Yan wrote:Колко точно жалък трябва да си, за да продължаваш да бълваш подобни глупости:
"Златният Компас" тръгва по кината в САЩ
Author: Darth Sparhawk
Date: 07.12.2007
Филмът по романа на Филип Пулман "Северно Сияние" - "Златният Компас", тръгва от днес по кината в САЩ и предпремиерно в България.
Екранизацията по скандалния автор, известен анти-християнин и хейтър, ... Според първите отзиви лентата е туширала анти-християнските моменти и ги е компенсирала с изключително скъпи специални ефекти, като общата стойност на продукцията е стигнала 150 милиона долара. В ролите блестят новия Бонд - Даниел Крейг, Никол Кидман, Йън Маккелън и Йън Макшейн, а официално у нас лентата тръгва от 14-ти ...
са отвърнали на храчките му, като са сложили златен компас за герб на крал Мираз - злодея в новата "Нарния" 
Отговорът - много...
Ииии всичкото това Спарки го знае понежеее, за разлика от Пулман, той е виден християнин и има личен контакт с Господ ли? Понеже, вярно аман от хейтъри, ама точно от тоя род!!

Ни чуло, ни видяло обаче това душевно джудже (и не знам защо индиректно обиждам горките джуджета); та тоя недоразвит мозък в кратуната на Спарки само се чуди кой и какво да наплюе. Иде ми да се регистрирам в Цитаделата, само и само за да му помогна да хване язва, но се знае че на второто различно мнение ще ме баннат.
И някой да я информира тая джапанка с претенции, чеее мне, няма реклама нито трейлър на
Нарниа с
Компас-а!
Иначе и тук при нас католическите организации изискват бойкот от последователите си!!!

Но киното вчера беше фраш, точно за него!!!
Шайхири, прегледай си записките по история: калвинистите и пуританците са били далеч пред испанската инквизиция, по злоба, ярост и садистка креативнос! Затова дори испанците мразят доста калвинисти и подобни, не напразно Калвин е екзекутирла в Женева един от най-известните и ценени испанки лекари през октомври 1553 година. Ако те интересува - се е казвал
Мигел Сервет и е открил кръвообращението.