Гледано напоследък
Moderator: Moridin
Изгледах първите 6 епизода на Shigurui. Не знам какво да мисля. Правено е от режисьора на Texhnolyze и това му личи по бавното действие, наблягането на фоновете и т.н. Като история обаче е малко втф. И е пълно със самоцелно насилие - това аз го казвам, значи считайте за къв изродизъм иде реч. Но катому свикнах на похватите и ми стана сравнително интересно. Като го догледам ще дойда да си кажа дали съм разбрала харесва ли ми, не ми ли харесва...
Поазгледах Iria Zeiram The Animation, 6 епизода ядивни ако човек няма претенции и иска просто нещо да тече на екрана докато обядва
Ся свалям и почнах 1-2 епизода от Shadow skill, биткаджийска лимонка, ма главната е с гласа на Лина 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Е ва си е идеята
Требе се отмаря тия дни активно 

„Ние можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че можем да правим всичко от нищо. ... За мен най-лошото в България е чудесното наслаждение, което тук имат хората да се преследват един друг и да развалят един другиму работата.”
Така е, кой не иска да се зарибява по анимето
То и аз само си фантазирам де, се ше ме фане некой да върша нещо.

Догледах втория сезон на Higurashi no Naku Koro ni. Малко е да се каже, че съм разочарован - разликата в качеството между останалите части и последната такава е толкова драстична, че е все едно да четеш девет тома Малазан, а десетият да се окаже с качеството на книгите на бащицата Станек. Толкова нагласен финал, който избощо, ама въобще хич, да не се връзва с атмосферата и сюжета на всичко преди него не бях гледал, честно си признавам.
Сега и трети сезон ще има, чуват се слухове, че там бил "истинският финал" на историята, абе ще го гледам, но нямам особени надежди...Сигурно просто искат да припечелят някоя и друга йена от балъците, та си създават нови стори аркове на килограм.
Сега и трети сезон ще има, чуват се слухове, че там бил "истинският финал" на историята, абе ще го гледам, но нямам особени надежди...Сигурно просто искат да припечелят някоя и друга йена от балъците, та си създават нови стори аркове на килограм.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."
Гледам, гледам Mushishi и е много приятно, едно спокойно и кротко. Като атмосфера ми напомня на Haibane Renmei. Продължавам да гледам Trinity Blood,на което се е надявах да е нещо по-смислено,ама досега не се отличава с нищо. xxxHolic го зарязах, вбеси ме откровения идиотизъм на главния герой. 

Има нещо в съществуването на черна дупка в съседство,което води до безсънни нощи.
Отзивите за Trinity Blood си бяга достатъчно обезкуражаващи всякакви пориви за гледането му и съвсем внимателно си го спестих.
Изгледах едно кратичко 13-епизодно аниме - Geneshaft - нищо особено, но приятно за гледане, макар и с поостаряла визия и анимация. Идеята беше хубава и макар, че се разви малко на ръш, определено си струваше.
Сега съм на Samurai Champloo и съм във възторг от изгледани 10-11 епизода. Брутален хумор и много стилна визия. Определено може да се причисли към класиките. Как не съм го гледала досега?!
То всъшност има какво още от класиките да изгледам, но се опитвам да избягвам драмите и това ми ги намалява като обем.
[/b]
Изгледах едно кратичко 13-епизодно аниме - Geneshaft - нищо особено, но приятно за гледане, макар и с поостаряла визия и анимация. Идеята беше хубава и макар, че се разви малко на ръш, определено си струваше.
Сега съм на Samurai Champloo и съм във възторг от изгледани 10-11 епизода. Брутален хумор и много стилна визия. Определено може да се причисли към класиките. Как не съм го гледала досега?!

(\ /)
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
(X.x)
(> <)
Reality is an obstacte to halllucination.
- armageddon
- Forsaken
Загледах Basilisk и засега ми лази по нервите с инфантилщината си. Подозирам че това се дължи на факта, че напоследък аниме не съм гледал и съм отвикнал, но ебаси, изкуствените инфо-фъмп диалози в стил " А: Чувствам се зле. Б: Не се безпокой А-Доно, сигурен съм че всичко е наред, нашите родители бяха повикани еди-къде си само за да направят демонстрация на нинджа-уменията си, мирният договор, с който Хатори Ханзо ни обвърза преди 50 години подсигурява нещата. " не ми понасят. 

След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".