Затва пък Вузева после каза "трябваше да му ги дадете на по 8 лева"
Панаир на книгата и представяне на "Аргус"
Moderator: Moridin
Кво чакаш от комунист?Roland wrote:Бе май очакваше да му ги подарим мизерникът... пък и некъв там блюдолизец около него си направи устата, че то тва си били направо книги наедро![]()
Няма билет общ вход за панаира, нали?
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
Единственото общо, което имат, че и двете са признак на вездесъщата селяния.
Темата за ДДС-то е за Абсурдистан.
passer-by wrote:А, сетих се. Гледайте "Големият Стан". В programata.bg беше злостно оплют, ама трейлърът ми допадна, рекох да рискувам и го гледах оня ден. Доста приятна комедийка. Напомни ми на оная другата с Адам Сандлър и затворническия футбол, но в по-добър вариант.
- BaYa
- Forsaken
Ужас!!!!
Испания все пак не е люлката на цивилизацията; по-скоро обратното. Не се чете много тук. Но ДДС-то е от сорта на 6/8 %, както почти всички културни стоки, така да се каже. Даже сега се борим да включат музиката също в този отдел.
Но никога, ама никога, не би хрумнало да се взимат пари на входа на панаир на книгата!!
И има такова разнообразие, че понякога се принуждавам да отида само с 20/30 ? защото иначе може и да похарча доста повече!! 
Испания все пак не е люлката на цивилизацията; по-скоро обратното. Не се чете много тук. Но ДДС-то е от сорта на 6/8 %, както почти всички културни стоки, така да се каже. Даже сега се борим да включат музиката също в този отдел.
Но никога, ама никога, не би хрумнало да се взимат пари на входа на панаир на книгата!!

Luxury is a matter of having options!!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Не е по-богат който има повече, а който се нуждае от по-малко!
¡Hagas lo que hagas - la cagas!!
Бе левче левче ма за кво да им го дам, и без тва дерат наемите там за щандове яко. За ескалатора ли? Иначе кат е на кеф дядката мианавал съм и без книжка ма 1 от 5 пъти. То да имаше поне нещо ново да искам стръвно да си зема, ама... то нема смисъл разходката и левчето да им давам и да обикалям само по етажите.
хаха
http://dnes.dir.bg/2007/12/05/news2411402.html
хаха
http://dnes.dir.bg/2007/12/05/news2411402.html
- Spoiler: show
„Dim dam talélam vacarme
S'en va dans Lumi éternam
Et Gustave dôme guardéam
Dilim dili lili lam
Lutece séra
Dolilom séram
Dim dim dam dada dim dim da dada dim da lilam