Никола, що не спреш да спамиш?Muad_Dib wrote:Гибли, защо не мушнеш едни бързи модераторски права и да почнеш да триеш?
Гледано напоследък, Part IV
Moderator: Moridin
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.
- JaimeLannister
- Forsaken
- JaimeLannister
- Forsaken
Еми аз не знам към кои спадам, обаче ме накефи доволно филмчето. В смисъл, има и гаврички тук-таме, не се взима насериозно изобщо и е много готинко като цяло. Аз бая се похилих.Moridin wrote:Ние с Мели гледахме Омагьосана и филмът е просто суууупер готин!!! Ама не знам, на по-циничните никак няма да се хареса, макар че има доста самоирония. Захарното определено преобладава обаче, така че ако сте романтично настроени него ден -

- Gunslinger
- Warmage
Hot Fuzz гледах и си беше доволно як макар да не беше толкова гийски,колкото Shaun of the Dead и Spaced!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In
Eastern Promises. Доста плитка драма за руски мафиоти и малолетната проституция с Наоми Уотс, Виго Мортенсен и Венсан Касел от режисьора на History of Violence. Ще го запомня с Виго, плямпащ на достоверен руски цял филм и една супер люта сцена, в която преби двама въоръжени с ножове по пишка в една баня...Наоми Уотс милата и тя не знае какво прави в подобна тъпотия. Едно от малкото хубави неща в скучния филм беше Армин Мюлер-Щал като руски топ-босец.
Sweeney Todd - викам си да позагрея малко за филма с Деп с версията от миналата година, включваща един от любимците ми Рей Уинстън като Тод. Филмът се оказа доста сносен, най-малкото убийствата бяха толкова безскрупулно извършвани, че ти настръхва косата да помислиш дори да се доближиш до бръснар през съзнателния си живот. Разбира се, мюзикълът на Бъртън няма да има почти нищо общо с драмата на BBC...
Sweeney Todd - викам си да позагрея малко за филма с Деп с версията от миналата година, включваща един от любимците ми Рей Уинстън като Тод. Филмът се оказа доста сносен, най-малкото убийствата бяха толкова безскрупулно извършвани, че ти настръхва косата да помислиш дори да се доближиш до бръснар през съзнателния си живот. Разбира се, мюзикълът на Бъртън няма да има почти нищо общо с драмата на BBC...
Eastern Promises тъкмо си го свалих на ДВД и мислех тия дни да го видя ама като ти чета мнението явно не си заслужава много.
Иначе изгледах Дневниците на Бавачката? - The Nanny Diaries със Скарлет Йохансон (баси какви невероятни гърди има това момиче.
човек направо не може да откъсне очи от тях и да се средоточи върху актъорската и игра
). Супер приятно и лигаво филмче. Хареса ми понеже не беше стандартната боза, която човек очаква от подобни филми. И начина по които беше разказана тривиалната история - за разпадащо се семейство със студена майка, хойкащ баща и хлапе, за което на никой не му пука, и как в живота им влиза едно жизнерадостно момиче и ги променя - беше заснета по начин опитващ се да поразчупи малко жанра. Изобщо приятно филмче особено ако ви е налегнало вече коледното настроение. 

Иначе изгледах Дневниците на Бавачката? - The Nanny Diaries със Скарлет Йохансон (баси какви невероятни гърди има това момиче.

Абсолютно съгласна с изключение на това, че мен не ме разсейват чак толкова гърдите йИначе изгледах Дневниците на Бавачката? - The Nanny Diaries със Скарлет Йохансон (баси какви невероятни гърди има това момиче. човек направо не може да откъсне очи от тях и да се средоточи върху актъорската и игра ). Супер приятно и лигаво филмче. Хареса ми понеже не беше стандартната боза, която човек очаква от подобни филми. И начина по които беше разказана тривиалната история - за разпадащо се семейство със студена майка, хойкащ баща и хлапе, за което на никой не му пука, и как в живота им влиза едно жизнерадостно момиче и ги променя - беше заснета по начин опитващ се да поразчупи малко жанра. Изобщо приятно филмче особено ако ви е налегнало вече коледното настроение.

I don't wanna die
But I ain't keen on living either
But I ain't keen on living either
- BaYa
- Forsaken
Ти пък, Валери, се хващаш!!DELgado wrote:Eastern Promises тъкмо си го свалих на ДВД и мислех тия дни да го видя ама като ти чета мнението явно не си заслужава много.![]()

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!