Euro 2004 :)

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Post Reply
Marfa
Moderator

Post by Marfa » Mon Jun 14, 2004 11:43 pm

Съдията... Той ли държа за не знам което защитата ни, че Люнгрен на три пъти да се озове сам срещу вратаря? Ако и трите пъти беше точен сега щяхме да сме в Гинес, гаси :oops: И съдията ли им пречеше да не са до Ларсон и двата пъти? А петия гол? Че направо сами да бяха отишли да си го вкарат, че да не морят шведите бе! Уни-кум:( Отивам да си надяна една кесия на главата, че много ме е срам :oops: :oops: :oops:
Last edited by Marfa on Mon Jun 14, 2004 11:44 pm, edited 2 times in total.
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Mon Jun 14, 2004 11:43 pm

Защитата е най- важна... Тъпо. Ама има и още мачове. Кой знае?....
.......
Аз не знам.
........
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Yan
Site Admin

Post by Yan » Mon Jun 14, 2004 11:43 pm

Matrim wrote:Сега пък и съдията...
Е няма нужда да си кривиш душата ей така за спорта. Спести няколко жълти картона, които трябваше да станат червени, ако ги беше дал. А дузпата...бе кво да си говорим...
Иначе никой не отрича, че нашите се осраха, ма не беше нужно да им се помага чак толкова
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Skywalker
Warmage

Post by Skywalker » Mon Jun 14, 2004 11:46 pm

Честит резил,освен че станахме за, смях друго не!

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Mon Jun 14, 2004 11:50 pm

Yan wrote:
Matrim wrote:Сега пък и съдията...
Е няма нужда да си кривиш душата ей така за спорта. Спести няколко жълти картона, които трябваше да станат червени, ако ги беше дал. А дузпата...бе кво да си говорим...
Иначе никой не отрича, че нашите се осраха, ма не беше нужно да им се помага чак толкова
Съдията направи някои грешки, но дали ще паднем с 3 или 4 гола не е толкова важно, нали? Спести и отявлен червен картон на Ивайло Петков, така че не е грешил само в наша вреда.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Lews
Scholar

Post by Lews » Mon Jun 14, 2004 11:53 pm

Еми какво да ви кажа, защитата не беше единственият ни проблем в този мач( като се има в предвид, че до 2рият гол играхме горе-долу поносимо), то и атаката ни бе една... Сума ти положения изтърваха наще, а шведите си играха защита и при всяко положение вкарваха.
Бербатов след удара с глава просто заспа, единствено Мариан Христов малко от малко държеше центъра ама и той не беше нещо великолепно:(
"Сърцето ми е мрачен леден храм -
и боговете кървави не моля...
Изгубих всичко,за да го създам -
железен и студен по моя воля..." Дара

Clio
Moderator

Post by Clio » Mon Jun 14, 2004 11:55 pm

Да ви кажа толкова се нервирах от целия мач, че имам нужда от успокоително! В противен случай ще се разпсувам по твърде неподобаващ за млада жена начин! :(
Beauty is a luster which love bestows to guile the eye. Therefore it may be said that only when the brain is without love will the eye look and see no beauty.

The meaning of life is 'bucket'

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Tue Jun 15, 2004 12:10 am

Псувай, така е по- полезно отколкото да се сдържаш. Мат като цяло е прав, но все ми се струва, че ако съдията не беше спестил червения картон на .. Линдер- нещо си, мача можеше и другояче да се развие. Това е футбола. Иначе нямаше да е интересно. Все някой трябва да губи. Също като в живота :) .
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Beric
Paragon

Post by Beric » Tue Jun 15, 2004 12:45 am

мдам, без пари толкоз, другият път повече
направо се чудя дали да не дам бонус на Драгън за доброто предположение.

1. demandred - 2,5
2. jaime - 1,5
3. jantex - 1,5
beric - 1,5
mat - 1,5
random - 1,5
4. morwen - 1
moridin - 1
dragon - 1
sauron - 1
5. delvig - 0,5
lews - 0,5
lubimetz - 0,5
eleyne - 0,5
lannis - 0,5
marfa - 0,5
koruin - 0,5
roland - 0,5

дем все още държи смело лидерството

за утре: Холандия - Германия 3-0
Латвия - Чехия 0-2

Demandred
Moderator

Post by Demandred » Tue Jun 15, 2004 1:00 am

Голяма излагация на нашите и на италианците, лош ден за моите тимове. :(
Поне все още съм лидер тук. :D
Sure your parents might think you're a failure
But no one's ever said: "First, let's kill all the tailors"
Don't be a lawyer!

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Tue Jun 15, 2004 2:01 am

JaimeLannister wrote:Псувай, така е по- полезно отколкото да се сдържаш. Мат като цяло е прав, но все ми се струва, че ако съдията не беше спестил червения картон на .. Линдер- нещо си, мача можеше и другояче да се развие.
Линдерот получи картона след като първо изби топката, а после спъна нашия - дори и фал нямаше, камо ли картон. Вторият път пак беше съмнително дали въобще имаше фал. Дайте да не търсим под вола теле, а? То така ако мислим "Какво щеше да стане ако...", само ще си губим времето.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Lubimetz13
Mistborn

Post by Lubimetz13 » Tue Jun 15, 2004 8:44 am

Направо скочих в джаза! Танц и театър в най-чиста форма...единственото, за което мога да съжалявам, е, че шведите накрая съвсем окуцяха - бива ли такова нещо, питам аз - да не могат поне още един гол да вкарат, че Драгън да си получи точката...И то при толкова приятелски настроен съдия, тц, тц, тц...
Въпреки упоритото си бездарие в прогнозирането на мачове, давам смело и невъзмутимо напред:
Холандия - Германия 2:0
Латвия - Чехия 1:3
Между другото, Латвия рулира - именно поради гореспоменатото си бездарие в гореспоменатото прогнозиране на мачове, мога да се закълна, че ще бият и накрая ще станат шампиони напук на гаданията ми...

