Монополи и Майкрософт

За коментари и излияния от всякакъв род, число, спрежение и залог

Moderator: Moridin

Marfa
Moderator

Post by Marfa » Fri Dec 14, 2007 3:24 pm

The Dragon wrote: Направи ги 4 четвъртите ...
Готов си! 8-)
This octopus! Let's give him boots, send him to North Korea!

Image<-Подробно описание на нещата, които ми образуват нерви :twisted:
Уук.

Cruelty
Paragon

Post by Cruelty » Fri Dec 14, 2007 4:33 pm

Ами седнете си де. Да си починете малко. Аман от НеПеМеГеици... Или ГеПеМеНеици, каквото се падаше там ;).
We're just a lie,
We're just a fake
I can't wait 'til I'm finally dead
Erase my numbers and hope to never return again

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Dec 14, 2007 5:30 pm

die M$ die

Linux forevър!

Всъщност надявам се именно нещо такова да ги накара най-сетне да започнат да спазват малко повече стандартите. Понеже ми е писнало - CSS/Javascript съвместимостта на Opera/Firefox е светлинни години пред IE, но на един монополист просто не му пука - затова и някои сайтове можеш да ги отваряш само през IE и това е. Само че който ги е правил тези сайтове също е знаел, че всеки има IE и няма какво да се мъчи да пише съвместимост за друг browser. Защото разните стандарти някой ги прави и повечето се спазват, като ако има проблем това е по-скоро по изключение. При IE нямаме никакви изключения - проблемите са правило, с което трябва да се съобразяваме. Единствената друга зона, в която съм работил и е имало такъв проблем са мобилните телефони - както каза Драгън - недайсибоже да пишеш нещо на Symbian в наши дни... Но там имаме сравнително нова технология и всеки дърпа питата към себе си. Няма го арогантното "дреме ми, всички и без това имат IE".

П.С. НПМГ рулз! Ние не толерираме критика към НПМГ в този форум, управлението на този форум и на всички други са подставени наши лица, всички злобни хейтъри да ходят на майната си, wii will prevail! :bigtongue:
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

thunder
Forsaken

Post by thunder » Fri Dec 14, 2007 5:35 pm

много сериозна стана тази тема, н'джой
Spoiler: show
Image
Scalpel. Sponge. Magic Wand!

dellusion
Warmage

Post by dellusion » Fri Dec 14, 2007 5:42 pm

На мен от доста време ми се върти в главата идеята, да направя един калкулатор и да осъдя МС за 500 000 000, че имат вграден такъв в уиндоуса :).
Look at the darkness...
...around me.