играеш.
Първия гол на шведите.... ами да оставиш 2-ма шведи сами срещу Здравков и 2 наши некадърници дето все ги гонят и нито веднъж не ги надбягват... то резултата е ясен. Просто при толкова слаба защита и с лоша координация при това да ми играеш на изкуствени засади си е пълно самоубийство. Не знам откъде нашите си мислят, че ще могат да се противопоставят по този начим. Основна грешка освен защитата ни е че халфовата линия не се изтегляше назад да помага в защита както правеха шведите, ами мислеше само за нападение и когато шведите атакуваха оставяха защитата ни на самотек, а път тя горкичката е толкова зле....
Съдията естествено се намеси ключово за решаването на мача при 1:0 в началото на второто полувреме. Първо когато центриране на Пеев отляво бе посрещнато с ръка в наказателното от швед, но съдията или не е видял ( тогава за какво е на терена), или според него спиране на атака с ръка в наказателното не залужава внимание. Положението така и не го повториха, който видял - видял! Няколко минути по- късно спести втори жълт картон на друг швед ( така и не им запомних имената), при идентично тактическо нарушение като това на Кирилов през първото, където отсъди жълт. Ми до тук със съдитяа. Тоталното осиране си е изцяло наше. Измислената дузпа няма да я коментирам, тя и без това не беше от значение. Трагична защита и почти нулево участие на халфовата линия в дефанзивен план. Май ще е по-добре Марков вместо да пуска 4-ма защитници дето и без друго са си негодни, да пусне вече 3-ма и 1 халф или нападател. Тях поне по ги бива от защитата, може да са по-полезни.
И от толкова постове досега, никой не помисли какво им е било на нашите на стадиона. Направо ми дожаля за тях, дето станаха за резил пред цяла Европа. Аз ако бях на тяхно място много щях да се замисля дали да отида на стадиона за другите 2 мача и отново да ми разнасят отчаяната физиономия по всички краища на континента, и не само.
Еееееее, точно ние ли трябваше да станем за резил. Като един истински привърженик на хомогенноста в националните отбори искам да изгонят всички сърби от национала, най-вече Пажин и в Българския национален отбор а играят само българи както си му е реда.
Хоуг
P.S. Lannis, шведите ги почваме още на квалификациите за световното, след края на европейското. Така, че този 'някой ден' може да не е чак толкоз далеч. Този път не трябва да има прошка, освен ако защитата не е на друго мнение разбира се!
Не мое да мъмриш, брат!