"Тъмните му материи I" - Златният компас

Филми, бре, филми... Джена Джеймсън, Трейси Лордс – we have them all!
Muad_Dib
Shadowdancer

Post by Muad_Dib » Fri Nov 23, 2007 3:30 pm

shayhiri wrote:"Уочмена" е комикс.
MY reading speed aside (не е особено висока ениуей), тествай го да видим колко бързо ще го изчетеш като всеки 2 от 3 страници има сигурно половин страница и повече реален текст :lol:

И само сега да посмееш да се изсереш с рандъм изказване за този комикс, просто ще те разкостя. Ноу офенс мент, но само той ми е в главата от няколко дена насам.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Nov 23, 2007 3:37 pm

:lol: Как бих могъл като първо не съм го чел - и второ се води най-добрият комикс изобщо?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Nov 24, 2007 11:20 am

Въх, тъй ли се водел? :lol: Е ти ги разбираш комиксите...
And you can't dance with a devil on your back...

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 24, 2007 12:24 pm

Мур хейтър. Кажи му, Никола.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Nov 24, 2007 12:26 pm

Не се опитвай да си намериш съюзник. Нямам проблеми с Мур (освен мнението ми за него като човек), а с комиксите му - още по-малко. Имам проблеми с теб, който през живота си си прочел макс три комикса, и трите - твои.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sat Nov 24, 2007 12:32 pm

Пак е нещо. :mrgreen: Затва казах "се води" (и защото съм много добре запознат с комикс-критиката). Можеш ли да ме контрираш с по-уважаван комикс, за да свършваме с офф-топика?

Roland
Site Admin

Post by Roland » Sat Nov 24, 2007 12:33 pm

С по-уважаван не. Със също толкова уважаваНИ - определено.

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Sun Nov 25, 2007 2:55 pm

Аре на ревютата: http://www.bridgetothestars.net/index.p ... =tgcreview :D
The Golden Compass has what it takes to be a success. It’s not Lord of the Rings, but it’s not Eragon either.
Дубрутру.

Yan
Site Admin

Post by Yan » Fri Dec 07, 2007 11:02 pm

Колко точно жалък трябва да си, за да продължаваш да бълваш подобни глупости:
"Златният Компас" тръгва по кината в САЩ
Author: Darth Sparhawk
Date: 07.12.2007

Филмът по романа на Филип Пулман "Северно Сияние" - "Златният Компас", тръгва от днес по кината в САЩ и предпремиерно в България. Екранизацията по скандалния автор, известен анти-християнин и хейтър, е новия високобюджетен проект на "Ню Лайн", с който те се надяват поне да приближат успеха на "Властелинът на Пръстените". Според първите отзиви лентата е туширала анти-християнските моменти и ги е компенсирала с изключително скъпи специални ефекти, като общата стойност на продукцията е стигнала 150 милиона долара. В ролите блестят новия Бонд - Даниел Крейг, Никол Кидман, Йън Маккелън и Йън Макшейн, а официално у нас лентата тръгва от 14-ти.
Междувременно из Интернет тръгна слух, който ако се окаже верен би могъл да потвърди голямата ирония на живота. Според него закачен за "Златния Компас" е трейлърът на "Принц Каспиан" - втората част от "Хрониките на Нарния", поредицата, която Пулман така отчаяно плюе. Самите хора, стоящи зад "Нарния" са отвърнали на храчките му, като са сложили златен компас за герб на крал Мираз - злодея в новата "Нарния" :-)
Отговорът - много...
Правилата на бордгейминга:
1. Всички други неща, включително храна, дрехи, застраховка за колата и пари за обяд, представляват непредвидени разходи по отношение на това, което ви е необходимо за игрите.
2. Никога не пресмятайте общата стойност на това, което сте купили.
3. Ако искате нещо, значи ви е нужно.
4. Ако ви е нужно, значи трябва да го купите.

