Гледано напоследък

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Mushu
Aes Sedai

Post by Mushu » Sat Dec 15, 2007 6:46 pm

Мда, аз я изтеглих и я изчетох за 2-3 дни :shock: 23 тома, боже, голямо съм отаку!

Кикаха
E'lir

Post by Кикаха » Mon Dec 17, 2007 7:01 pm

Успях да изгледам ГТО с цената на доста изгубен сън. :) Заслужаваше си.Единственото,което ме подразни беше краят.Вярно,че е всеотдаен и т.н,но не беше ли вече прекалено? :)

П.П. А забравих да благодаря на Матрим за линка. Е,благорадя! :)

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Fri Dec 21, 2007 11:12 am

Изгледах първите 6 епизода на Shigurui. Не знам какво да мисля. Правено е от режисьора на Texhnolyze и това му личи по бавното действие, наблягането на фоновете и т.н. Като история обаче е малко втф. И е пълно със самоцелно насилие - това аз го казвам, значи считайте за къв изродизъм иде реч. Но катому свикнах на похватите и ми стана сравнително интересно. Като го догледам ще дойда да си кажа дали съм разбрала харесва ли ми, не ми ли харесва...
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Dec 22, 2007 9:46 pm

Още два епизода Шигуруй. Току що един си направи свирка сам, докато си мислеше за някво симпатично момченце. :neutral:
Май ще го зарежа. Идва ми множко. Дори на мен.

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Dec 22, 2007 10:21 pm

Поазгледах Iria Zeiram The Animation, 6 епизода ядивни ако човек няма претенции и иска просто нещо да тече на екрана докато обядва ;) Ся свалям и почнах 1-2 епизода от Shadow skill, биткаджийска лимонка, ма главната е с гласа на Лина ;)
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam
Dim dim dam dada dim dim da dada dam di didam”

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Dec 22, 2007 10:24 pm

Стаа Шадоу Скил-а. Не е кой знае кво, ма с него може да се поразтуши човек...

Oui. Je suis garbage.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Dec 22, 2007 10:48 pm

Е ва си е идеята :) Требе се отмаря тия дни активно ;)
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sat Dec 22, 2007 11:01 pm

Xellos wrote:Е ва си е идеята :) Требе се отмаря тия дни активно ;)

:cry: :cry: :cry:
This is it. Ground zero.

Xellos
Moderator

Post by Xellos » Sat Dec 22, 2007 11:08 pm

Така е, кой не иска да се зарибява по анимето :P То и аз само си фантазирам де, се ше ме фане некой да върша нещо.
„Dim dam talélam vacarme
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram

Matrim
Moderator

Post by Matrim » Sun Dec 23, 2007 10:38 pm

Догледах втория сезон на Higurashi no Naku Koro ni. Малко е да се каже, че съм разочарован - разликата в качеството между останалите части и последната такава е толкова драстична, че е все едно да четеш девет тома Малазан, а десетият да се окаже с качеството на книгите на бащицата Станек. Толкова нагласен финал, който избощо, ама въобще хич, да не се връзва с атмосферата и сюжета на всичко преди него не бях гледал, честно си признавам.

Сега и трети сезон ще има, чуват се слухове, че там бил "истинският финал" на историята, абе ще го гледам, но нямам особени надежди...Сигурно просто искат да припечелят някоя и друга йена от балъците, та си създават нови стори аркове на килограм.
Ridcully: "A few twenty-mile runs and the Dean'd be a different man."
Bursar: "Well, yes. He'd be dead."
Ridcully: "He'd be healthy."
Bursar: "Yes, but still dead."

Tiaiel
E'lir

Post by Tiaiel » Wed Dec 26, 2007 5:29 pm

Гледам, гледам Mushishi и е много приятно, едно спокойно и кротко. Като атмосфера ми напомня на Haibane Renmei. Продължавам да гледам Trinity Blood,на което се е надявах да е нещо по-смислено,ама досега не се отличава с нищо. xxxHolic го зарязах, вбеси ме откровения идиотизъм на главния герой. :lol:
Има нещо в съществуването на черна дупка в съседство,което води до безсънни нощи.

Alanna
Arcanist

Post by Alanna » Thu Dec 27, 2007 1:01 pm

Отзивите за Trinity Blood си бяга достатъчно обезкуражаващи всякакви пориви за гледането му и съвсем внимателно си го спестих.

Изгледах едно кратичко 13-епизодно аниме - Geneshaft - нищо особено, но приятно за гледане, макар и с поостаряла визия и анимация. Идеята беше хубава и макар, че се разви малко на ръш, определено си струваше.

Сега съм на Samurai Champloo и съм във възторг от изгледани 10-11 епизода. Брутален хумор и много стилна визия. Определено може да се причисли към класиките. Как не съм го гледала досега?! :shock: То всъшност има какво още от класиките да изгледам, но се опитвам да избягвам драмите и това ми ги намалява като обем. :roll: [/b]
(\ /)
(X.x)
(> <)

Reality is an obstacte to halllucination.

armageddon
Forsaken

Post by armageddon » Thu Dec 27, 2007 4:06 pm

Trinity Blood почваше горе долу с някакви намеци да стане по интересно, но така си остана и до края.

Напоследък гледах RahXephon и почти съм го свършил. Мн приятно и красиво аниме като цяло.

Darkling
Paragon

Post by Darkling » Sat Dec 29, 2007 2:39 am

Загледах Basilisk и засега ми лази по нервите с инфантилщината си. Подозирам че това се дължи на факта, че напоследък аниме не съм гледал и съм отвикнал, но ебаси, изкуствените инфо-фъмп диалози в стил " А: Чувствам се зле. Б: Не се безпокой А-Доно, сигурен съм че всичко е наред, нашите родители бяха повикани еди-къде си само за да направят демонстрация на нинджа-уменията си, мирният договор, с който Хатори Ханзо ни обвърза преди 50 години подсигурява нещата. " не ми понасят. :shock:
След няколко упражнения за разтягане взимам бърз душ и отивам във видеотеката, където връщам две касети взети под наем в понеделник - "Тя в мъжкия изправителен център" и "Двойно тяло", но всъщност пренаемам касетата с филма "Двойно тяло", защото искам тази вечер да го гледам още веднъж, въпреки че едва ли ще имам време да онанирам при сцената с умъртвяването на една жена с бормашина, тъй като в седем и половина имам среща с Кортни в "Кафе Люксембург".

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sat Dec 29, 2007 2:44 am

Еми пробвай да се абстрахираш възможно най-много от скодоумната любовна история. Останалото е изчистена изродщина, хубав бой и смърт с висока честота, без нравствен шит около нея.

Oui. Je suis garbage.