Гледано напоследък, Part IV

Мне, не е това, което си мислите... за архиви иде реч

Moderator: Moridin

Locked
Yan
Site Admin

Post by Yan » Sat Dec 15, 2007 2:49 pm

Muad_Dib wrote:Гибли, защо не мушнеш едни бързи модераторски права и да почнеш да триеш?
Никола, що не спреш да спамиш?
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Dwight
Misting

Post by Dwight » Sat Dec 15, 2007 7:41 pm

Гледах Jingle All The Way. н якичък филм. Бате Арни го гони един елен. :D
If we did not have bad luck, we would not have luck at all.

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Dec 16, 2007 10:28 am

Гледах The girl next door, само че не комедията, ами тоя новичкия дето май го водяр ужаси, макар че не бих го определил като такъв...
Разтърси ме... До голяма степен заради факта, че е правн по реална история....
Някой да го е гледал ?
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Dec 16, 2007 3:32 pm

Въобще и не знаех че има такъв филм. :shock: Дай някакво линкче към ИМДБ примерно да го видим за кой точно става дума. :?

JaimeLannister
Forsaken

Post by JaimeLannister » Sun Dec 16, 2007 5:36 pm

http://imdb.com/title/tt0830558/

Иначе аз с тоя сайт не съм на ти...
"Основната и крайна цел на живота е смъртта и той винаги я постига." Зигмунд Фройд

"PRESENT IS THE TIME INCLUDING ALL TIMES
EACH SECOND IS ETERNITY AS ETERNITY IS NOW
AND NOW IS FOREVER..."

Курвите идват и си отиват, Star craft остава!

Image

Moridin
Global Moderator

Post by Moridin » Sun Dec 16, 2007 6:06 pm

Ние с Мели гледахме Омагьосана и филмът е просто суууупер готин!!! Ама не знам, на по-циничните никак няма да се хареса, макар че има доста самоирония. Захарното определено преобладава обаче, така че ако сте романтично настроени него ден - ;)
This is it. Ground zero.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sun Dec 16, 2007 6:15 pm

Аз мисля определено да го гледам като ме обхване съвсем желанието да гледам нещо коледно и захарно. :wink: След толкова положителнви отзиви засега филма определено трябва да си заслужава. :lol:

Amelia
Moderator

Post by Amelia » Sun Dec 16, 2007 8:44 pm

Moridin wrote:Ние с Мели гледахме Омагьосана и филмът е просто суууупер готин!!! Ама не знам, на по-циничните никак няма да се хареса, макар че има доста самоирония. Захарното определено преобладава обаче, така че ако сте романтично настроени него ден - ;)
Еми аз не знам към кои спадам, обаче ме накефи доволно филмчето. В смисъл, има и гаврички тук-таме, не се взима насериозно изобщо и е много готинко като цяло. Аз бая се похилих. :mrgreen:
My Anime List , My Manga List

Oui. Je suis garbage.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Mon Dec 17, 2007 2:59 am

Hot Fuzz гледах и си беше доволно як макар да не беше толкова гийски,колкото Shaun of the Dead и Spaced!
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Mon Dec 17, 2007 7:25 am

Eastern Promises. Доста плитка драма за руски мафиоти и малолетната проституция с Наоми Уотс, Виго Мортенсен и Венсан Касел от режисьора на History of Violence. Ще го запомня с Виго, плямпащ на достоверен руски цял филм и една супер люта сцена, в която преби двама въоръжени с ножове по пишка в една баня...Наоми Уотс милата и тя не знае какво прави в подобна тъпотия. Едно от малкото хубави неща в скучния филм беше Армин Мюлер-Щал като руски топ-босец.

Sweeney Todd - викам си да позагрея малко за филма с Деп с версията от миналата година, включваща един от любимците ми Рей Уинстън като Тод. Филмът се оказа доста сносен, най-малкото убийствата бяха толкова безскрупулно извършвани, че ти настръхва косата да помислиш дори да се доближиш до бръснар през съзнателния си живот. Разбира се, мюзикълът на Бъртън няма да има почти нищо общо с драмата на BBC...

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Dec 17, 2007 10:18 am

Eastern Promises тъкмо си го свалих на ДВД и мислех тия дни да го видя ама като ти чета мнението явно не си заслужава много. :cry:

Иначе изгледах Дневниците на Бавачката? - The Nanny Diaries със Скарлет Йохансон (баси какви невероятни гърди има това момиче. :shock: човек направо не може да откъсне очи от тях и да се средоточи върху актъорската и игра :dash: ). Супер приятно и лигаво филмче. Хареса ми понеже не беше стандартната боза, която човек очаква от подобни филми. И начина по които беше разказана тривиалната история - за разпадащо се семейство със студена майка, хойкащ баща и хлапе, за което на никой не му пука, и как в живота им влиза едно жизнерадостно момиче и ги променя - беше заснета по начин опитващ се да поразчупи малко жанра. Изобщо приятно филмче особено ако ви е налегнало вече коледното настроение. :lol:

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Dec 17, 2007 10:34 am

Иначе изгледах Дневниците на Бавачката? - The Nanny Diaries със Скарлет Йохансон (баси какви невероятни гърди има това момиче. човек направо не може да откъсне очи от тях и да се средоточи върху актъорската и игра ). Супер приятно и лигаво филмче. Хареса ми понеже не беше стандартната боза, която човек очаква от подобни филми. И начина по които беше разказана тривиалната история - за разпадащо се семейство със студена майка, хойкащ баща и хлапе, за което на никой не му пука, и как в живота им влиза едно жизнерадостно момиче и ги променя - беше заснета по начин опитващ се да поразчупи малко жанра. Изобщо приятно филмче особено ако ви е налегнало вече коледното настроение.
Абсолютно съгласна с изключение на това, че мен не ме разсейват чак толкова гърдите й :)
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Dec 17, 2007 4:19 pm

DELgado wrote:Eastern Promises тъкмо си го свалих на ДВД и мислех тия дни да го видя ама като ти чета мнението явно не си заслужава много. :cry:
Ти пък, Валери, се хващаш!! :mrgreen: Белким не познаваш Никола. И не знаеш, че за хубавите (наистина добри) филми няма вкус!! :lol:
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!

Morwen
Shadowdancer

Post by Morwen » Mon Dec 17, 2007 4:31 pm

Айде стига генерализации, може за тоя да не е уцелил, но като цяло съм на обратното мнение :evil:
I don't wanna die
But I ain't keen on living either

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Dec 17, 2007 4:43 pm

Морви според мен Бая го каза иронично. :wink: А иначе аз филма ще си го гледам. Просто няма да очаквам да е брутално як. 8-) Кой знае, може би като подходя по този начин да ми хареса повече. :lol:
I am Fire! And LIFE INCARNATE! Now and forever . . . I am PHOENIX!