Gunslinger
Warmage

Post by Gunslinger » Fri Dec 07, 2007 11:36 pm

Tая вечер в киното имаше нов трейлър,в който имаше още повече животни от предния и в началото се заблудих,че тва ще е трейлър на Нарния!
Last edited by Gunslinger on Sun Dec 09, 2007 6:30 pm, edited 1 time in total.
http://blogofidiots.wordpress.com/
http://tvseriesbg.com/
There they stood, ranged along the hillsides, metTo view the last of me, a living frame For one more picture! In a sheet of flame
I saw them and I knew them all. And yet Dauntless the slug-horn to my lips I set, And blew. 'Childe Roland to the Dark Tower came.'
X-Men Deadly Genesis е Decimation Tie In

shayhiri
Elder God

Post by shayhiri » Fri Dec 07, 2007 11:46 pm

Точно тва е Злият План: заблуждават дечицата (и родителите им), че тва е като Нарнията и после като гледат филма и зачетат книгите, падат в безмилостната хватка на демоничния (по-зле, атеистичен) Пулманов капан.

Но осторожните американски вярващи вече втори месец тръбят навсякъде за неминуемата опасност, така че резултатът е сигурен: още повече хора ще гледат филма :lol: (че и книгите захванат) от чисто любопитство, както с Дан Браун. :thumbsup: Само така!

:idea: Май ще дам и аз газ на историята си за създаването на Испанската инквизиция. :mrgreen:

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Sat Dec 08, 2007 9:55 am

Това че няма лоша реклама е ясно на всички. Ама малко прекаляват с истерията около Компаса според мен. :evil:

А Спарки няма да го коментирам. Просто от поста му си личи отдалече кой е "хейтъра" тука. :twisted:

Roamer
Ascendent
Location: Hier ist hier und jetzt ist jetzt doch jetzt ist jetzt schon nicht mehr da...

Post by Roamer » Sat Dec 08, 2007 6:52 pm

Е, скоро ще излезе, ще видим :) Макар че вече имам отзиви от двама души с вкусове, много подобни на моя, които отидоха вчера да го гледат предпремиерно - единият е върл почитател на книгата, другият - без предварителна подготовка. И двамата са го харесали много... пък аз ще изчакам седмица-десетина дни, пък ще видя и за себе си :)
Eric: I use my sword to detect good on it.
Ed: It's not good, Eric. It's a gazebo.

DELgado
Elder God

Post by DELgado » Mon Dec 10, 2007 12:54 pm

Супер. Значи няма да се притеснявам толкова. :wink:

В петък излиза нормално нали? Дайте да почнем да се организираме отсега. :lol:

BaYa
Forsaken

Post by BaYa » Mon Dec 10, 2007 3:44 pm

Yan wrote:Колко точно жалък трябва да си, за да продължаваш да бълваш подобни глупости:
"Златният Компас" тръгва по кината в САЩ
Author: Darth Sparhawk
Date: 07.12.2007

Филмът по романа на Филип Пулман "Северно Сияние" - "Златният Компас", тръгва от днес по кината в САЩ и предпремиерно в България. Екранизацията по скандалния автор, известен анти-християнин и хейтър, ... Според първите отзиви лентата е туширала анти-християнските моменти и ги е компенсирала с изключително скъпи специални ефекти, като общата стойност на продукцията е стигнала 150 милиона долара. В ролите блестят новия Бонд - Даниел Крейг, Никол Кидман, Йън Маккелън и Йън Макшейн, а официално у нас лентата тръгва от 14-ти ... са отвърнали на храчките му, като са сложили златен компас за герб на крал Мираз - злодея в новата "Нарния" :-)
Отговорът - много...
Ииии всичкото това Спарки го знае понежеее, за разлика от Пулман, той е виден християнин и има личен контакт с Господ ли? Понеже, вярно аман от хейтъри, ама точно от тоя род!! :evil: Ни чуло, ни видяло обаче това душевно джудже (и не знам защо индиректно обиждам горките джуджета); та тоя недоразвит мозък в кратуната на Спарки само се чуди кой и какво да наплюе. Иде ми да се регистрирам в Цитаделата, само и само за да му помогна да хване язва, но се знае че на второто различно мнение ще ме баннат.
И някой да я информира тая джапанка с претенции, чеее мне, няма реклама нито трейлър на Нарниа с Компас-а! :twisted:
Иначе и тук при нас католическите организации изискват бойкот от последователите си!!! :lol: Но киното вчера беше фраш, точно за него!!! :mrgreen:

Шайхири, прегледай си записките по история: калвинистите и пуританците са били далеч пред испанската инквизиция, по злоба, ярост и садистка креативнос! Затова дори испанците мразят доста калвинисти и подобни, не напразно Калвин е екзекутирла в Женева един от най-известните и ценени испанки лекари през октомври 1553 година. Ако те интересува - се е казвал Мигел Сервет и е открил кръвообращението.
Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!