Lannis
Aes Sedai

Post by Lannis » Tue Jun 15, 2004 9:10 am

:cry: :< :cry: :cry: :<

Лоши шведи, лоши, лоши, лоши!!!!!!!! :x
Аз наистина не исках да ми се изпълни прогнозата, ма не точно така!
Бе наш`те никой ли не ги е учил да играят в защита??? :< Или нещо се объркаха и решиха, че е важно голове да има, па то в чия врата са, е само дребна подробност! А съдията.... няма да го почвам него, че доброто ми възпитание ме гледа с укор! :(
Ма не е честно! Толкова добре започнаха нашите, избуяха един надежди и бяха стъпкани, нагризани, изплюти и прегазени :cry: !
Ма ше ги бием ние някой ден тея шведи и ше видят те!
Юда, егоист, луда и wow-холик :)

Dzvero
Sorcerer

Post by Dzvero » Tue Jun 15, 2004 9:45 am

Добре почнаха, ама когато нашите играеха най-силно, мачкаха шведите дето ги добарат на терена и те горките гледаха опулено и тревожно, ни резнаха с 3 бързи жълти картона, като само тактическото нарушение на Росен Кирилов си беше за жълт картон, нищо че през 2-рото полувреме при идентична ситуация на оня швед му беше спестен 2-рия жълт ( и резултат 1:0). Та след тези бързи жълти за убиване на ентусиазма нашите ги беше страх да влязат в единоборство за топката. Направо побеснях като Ларсон си джиткаше с топката на границата на нашето наказателно между 3-ма защитници и те тъпанарите само се гледаха един друг и чакаха другия да влезе за борба за топката. Вярно, че съдията удари лека тесличка тогава ама това не значи да спреш да играеш.
Първия гол на шведите.... ами да оставиш 2-ма шведи сами срещу Здравков и 2 наши некадърници дето все ги гонят и нито веднъж не ги надбягват... то резултата е ясен. Просто при толкова слаба защита и с лоша координация при това да ми играеш на изкуствени засади си е пълно самоубийство. Не знам откъде нашите си мислят, че ще могат да се противопоставят по този начим. Основна грешка освен защитата ни е че халфовата линия не се изтегляше назад да помага в защита както правеха шведите, ами мислеше само за нападение и когато шведите атакуваха оставяха защитата ни на самотек, а път тя горкичката е толкова зле....
Съдията естествено се намеси ключово за решаването на мача при 1:0 в началото на второто полувреме. Първо когато центриране на Пеев отляво бе посрещнато с ръка в наказателното от швед, но съдията или не е видял ( тогава за какво е на терена), или според него спиране на атака с ръка в наказателното не залужава внимание. Положението така и не го повториха, който видял - видял! Няколко минути по- късно спести втори жълт картон на друг швед ( така и не им запомних имената), при идентично тактическо нарушение като това на Кирилов през първото, където отсъди жълт. Ми до тук със съдитяа. Тоталното осиране си е изцяло наше. Измислената дузпа няма да я коментирам, тя и без това не беше от значение. Трагична защита и почти нулево участие на халфовата линия в дефанзивен план. Май ще е по-добре Марков вместо да пуска 4-ма защитници дето и без друго са си негодни, да пусне вече 3-ма и 1 халф или нападател. Тях поне по ги бива от защитата, може да са по-полезни.
И от толкова постове досега, никой не помисли какво им е било на нашите на стадиона. Направо ми дожаля за тях, дето станаха за резил пред цяла Европа. Аз ако бях на тяхно място много щях да се замисля дали да отида на стадиона за другите 2 мача и отново да ми разнасят отчаяната физиономия по всички краища на континента, и не само.
Еееееее, точно ние ли трябваше да станем за резил. Като един истински привърженик на хомогенноста в националните отбори искам да изгонят всички сърби от национала, най-вече Пажин и в Българския национален отбор а играят само българи както си му е реда.
Хоуг

P.S. Lannis, шведите ги почваме още на квалификациите за световното, след края на европейското. Така, че този 'някой ден' може да не е чак толкоз далеч. Този път не трябва да има прошка, освен ако защитата не е на друго мнение разбира се!
Не мое да мъмриш, брат!

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Tue Jun 15, 2004 10:00 am

А, то щото ние сефте се резилим. Сигурно сме отбора, който когато реши да пада, пада така, че светът да запищи! Едва ли някога ще забравя 6:1 срещу Испания, оня резил с Чехия, когато юношеския и националния ни отбор директно влетяха в Гинес с общ резултат 0:14... Ако някой по- ги може от нас тези работи - да свирка:( Срам ме е и ме е страх да гледам телевизия - преди малко засякох Резила по Евронюз и отпраших през девет програми, че чак в десетата:( Ама не, вижте - съдията, че беше чук - беше, ама че защитата ни се намираше в друг пространствено-времеви континуум - по това спор няма:( Както каза Мат, то съдията и българин да беше, с тази защита дереджето щеше да е относително същото. Примерно 4:0. Кошмар :oops:
За новите мачове, ми де да знам... Все непредсказуеми отбори това...

Холандия - Германия - 1:3
Латвия - Чехия - 0:2

Тъй и тъй няма да позная, ми поне вече имам цяла половин точка :?
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.