Затва пък Вузева после каза "трябваше да му ги дадете на по 8 лева"
Панаир на книгата и представяне на "Аргус"
Moderator: Moridin
Кво чакаш от комунист?Roland wrote:Бе май очакваше да му ги подарим мизерникът... пък и некъв там блюдолизец около него си направи устата, че то тва си били направо книги наедро![]()
Няма билет общ вход за панаира, нали?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Единственото общо, което имат, че и двете са признак на вездесъщата селяния.
Темата за ДДС-то е за Абсурдистан.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Ужас!!!!
Испания все пак не е люлката на цивилизацията; по-скоро обратното. Не се чете много тук. Но ДДС-то е от сорта на 6/8 %, както почти всички културни стоки, така да се каже. Даже сега се борим да включат музиката също в този отдел.
Но никога, ама никога, не би хрумнало да се взимат пари на входа на панаир на книгата!!
И има такова разнообразие, че понякога се принуждавам да отида само с 20/30 ? защото иначе може и да похарча доста повече!! 
Испания все пак не е люлката на цивилизацията; по-скоро обратното. Не се чете много тук. Но ДДС-то е от сорта на 6/8 %, както почти всички културни стоки, така да се каже. Даже сега се борим да включат музиката също в този отдел.
Но никога, ама никога, не би хрумнало да се взимат пари на входа на панаир на книгата!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Бе левче левче ма за кво да им го дам, и без тва дерат наемите там за щандове яко. За ескалатора ли? Иначе кат е на кеф дядката мианавал съм и без книжка ма 1 от 5 пъти. То да имаше поне нещо ново да искам стръвно да си зема, ама... то нема смисъл разходката и левчето да им давам и да обикалям само по етажите.
хаха
http://dnes.dir.bg/2007/12/05/news2411402.html
хаха
http://dnes.dir.bg/2007/12/05/news2411402.html
- Spoiler: show
For those who come after...