die M$ die
Linux forevър!
Всъщност надявам се именно нещо такова да ги накара най-сетне да започнат да спазват малко повече стандартите. Понеже ми е писнало - CSS/Javascript съвместимостта на Opera/Firefox е светлинни години пред IE, но на един монополист просто не му пука - затова и някои сайтове можеш да ги отваряш само през IE и това е. Само че който ги е правил тези сайтове също е знаел, че всеки има IE и няма какво да се мъчи да пише съвместимост за друг browser. Защото разните стандарти някой ги прави и повечето се спазват, като ако има проблем това е по-скоро по изключение. При IE нямаме никакви изключения - проблемите са правило, с което трябва да се съобразяваме. Единствената друга зона, в която съм работил и е имало такъв проблем са мобилните телефони - както каза Драгън - недайсибоже да пишеш нещо на Symbian в наши дни... Но там имаме сравнително нова технология и всеки дърпа питата към себе си. Няма го арогантното "дреме ми, всички и без това имат IE".
П.С. НПМГ рулз! Ние не толерираме критика към НПМГ в този форум, управлението на този форум и на всички други са подставени наши лица, всички злобни хейтъри да ходят на майната си, wii will prevail!

Scalpel. Sponge. Magic Wand!